159. Veciti derbi / Crvena zvezda - Partizan (Subota 18:00)

Ocekivanja od 159-og Derbija

• Pobeda Crvene zvezde

• Nereseno

• Pobeda Partizana

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
@No Respect

Nista novo, znas da bolest ne bira...

Ma da, sve sto ne ide u prilog zvezdinom ultra pravoslavlju je bolest. Kada je onomad direktor Terza na kokainu buncao o duhovima vodje, zapovedanju gospodara, sta ce nam VAR, i cuvarima pravoslavlja, sve je bilo u najboljem redu. Kacile se slike Terze sa cigarama i dimom. A kada je vama puklo po nosu, onda je Kokeza prijatelj Partizana, i sve je bolest sto iz Partizana dolazi. Jos ce biti da je Grujic postavljen od Sase Ilica, a ne od ljudi koji vedre i oblace godinama. I dalje ste toliko licemerni da bi ste pre prihvatili da se svadjate sta je kome i vise poklonjeno, nego da glasate za hitno uvodjenje tehnologije koja postaje sveprisutna cak i u zemljama u okruzenju. Ali ne... Necemo mi to od vas docekati, i tu je Pantic u pravu. Zato vam i smeta. Vi ste ti, koji ovoj prici ne zelite kraj. I sto je najsmesnije, toliko je providno, da objasnjenje vise nikom ne treba. A pokazali ste kvalitet od igre ubi boze u oba derbija. Prosto unistili rivala, ali eto, i sada bi, samo Grujic pokrao... Imate li vi uopste samokriticnosti iole prema sebi kada nesto ovako ''izjavite'' i komentarisete?

Ma da, sve sto ne ide u prilog zvezdinom ultra pravoslavlju je bolest. Kada je onomad direktor Terza na kokainu buncao o duhovima vodje, zapovedanju gospodara, sta ce nam VAR, i cuvarima pravoslavlja, sve je bilo u najboljem redu. Kacile se slike Terze sa cigarama i dimom. A kada je vama puklo po nosu, onda je Kokeza prijatelj Partizana, i sve je bolest sto iz Partizana dolazi. Jos ce biti da je Grujic postavljen od Sase Ilica, a ne od ljudi koji vedre i oblace godinama. I dalje ste toliko licemerni da bi ste pre prihvatili da se svadjate sta je kome i vise poklonjeno, nego da glasate za hitno uvodjenje tehnologije koja postaje sveprisutna cak i u zemljama u okruzenju. Ali ne... Necemo mi to od vas docekati, i tu je Pantic u pravu. Zato vam i smeta. Vi ste ti, koji ovoj prici ne zelite kraj. I sto je najsmesnije, toliko je providno, da objasnjenje vise nikom ne treba. A pokazali ste kvalitet od igre ubi boze u oba derbija. Prosto unistili rivala, ali eto, i sada bi, samo Grujic pokrao... Imate li vi uopste samokriticnosti iole prema sebi kada nesto ovako ''izjavite'' i komentarisete?
Hteo si nešto da kažeš pa te ponele bolne emocije...
Dok je ovakvih kao što si ti koji podržavaju onu novinarsku boleštinu i klovna Pantića,meni je svakim danom sve bolje.
Bolje mi je čak iako znam (i više puta sam napisao) da su Terzić i Čović krimosii ali ih podržavam jer u borbi protiv mafijaške stoke koja se odaziva na sd partizan nama trebaju upravo takvi da vas gaze i u tome imaju moju 100% podršku.

Hteo si nešto da kažeš pa te ponele bolne emocije...
Dok je ovakvih kao što si ti koji podržavaju onu novinarsku boleštinu i klovna Pantića,meni je svakim danom sve bolje.
Bolje mi je čak iako znam (i više puta sam napisao) da su Terzić i Čović krimosii ali ih podržavam jer u borbi protiv mafijaške stoke koja se odaziva na sd partizan nama trebaju upravo takvi da vas gaze i u tome imaju moju 100% podršku.

Ja druze podrzavam realnost koju ti ne zelis da vidis. A da njega slepo podrzavam, ne podrzavam ga. Uopste. Uzimam samo ono sto je realno i logicno. A nelogicnom se i kod njega smejem.

Da, mafijaska stoka u SD Partizan je dalko veca od Covica i Terzica. :hahaha: Samo ti nastavi da podrzavas. Vidim vas u polufinalu LS sledece godine.

Gazite vi sami sebe, to ne vidite. I tu je vas problem. Gazite, pa se sami nagazite. Sada odjednom kuknjava u taboru kad se ponisti gol koji je trebao biti priznat. A do pre ste odlucivali kada se igra i ko ce da igra. E pa, sledeci put odlucite bolje hocete li VAR ili hocete strane sudije. Ali ne, znam ja sta hocete, za mafiju u Partizanu treba neki sudija koji ce da ponisti Partizanu gol, pa da se vi smejete. Sam si to rekao vec. Treba da nas gaze. Ni slucajno da stanje bude normalno.

Nego tvoj je veci problem sto si drugi put ocekivao da ce biti 5-0, jer su te tako ubedili preko novina. Pa ti sada zao, sto bar nije 2-1. A o svemirskoj igri i pojacanjima, svako je imao prilike videti kako funkcionise.

Uostaom, uzmi vaseg Panica, koji ima mozda najrealniji opis svega u drzavi i u sportu u svojoj emisiji. Ali ni on ti ne valja sigurno...

"Istureni mozak" svih onih kojima je treći po rangu hrvatski klub u srcu...

YkOtGrb.png

:hahaha:
Није то рекао а ти веруј крцуновом медијима за боље и нисте.

Није то рекао а ти веруј крцуновом медијима за боље и нисте.

Naravno da nje lud toliko. No njima je botovanje odavno u srcu. Toliko im je poglavnik prirastao za srce.

http://www.zurnal.rs/fudbal/super-l...a-crveno-beli-po-vrednosti-tima-ispred-dinama

To je to stivo. A kad treba igrati protiv jadnog Partizana, Borjan se proklizava, Giska kiksa, Stojkovic place ''Nemojte mene, ja sam Crnogorac'', Boaci ne zna gde je, a Milojevic nevera. Onako raspusten Partizan, a oni bogovi postali za godinu dana, i oni posle svega ovog u medijima, pricaju pricu o kradji sudije i o umoru u LS (prvi put). Sreca je njihova zaista sto je Partizan u haosu, inace oba puta 1-0 bi tesko stigli da nadoknade. Kao sto i nisu kroz istoriju. (svega 3-4 puta mislim)

I onda kada bude u kvalifikacijama koban isti taj Ludogorec ili Dinamo, bice opet sudije i UEFA mafija.

A ti ocekujes dobar fudbal u ligi i drzavi gde nikog ne zanima da fudbal bude dobar vec da bude samo sredstvo za politicka delovanja, pranje para i laku zaradu raznih jajara i parazita ? Od onog momenta kad je mladi fudbaler postao ROBA mi od tada nemamo fudbal....niti cemo ga ikada imati dokle god se mladi fudbaleri koriste d abi se zaradile pare umesto da se pojaca konkurencija u domacem fudbalu njihovim ostankom..... Ono sto Ajax radi mi mozemo da sanjamo ali ne zato sto su pare problem ili zato sto nemamo talente vec zato sto nemamo ljude koji zele da kreiraju takvu atmosferu....... Pravih fudbalskih entuzijasta nema u srpskom fudbalu....a i ako ih ima totalno su nebitni i skrajnuti

A ti ocekujes dobar fudbal u ligi i drzavi gde nikog ne zanima da fudbal bude dobar vec da bude samo sredstvo za politicka delovanja, pranje para i laku zaradu raznih jajara i parazita ? Od onog momenta kad je mladi fudbaler postao ROBA mi od tada nemamo fudbal....niti cemo ga ikada imati dokle god se mladi fudbaleri koriste d abi se zaradile pare umesto da se pojaca konkurencija u domacem fudbalu njihovim ostankom..... Ono sto Ajax radi mi mozemo da sanjamo ali ne zato sto su pare problem ili zato sto nemamo talente vec zato sto nemamo ljude koji zele da kreiraju takvu atmosferu....... Pravih fudbalskih entuzijasta nema u srpskom fudbalu....a i ako ih ima totalno su nebitni i skrajnuti

Ma kakvi entuzijasti. Sve same Terze, Vuletici, Vucele i ostali. Uvek bilo, i bice. Ali meni je samo smesno kada se od necega pravi pompa i ono sto je daleko od realnosti. Isto bih pisao i da je Partizan uzdignut u nebesa, i zaista mi smeta kod istog tog Pantica, sto proglasava ovu upravu Partizana za neku ultra sposobnu i dobru. Ovde je fudbal blato iz takvih razloga. I cudno mi je da se samo Partizan na to iole zali... Pocevsi od VAR-a. Ne vidim sta je problem kod CZ da ne zele tu tehnologiju, a sanjaju o LS na sva zvona. I onda, dodje ti navijac Zvezde i kaze da treba da ti gaze klub, jer su tamo neki mafijasi, koje ce njihovi da unize. I to je normalno razmisljanje?

U šta se derbi pretvorio?
Ako se ne tuku na tribinama ,tuku se na terenu .........pamtite li zadnji derbi koji je upamćen po dobrom fudbalu?

И ти би се тукао са онаквим суђењем. Упропасте игру, убаце нервозу играчима, чуди ме да нико није судије до сада истукао.

Back