15 godina razlike

To je zato sto se u nasem drustvu polazi od toga da je riba sponzorusa i da je sa starijim iz raznoraznih razloga.
Ne mogu da da verujem da ne verujete da jednostavno postoje osobe koje nalaze nesto drugo u takvim vezama.

Realno ako cemo iskreno sobzirom na godine koje imam ja i topika ni ti stariji nisu stariji nego osobe u punoj snazi a uz to jos i sa zivotnim iskustvom a i nekom sigurnoscu koju su stekli godinama. Ovde se ne govori o odnosu ona 20 on 60. Vec mnogo manjem koji itekako neke zenske osobe moze da ispuni. cak mislim da dobijamo i vise nego od vrsnjaka jer stariji osim svega onog sta nose i vrsnjaci nose i iskustvo i paznju za koju klinci nemaju "vremena";)

:mrgreen: i dalje isto isto mislim

imam nepunih 20. godina i dečka od 35. godina. Znamo se oko mesec dana, on je muzičar, ja studiram, on me je startovao na jednoj njegovoj svirci na kojoj sam slučajno bila, od tada smo se dopisivali, pa smo se i skoro našli i smuvali.
lepo mi je sa njim, samo što je problem što on hoće da ima sex sa mnom, ali ja to ne želim, još uvek sam nevina, on stalno insistira i potencira to pitanje i šalje mi kako me želi, kako jedva čeka da 'vodimo ljubav' i sl. pokušavam da mu stavim do znanja da je još prerano za taj korak, i da se ne poznajemo dobro. Ali, on to kao da ne shvata...mnogo je uporan a i zna znanje...
želim neki pametan savet, jer više ni sama ne znam šta mi je činiti...zbunjena sam...

Pravi trenutak za prvi sex je onda kada se sa nekim osećaš sigurno i željeno....(ako si pride i zaljubljena, još bolje). I šta god ko da priča ili komentariše, samo TI znaš kada to želiš da učiniš. Jer ti si ta koja će sa tim iskustvom da živiš do kraja života.....
Pa ti sad vidi...
Tip o kome govoriš je navalentni drndoš kome je jedino stalo da te odvuče u krevet. Godine su nevažne. Da mu je iole stalo, trudio bi se da bude pažljiv i nežan, da te opusti dovoljno da poželiš da spavaš sa njim bez bojazni da ćeš biti povređena a ne da nasrće kao ovan.....

Pravi trenutak za prvi sex je onda kada se sa nekim osećaš sigurno i željeno....(ako si pride i zaljubljena, još bolje). I šta god ko da priča ili komentariše, samo TI znaš kada to želiš da učiniš. Jer ti si ta koja će sa tim iskustvom da živiš do kraja života.....
Pa ti sad vidi...
Tip o kome govoriš je navalentni drndoš kome je jedino stalo da te odvuče u krevet. Godine su nevažne. Da mu je iole stalo, trudio bi se da bude pažljiv i nežan, da te opusti dovoljno da poželiš da spavaš sa njim bez bojazni da ćeš biti povređena a ne da nasrće kao ovan.....

:klap::klap::klap:

Back