14.beogradska gimnazija

И још нешто да питам,има ли неког овде да иде у ову гимназију,а да живи на Новом Београду?Занима ме какав је превоз до тамо,колико ми треба да стигнем итд.

Evo i ja sam upisao ove godine, dvoumio sam se izmedju 6. i 14. i nadam se da sam dobro postupio :D. Samo ako neko moze da mi kaze ili obrati paznju na neke profane( pozeljno da bude neko koce sad 3. god) da se ne bih iznenadio tamo :D. I da, jel zna neko kako i sta za ovo fizicko i da li ti casovi mogu da se odloze posto imam treninge?
I jel moguce da budem 5,0 ili ono iznad 4,7 ako imam svaki dan treninge? :D Pozdrav za moje buduce drugare :D

koliko vidim kazete da je 14. o.k. skola........
e bas super,posto planiram da je stavim na spisak zeljenih skola.....

Ако, ако тако и треба, нећеш се покајати! ;)

Iz ličnog iskustva :
Ne upisujte gimnaziju, sa njom ste ništa !

Ako planirate da studirate,
veći ćete stručnjak biti ako pre faksa završite odgovarajuću stručnu školu.

Recimo,
- doktor srednju medicinsku,
- mašinski inženjer mašinsku tehničku,
- arhitekta arhitektonsku !

Savet ministru prosvete :

Pošto u našoj svesti pojam gimnazije znači mnogo
predlažem da :
- srednju medicinsku preimenujete u medicinsku guimnaziju,
- mašinsku tehničku u mašinsku gimnaziju,
- arhitektonsku u arhitektonsku gimnaziju,
itd ..

Uostalom,
već postoji i jezička i vojna i fiskulturna gimnazija ...

Eee, kad je meni ovde predavao Emika fiziku, Rajka kaubojka matiš, Perić fizičko, bakica hemiju ...

Sad se setih i ostalih :

Kanda likovno,
Papandopulo muzičko,
Vladanka istoriju,
Vida engleski,
? nemački ( žena )
? ruski ( ž )
? OTO ( ž )
Vjera latinski,
slepa Dara filozofiju,
Kondukterka geografiju,
Dušica srpski
Rumenka biologiju
i ćopava pederrčina Višeslav sociologiju

Čini mi se da se direktorka zvala Radmila V ....?
Domari - genijalci behu Draža i Milisav.

Jako su značajni bili i mangupi oko škole, al' im pozaboravljah nadimke.
Oni su nas redovno dočekivali i ispraćali sa nastave, maltretirali,
a bogami i pratili na ekskurzije.
Naša noćna mora !

Poslednja izmena:
Završite pored gimnazije i medicinsku školu.....Možda ne uspete na studijama,ili odstudirate nešto ,tralalal,,i tavorite.....Sa med, školom odmah posao u EU...to ste valjda čuli....Javite se ako ste zainteresovani za Uporedno skolovanje uz Gimnaziju.....Ili za prekvalifikaciju posle zavšene gimnazije.....Uzmite život u svoje ruke....Više info u pp...a dosta toga ima i na blogu http://prekvalifikacija.blogspot.rs/

- - - - - - - - - -

Završite pored gimnazije i medicinsku školu.....Možda ne uspete na studijama,ili odstudirate nešto ,tralalal,,i tavorite.....Sa med, školom odmah posao u EU...to ste valjda čuli....Javite se ako ste zainteresovani za Uporedno skolovanje uz Gimnaziju.....Ili za prekvalifikaciju posle zavšene gimnazije.....Uzmite život u svoje ruke....Više info u pp...a dosta toga ima i na blogu http://prekvalifikacija.blogspot.rs/

Back