13 saveta kako smuvati devojku koja vam se svidja

Sta god ti padne na pamet...:kafa:
Samo je potrebna kreativnost, ali uspeh ne moze biti zagarantovan.

Secam se tako kad sam muvao jednu koja mi je u startu rekla da ima decka ja joj nakon toga napricao gde radim i sve zivo o tome.:)
Kako se promenila ijaaaoooo.:cool:
Bilo joj je krivo sto mi je rekla da ima decka, a ja joj rekao da o tome ne bih pricao da mi nije to rekla.:lol:

Ti si izgleda bas mlad kada to pitas. Mrzi me da pisem iskreno, razgovaraj najnormalnije i sali se sa njom, neki sarm znaci.
Ako prilazis u diskoteci pridji lepo sa "Cao, ja sam "Tvoje Ime"!" i to ti je to. Nemoj samo da te neuspeh obeshrabri ako je prilazenje u diskacu u pitanju.

I sta posle? :lol:
mali perica u akciji ...eto ga kakav katastrofalan beta papucarski tragi komican prilaz osudjen na totalni neuspeh znaci valjam se :hahaha::rotf:

Poslednja izmena:
Papucar lord nema pojma o realnom stanju i nacinu na koji pravi frajeri odvajaju ribe.Patofno jedna sonjava prvo i osnovno pravilo svakog lova pa i lova na zene je da moras da odaberes plen i da ga nanisanis:per:.Zatim sledi takticki prilaz koji je uvek osmisljen i isplaniran da plen ima sto manje sansi da ti smugne.Dakle efekat iznenadjenja mora biti potpun da plen nema mesta za odstupanje .U realnoj situaciji to izgleda ovako prilazis cici koja je recimo sa drugaricama u nekom kafeu.Osacujes je slazes ozbiljnu facu gledas u njenom pravcu.Ne sme da primeti da ti je stalo do nje, nedokuciv si neka pomisli da je odnekud znas to uvek pali:ok:.Svoje pice istresas na eks momentalno dolazis do nje sa recima koje sme jedino da cuje PA DOBRO GDE SI TI zatim odmah govoris vrlo tiho da te ne cuje jasno i dobro posto je u objektu uvek neka glasna mjuza .Ona pokusava da te razume o cemu pricas ali avaj ne ide joj glupa curka se upecala zagrizla je mamac .:hahaha:
Ti i dalje otvaraj usta kao da pricas a ona neka misli da je ogluvelaPosto je svaka zena radoznala i posto poto zeli da cuje sta si je pitao prihvata da odete u neki tisi deo lokala ili jos bolje da izadjete napolje.Tad je grabis kandzama i spasa joj nema .
Tjurkama ne smes dati sansu da se okupe u jato jer ne mozes kanabiti sve odjednom.
Kad je istorbas i kad konacno tjurka dodje sebi ti si vec poentirao:mrgreen:E tad mozes da sledeci put pokupis sledecu iz istog jata i tako redom dok ih sve ne istorbas i natrtis na istu foru.
Taktika koja pali kod jedne pali i kod pete dakle samo hrabro i u napad.
Naravno za papucare kalibra lorda i ostalih metiljavaca ova taktika je neupotrebljiva.

Poslednja izmena:
Lorde matori sonjavi lupezu umesto sto se tovis i metanises pokreni se i izadji malo do neke kafane da vidis sta je zivot.
:lol:
Pa sto sam lupez pobogu? Ajde papuca, ali lupez, to mi nije jasno.:lol:
Kafana mi bilo dosta i nije mi to neki zivot. Odlazim ponekad, ali ne toliko cesto.
Smrsao sam dosta za tvoj info. Brzo cu stici na medicinsku tezinu, mada ni mali plus od +5 nije los.
Ne metanisem se ja Sugenzi, vec treniram i uzivam u tome ko niko.:zaljubljena:
E taj trening je mnogo bolji zivot od cigara i alkohola, veruj mi na rec.:D

Pa meni se cini ti bez zena, a ne ja, ali ako pricamo o stvarnom, a ne imaginarnom svetu.;)
Cigarcine odvratno smrde i covek koji mnogo pusi nema snage ni za qurac.
Pice, ja tu ne vidim nikakav smisao.
Trening, kad snaga zaigra i imas je dovoljno da pretrcis 20 kilometara, e to je zivot Sugenzi.:D
Ti koji mnogo pusis verovatno ne bi mogao da pretrcis ni 2 kilometra, a da ne pocnes da dahces ko znojavo prase.:lol:

Vidim sto ti je zivot dobar. Depresivan si do bola, nalozen ko da zensko u zivotu nisi video, a mrzis sve zensko sto hoda kuglom zemaljskom...

O sonjavce jadni pokri se sa usima cemerni matorko i podvlaci se i dalje zenama u nadi da ces dobiti torbanje iz sazaljenja.Mladost je ono sto mi daje snagu da izdrzim i cugu i pljugu a zene su mi dostupne na svakom koraku za razliku od tebe odrtaveli patofnaru koji moras da metanises i da glumis loodilo da bi delovao mladje .
Nema od tebe nista jer kad si mator dzaba ti je da se tu foliras sa zdravim nacinima zivota kad si uveliko jednom nogom u grobu.
Ti kad bi samo jedan dan izasao samnom u provod i popio i popusio upola ko ja otabachio bi sutradan

O sonjavce jadni pokri se sa usima cemerni matorko i podvlaci se i dalje zenama u nadi da ces dobiti torbanje iz sazaljenja.Mladost je ono sto mi daje snagu da izdrzim i cugu i pljugu a zene su mi dostupne na svakom koraku za razliku od tebe odrtaveli patofnaru koji moras da metanises i da glumis loodilo da bi delovao mladje .
Nema od tebe nista jer kad si mator dzaba ti je da se tu foliras sa zdravim nacinima zivota kad si uveliko jednom nogom u grobu.
Ti kad bi samo jedan dan izasao samnom u provod i popio i popusio upola ko ja otabachio bi sutradan
A koliko ja imam godina znas li i koliko ti imas ajde reci?
Jednom nogom u grobu?:roll:
Ja ni ne krijem svoje godine od bilo koga i nemam ja tu sta da delujem mladje kad skoro svako zna koliko imam godina.;)

Sto se kafana tice, kao dosta mladji jesam dosta izlazio jer kao to treba da se radi :roll:, to je pozeljno, malo popiti i prici nekoj devojci, ali em sto to nisam mnogo radio, jer sam obicno i imao devojku em sto te sa kojima sam izlazio nakon upoznavanja na splavu/kafani/klubu najcesce nisu bile devojke sa kojima sam zeleo da budem duze.

I koja je poenta imati sex sa nekom koju ne gotivis/ne volis/ne zelis sa njom da se druzis niti je simpatises?
Zato ti i kazem da mi je nocni zivot shit.

Covece, zivot je i da procitas lepu knjigu, strucnu/beletristiku nebitno, voziti biciklu, rolere, trcati, trenirati, citati novine, forumasiti, pisati pesme. Sve je to zivot.
Nije samo zivot napiti se i pijan muvati sisate cajke po klubovima.
Vidi sta ti odgovara, jer mi se cini da ti ne odgovara ni toliki promiskuitet, ni nocni zivot, a ni alkohol.
Truli covek od toga. Nadji sta zaista volis i sta te cini zaista srecnim, a ne taj zapadnjacki shit "get drunk and get laid".:roll:

Pricas o yebachini kao. Pa sam znas da je meni najmanji problem da nadjem neku i na duze staze, vidis to i po forumu, jer me ovde zene bas gotive, a sta je sa tobom Sugenzi?
Koji je tvoj problem?

Back