nikola_nscz
Početnik
- Poruka
- 4
Cenim da imas iskustva, daj neke ljubavne savete (nevezano za ovu situaciju) 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cenim da imas iskustva, daj neke ljubavne savete (nevezano za ovu situaciju)![]()
samo surovo i bez milosti!Univerzalan savet za postupanje sa zenama je uvek bio isti i glasi Sto ih vise gazis to te vise cene.
Kako smuvati devojku koja vam se ne svidja?
E ljudi imam jedan problem..Pre neki mesec cekajucu bus na stanici, sve vreme me jedna devojka neprimetno posmatra...Nakon 15 dana, ta ista devojka je dosla da sedi pored mene u bus. Poceli smo razgovarat..od tad smo dobri prijatelji, uvek kad me vidi u busu, dodje u i sedi pored mene, znam dosta stvari o njoj, cak mi je dala njen br. mobilnog....Neznam kako da joj kazem da mi se svidja ? Stariji sam od nje 6-7 god. (ja 21 god, a ona 15 god.) Nisam imao do sad ovakvi problema..problem je u tome sto sam stariji od nje...ajde recite mi dobar savet sta da radim, puno mi znaci ?
Jbg brate zivim u takvu sredinu,gde svako gleda tudja posla, gde se ne dozvoljava da decko seta ulicom sa devojkom ( mladja od 18 god ) a daleko bilo da izadjem na pice sa njom .... i kako da je kazem u busu da mi svidja ( 2- 3km putuje do kuce) kad su svuda oko mene, njeni rodjaci, drugovi, drugarice...odma bi pricali njenim roditeljima. ..Jedne prilike mi je pricala, da se upoynala sa jednim deckom u skolu, nakon par dana saznali su njeni roditelji ( razredni pricao njenom ocu ) i heo je da je ispise iz skole ...cesto pokusavam da je nazovem al je nedostupna...
budalo jedna ,to je bio alfa test , da vidi kakav si muskarac, alfa ne pita, alfa uzima, grabi ,bez pitanja ,bez milosti ,i posto nisi smeo da joj krnes zvaku jer si nesigurna beta papucica vaginica, ona je to ucinila,nakon sto se iznervirala sto si mlakonja pa pila celu noc...Koji me bedak zadesi :O Jedna likusa dosla s nama u neki kafic i ona zna da se lozim na nju i trebalo bi da budemo zaj i drug mi to vece kaze da mu je rekla nece vcrs da se smuva saamnom vec sl put i ja reko ok.. i kad smo krenuli kuci ona mene poljubi ( a popili smo oboje).. nije se secala toga i ja joj ispricao na kolko tolko lep nacin i slozili se da je bila greska itd i to je bilo pre 4-5 dana i od tada nismo pricali uopste, sta raditi?
sveti care lazare ,sveti milose obilicu ,karadjordje i svi srpski junaci pomagajteeeee!!!!!
hhaaahahahah koji retardi a kad nabaci dupeta ima da plate da je nekom uvale u domacine ozeni seJbg brate zivim u takvu sredinu,gde svako gleda tudja posla, gde se ne dozvoljava da decko seta ulicom sa devojkom ( mladja od 18 god ) a daleko bilo da izadjem na pice sa njom .... i kako da je kazem u busu da mi svidja ( 2- 3km putuje do kuce) kad su svuda oko mene, njeni rodjaci, drugovi, drugarice...odma bi pricali njenim roditeljima. ..Jedne prilike mi je pricala, da se upoynala sa jednim deckom u skolu, nakon par dana saznali su njeni roditelji ( razredni pricao njenom ocu ) i heo je da je ispise iz skole ...cesto pokusavam da je nazovem al je nedostupna...