Iluzorni Iluzionista
Domaćin
- Poruka
- 4.031
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ne mislim, nisam znala da su luzeri, pa mi malo bezveze sad sto im pravimo drustvozence sta si toliko zinula?!
E, sale , daleko od toga da prsti malo mogu.Pa u tom slucaju treba da mi zahvalish shto pokushavam da je "smeksham"... inache bi do kraja zivota ljubio prste.![]()
Dobro, evo ja cu da pojasnim temu na konkretnom primeru i za najuzu inteligenciju.
Kad sam bila u ranom pubertetu - premijernom pubescentnom dobu, smatrala sam da je oralni seks nemoralan cin, sto danas ne smatram.
Mozda i to.
Ali znas... radije bih i regresovala ako to znaci neku promenu u zivotu, nego da sam stacionirana u jednoj tacki i da ne mrdam ceo zivot iz nje. Pogotovo ako sam u toj tacki zbog kucnog vaspitanja.
dakle nema seksa pre braka
Koliko vam se pogled na seksualnost menja s godinama?
Meni mnogo. Kako progresujem ili regresujem( jos uvek ne znam, al mislim da progresujem ) mi se promenio za solidnih ...pa aj da kazemo 70 % u nekorist rigoroznog patrijarhata.
Koliko vam se pogled na seksualnost menja s godinama?
Meni mnogo. Kako progresujem ili regresujem( jos uvek ne znam, al mislim da progresujem ) mi se promenio za solidnih ...pa aj da kazemo 70 % u nekorist rigoroznog patrijarhata.