13 i 18

zence sta si toliko zinula?!
ma ne mislim, nisam znala da su luzeri, pa mi malo bezveze sad sto im pravimo drustvo
Pa u tom slucaju treba da mi zahvalish shto pokushavam da je "smeksham"... inache bi do kraja zivota ljubio prste. :lol:
E, sale , daleko od toga da prsti malo mogu. :)
Inace, nemoj da pokusavas da "smeksavas" ljude za pare, pliz. Radi sebe.

Mozda i to.
Ali znas... radije bih i regresovala ako to znaci neku promenu u zivotu, nego da sam stacionirana u jednoj tacki i da ne mrdam ceo zivot iz nje. Pogotovo ako sam u toj tacki zbog kucnog vaspitanja.

Ali to ne mora da znaci. Recimo, jedna devojka, katolicke vere, koju je l te znam, je rasla u strogo religioznoj porodici i ona je tokom odrastanja izgradila veoma bojazljiv stav prema seksualnoj aktivnosti uopste. Interno porodicno okruzenje u koje zivi a koje se sastoji od jedne majke, posto je otac umro tokom rata, je veoma pogubno za nju, jer joj ne dozvoljava da se optimalno uklopi sa sa eksternim drustvenim okruzenjem koje je, je l te, za jedno ljudsko bice veoma bitno, ni sa jedne ni sa druge strane. Naime, kazem ni sa jedne ni sa druge, jer sa jedne strane stoji zabrana ka seksualnoj slobodi, dakle nema seksa pre braka, a sa druge strane se ne nudi nikakva alternativa u vezi optimalnog uklapanja od onih koji su joj najblizi. To je rezultovalo jednim nemilim dogadjem koji je ostavio posledice po nju.

Ali i pored svega toga, sklona je seksualnoj slobodi i eksperimentalnosti, naravno do odredjene granice.

Jednom recu ne grozi se oralnog seksa.

Koliko vam se pogled na seksualnost menja s godinama?

Meni mnogo. Kako progresujem ili regresujem( jos uvek ne znam, al mislim da progresujem ) mi se promenio za solidnih ...pa aj da kazemo 70 % u nekorist rigoroznog patrijarhata.

promenio se rapidno, ma za 170 stepeni...

sa 13 sex(ualnost) u najširem smislu i misaono i praktično naravno bila mi je maglovita ko london u oktobru

onda sa 15-16 rapidna ejakulacija sexualnosti i moj fizički i psihoički i socijalni razvoj, i privlkačenje, i loženje i razmišljanje i naravno praksa...

do današnjeg statusa sa 21,5 godina realtivno izdefinisana ali istražene sexualnosti u smislu šta sam hteo to sam probao, a tu više a ni inače nema mesta filozofiranju već samo praxa

čak na neki samo sebi poznat način ponosan sam na mentalnu širinu, bezgraničnost i iskustvo koje tu imam

Ja sam uvek bila obesna,i vatala sve muško što hoda za dupe...i razne druge delove tela,mada uglavnom za obraze,uf,mnogo volim kad je muško debelo pa ga štipam.
Elem,moje naklonosti se nekad pogrešno protumače(ja stvarno hvatam SVE,i onaj koga hvatam može da bude 100% siguran da nemam nikakve namere vezane za njega,jer onog na kog se ložim ne smem ni da pogledm),pa sam par puta dobila upozorenje da pazim na ponašanje,ili će me odrobijati.

Koliko vam se pogled na seksualnost menja s godinama?

Meni mnogo. Kako progresujem ili regresujem( jos uvek ne znam, al mislim da progresujem ) mi se promenio za solidnih ...pa aj da kazemo 70 % u nekorist rigoroznog patrijarhata.

Pa promenila se na zavidnom nivou, promenio se malo veci broj devojaka tako da moj pristup vasem softveru klitorisa i tacke G, kao i sankanju po venerinom bregu uopste nije nepoznata. :ok:

sa 13 sam se igrala u parku
sa 14 i 15 mi je bilo interesantno ljubljenje i kad me decko uhvati za guzu..
danas... sve mi je to lepo, nista mi nije gadno.. zivim ja u strogoj porodici i sve to, al ima nesto jace.. :mrgreen:

Back