???

izvini, ali meni je sex sa prvim bio extra i tada, i sada tako mislim..bili smo vrshnjaci, ali talentovani..ni u jednom trenutku nam nije palo na pamet neshto u vezi 'losheg sexa'...
tvoj link govori sledece: "U dvadesetim.....što omogućava najintenzivnije kontrakcije u toku orgazma. ? so, neka to ostavi za 40-te..
" i do 35. godine čak 90 odsto žena doživi orgazam. Ali, nivo hormona počinje da opada, što utiče na smanjenje seksualne želje...tj. vecinu 'boli glava'..
-"od 40. do 50. godine života čak 30 procenata žena ..."
mozete misliti koliki procenat :)

Goddess of the far east:
Hm ne udaju se i ne žene se svi sa 27 godina.Uopšteno te granice su se pomerile.I razlika od 9 godina i nije neka preterana razlika...Biti dobar ljubavnik ili hebač kako god nema veze sa godinama,mnogo su bitniji drugi faktori.
razlika je smeshna..chak i razlika od 20 god. nema nikakve veze, niti predstavlja prepreku za bilo shta..

Vi kao, da niste procitali sve njene postove...devojka je napisala da se je jednom u toku seksa setila svoje mrtve babe...ocigledno je, da ima problem...nista straso sto se ne moze dovesti u red...menjanje partnera, navodno zbog loseg seksa sa sadasnjim, nece joj resiti problem..moze samo, da se desi, da se isfrustrira nacisto i da pocne, da izbegava seks...zavisi koliko su ta osecanja intenzivna...

Problem je sto on izbegava razgovor...verovatno postoji vise stvari u pozadini, koje ona sigurno ne moze iznositi javnosti...

Resice ona to .... :wink:

Markelja:
A?????????? Sta cu onda ja da ***** ako ona bude sa matorcem starijim od nje devet godina????

O tome nisi mislila?

A sto je on matorac? Kakve veze imaju godine sa duhom, energijom ...itd? Imaju veze samo kod osoba, koje ne rade na sebi, pasivne su...
Moj decko je bio dosta stariji od mene...i iskrene nikada mi nije to zasmetalo,,,cak naprotiv...imao je snage ko, da mu je 20..hheh....uvek je steo, da hmmm...hah...

@Devil
I meni je sex sa prvim bio extra uz cinjenicu da mi je on bio dugogodisnja veza sto mi je omogucilo da spoznam i upoznam mnogo toga, sto ne znaci da nisam imala i bolji a i gori sex posle njega. Mislim da to ceka i nju. Ja licno mislim da smo i ti i ja u odnosu na nju mnogo srecnije jer smo sa prvim dozivele onaj redak spoj (velika ljubav i odlican sex) ali malo devojaka ima tu srecu i ne znaci da ako nemaju to ne mogu sa svojih 19 da uzivaju u svojoj vezi na drugaciji nacin. Htela sam to da istaknem, a ne da li je orgazam u 20-tim bitan ili ne. Naravno da je uvek bitan, ali u 20 ne mnogo.

Pa sorry sad, meni je seks sa 20 bio jako bitan...uff...prvi put mi nije bilo nesto ekstra ni magicno...mislim, da su zene koje kazu, da im je prvi put ( gubljenje nevinosti ) bilo fantasticno i vauuu, da nisu iskrene...

Dobro ako je gubljenje nevinosti bilo nakon 20, razumem, ako je bilo pre...hmm..

alya:
A sto je on matorac? Kakve veze imaju godine sa duhom, energijom ...itd? Imaju veze samo kod osoba, koje ne rade na sebi, pasivne su...
Moj decko je bio dosta stariji od mene...i iskrene nikada mi nije to zasmetalo,,,cak naprotiv...imao je snage ko, da mu je 20..hheh....uvek je steo, da hmmm...hah...

Velike veze....... Zagrcnula si se nesto ili........ posto vidim to hmmm,hah, itd,npr,sl............ :D

Tvoj decko i buduci muz verovatno svrlja sa strane ako ima bas toliko energije........

Naucno dokazano..........

Veruj mi..........

Markelja:
Velike veze....... Zagrcnula si se nesto ili........ posto vidim to hmmm,hah, itd,npr,sl............ :D

Tvoj decko i buduci muz verovatno svrlja sa strane ako ima bas toliko energije........

Naucno dokazano..........

Veruj mi..........

Vis ja ne verujem mnogo u statistiku i neke naucno dokazane stvari...jedno je teorija, drugo realnost i iskustva...

A to dali je decko svrljao ili ne..znam ja najbolje..nebi ja dozvolila, da on svrlja...nebi mu dala mira nikako...ja cu, da nudim njemu ono sto pozeli, ne neka druga.... :wink:

Dakle bilo je i fistinga i svega ostaloga............. :D

Nema tu nikakve statistike........ jednostavno je tako....... zasto da ti tvoje mladjane godine obelezi neki matorac...........

Markelja:
Dakle bilo je i fistinga i svega ostaloga............. :D

Nema tu nikakve statistike........ jednostavno je tako....... zasto da ti tvoje mladjane godine obelezi neki matorac...........

A ko je po tvom misljenju matorac? 29 godina...Znaci i ti si mator? Uf a ja bas pomislih, da bi ti mogao uc, u uzi izbor...

Tufnice, zelis li ti uopste seks, nevezano za tvog momka?
Mastas li o nekom strastvenom seksu, o uzbudjenju, strasti, adrenalinu?
Osjecas li potrebu i zelju da dozivis nesto takvo?

Back