???

Petar_Pan:
Moras mu to reci... da malo obrati paznju da bude nezniji... idite polako... A i ti sa tvoje strane gledaj nekako da se opustis vise... Moras pricati sa njim...

Ps Ovaj vas problem ti ne mogu resiti forumasi... Osim ako ne zelis... :twisted:

Ne moze niko da mi resi taj problem...

Ne razumem...
Da li ti se gadi njegov dodir?
Da li ga zelis, a fizicki nije ok?
Da li si sa njim iz sazaljenja kad places posle sexa...Stekla sam utisak, da budes sa njim jer ti ga je zao- pa ti posle bude krivo jer lazes i sebe i njega...
Ko sam ja da ti dajem savete - ali ja mislim da ga ti ne volis. Ili ga volis, ali ne kao sto se voli covek sa kojim imas vezu, sex....

tufnica_86:
Ne moze niko da mi resi taj problem...
Mozete ti i tvoj decko... probajte...Razmisljalj pozitivno...
Drago mi je da kapiras da ga ovde neces resiti...
Good luck... :wink:

Ja da sam na tvom mestu popricao bi sa njim... dao bi sansu neki period recimo par nedelja....da vidimo hoce li se popraviti... ako uspe super ako ne... onda menjaj tipa...

tufnica_86:
ne mogu...Meni je jako lepo kad se ljubimo i mazimo,ali kad dodje do toga dodje mi da vristim......Ne mogu...

Nije mi jasno u cemu je tvoj problem???
Napali on tebe? Jel postanes vlazna??? Dira te za Picu???kako se ne napalis?
Ajd da ima mali **** pa ajd da razumem da ne uzivas u sexu,..ali ti neces da objasnis sta je tvoj problem???

Joya!:
Ne razumem...
Da li ti se gadi njegov dodir?
Da li ga zelis, a fizicki nije ok?
Da li si sa njim iz sazaljenja kad places posle sexa...Stekla sam utisak, da budes sa njim jer ti ga je zao- pa ti posle bude krivo jer lazes i sebe i njega...
Ko sam ja da ti dajem savete - ali ja mislim da ga ti ne volis. Ili ga volis, ali ne kao sto se voli covek sa kojim imas vezu, sex....

Ja ni ne znam da li ga volim...Lepo mi je sa njim....Ipak se vidjam sa njim....

Petar_Pan:
Moras mu to reci... da malo obrati paznju da bude nezniji... idite polako... A i ti sa tvoje strane gledaj nekako da se opustis vise... Moras pricati sa njim...

Ps Ovaj vas problem ti ne mogu resiti forumasi... Osim ako ne zelis... :twisted:
E, Pero, za tvoju informaciju, ako si slučajno pobrkao teme, pa daješ " Veliki savet, nikakva pomoć ! ", da te obavestim : nih dvoje ne uče zajedno kako se PARKIRA AUTO !!! :lol:

krvolok:
E, Pero, za tvoju informaciju, ako si slučajno pobrkao teme, pa daješ " Veliki savet, nikakva pomoć ! ", da te obavestim : nih dvoje ne uče zajedno kako se PARKIRA AUTO !!! :lol:
Hvala na obavestenju... a sad produzi za Vrsac... :razz: :lol:

Sta ces ti covece ovde, medju ljudima ovih godista? :shock: Dada im sigurno ne treba...

Cim ne znas da li ga volis -ne volis ga.
Veruj me, kad nekog zavolis - osetices to, na svakom polju..;)
Pretpostavljam da ne zelis da ga povredis ili ne zelis da budes sama ili si navikla na njega. Nije sebicno ako izaberes sebe.
Nista..glavu gore - razgovor sa njim je jedino resenje. I razlaz, bojim se. Slusaj, bilo bi mnogo gore da ga trpis dok se ne pojavi tip u koga ces da se zaljubis, pa ga onda otkacis.

Joya!:
Cim ne znas da li ga volis -ne volis ga.
Veruj me, kad nekog zavolis - osetices to, na svakom polju..;)
Pretpostavljam da ne zelis da ga povredis ili ne zelis da budes sama ili si navikla na njega. Nije sebicno ako izaberes sebe.
Nista..glavu gore - razgovor sa njim je jedino resenje. I razlaz, bojim se. Slusaj, bilo bi mnogo gore da ga trpis dok se ne pojavi tip u koga ces da se zaljubis, pa ga onda otkacis.

Pa on nece da razgovara...Cim nesto pomenem,on okrene pricu na neku drugu stranu,ili me grli.....Jednog dana ce da me ugusi....

Jaoo...jel on dosta stariji od tebe? Ipak pokusaj lepo otvoreno, da razgovaras...i sama, da uvedes neke novine u vas seks life...

Jedino ako on tebe ne privlaci i ne volis ga..onda jbg.nema smilsa... :wink:

Ti izgleda ne znas ni sta hoces, ni kako bi trebao seks mozda, da izleda..ne racunaj one ***** ili americke filmove..tamo je sve idealizovano...ipak ti je on prvi...

Samantha Jouns:
Nije mi jasno u cemu je tvoj problem???
Napali on tebe? Jel postanes vlazna??? Dira te za Picu???kako se ne napalis?
Ajd da ima mali **** pa ajd da razumem da ne uzivas u sexu,..ali ti neces da objasnis sta je tvoj problem???

HMM..PA NIJE VALJDA DA SU TE UPLASILA MOJA PITANJA???
ma mala je svakako OFF LINE..dzabe se mi tu trudimo da resimo njen problem....

Kad sam imala 16 bila sam do usiju zaljubljena u jednog S...zaljubio se i on. Bio dve godine stariji, to je prvi decko kod koga me je pustila mama da spavam..visili smo subotom na Akademiji, radnim danima posle skole pravac kod njega. Ja isla sa njim u Slankamen, on sa mnom na Hvar..Posle par meseci sam pocela tu i tamo da se najezim od njegovog dodira. Al onako kako ne treba..:( I sve sam sebe ubedjivala -' ma da, nemoguce, ja njega volim'..I dok nismo otisli u posetu kod ortaka Bambina, u kasarnu....ZAljubila sam se u njegovor ortaka..i jeste bilo tesko - ali raskinula sam. I sad sam u jednu ruku happy zbog toga, mada veruj mi - ponekad mi sad nedostaje i pitam se sta bi bilo da je bilo i bas me interesuje sta on radi i da li ima nekog (yock i nema) i sta rade njegovi cale i keva.... Nista ozbiljno, ali se uhvatim na delu - kad mislim na njega.

U jbt,tek prvi dechko,ko zna koliko struchan a vec je prozvaste frigidnom!!!!:shock:
Mozhda se on ne trudi oko nje uopshte..mislim,eto dovoljno je to shto ne mozhe da je opusti.. :roll:
Ne,lakshe je pechatirati je! :evil:

W.A.S.P.:
Opa , dolazimo do tacke prelamanja;
Slusaj devojko, necu da te lazem al postoji ogromna verovatnoca da si frigidna (ko sto rece vec jedna od forumasica)tako da ti se taj los seks moze vrlo lako ponoviti i sa nekim drugim
Nda... mada nemoj da je ubijas u pojam... niko se nije naucen rodio... treba tu sexualnost probuditi u njoj... mada bez mnogo komunikacije i rada nema nista....

Peta W.:
U jbt,tek prvi dechko,ko zna koliko struchan a vec je prozvaste frigidnom!!!!:shock:
Mozhda se on ne trudi oko nje uopshte..mislim,eto dovoljno je to shto ne mozhe da je opusti.. :roll:
Ne,lakshe je pechatirati je! :evil:
Ako pazljivo procitas moj post pre tog koji si ocrnila mozes videti da sam lepo reko da lik verovatno nema pojma, inace ne kazem da je frigidna nego da MOZE BITI; dok se ne povata sa nekim drugim nece znati u cemu je problem

Pardon,niko joj nije rekao da je 100% frigidna.
Treba prvo sa sobom da se dogovori sta zeli i kako zeli,da to kaze decku,a ne stidimo se,a hocemo da se sexamo...pa normalno da nije lepo

Petar_Pan:
Nda... mada nemoj da je ubijas u pojam... niko se nije naucen rodio... treba tu sexualnost probuditi u njoj... mada bez mnogo komunikacije i rada nema nista....
Hm...pa ako se on njoj u svakom pogledu svidja zar nije logicno da se ona 'napali' na njega?

Back