Reg
Elita
- Poruka
- 24.712
Imamo bujnu maštu i koristimo umetničke slobode, pa crtamo sunce u obliku pravougaonika.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odavno sam gledala jednu poučnu emisiju u kojoj su neki "stručnjaci" pokušavali da dokažu kako se iz svetih knjiga, nekom vrstom šifrovanja, može doći do predviđanja događaja u budućnosti. Koristili su, čini mi se čak i Bibliju i dokazivali sve i svašta. Na primer, svako treće slovo na toj i toj strani, pa svako peto slovo na sledećoj i već tome slično. I ubili su se od dokazivanja i predviđanja, dok se neko pametan nije dosetio da umesto svetih knjiga uzme Andersenove bajke, pa po istom principu pokuša da dokaže nešto. Naravno da je procenat uspeha bio isti kao kod ovih koji su "dešifrovali" Bibliju.
Toliko o tome.
Можете се ви везивати за број 11 у вези 11. маја - али православци се на тај дан по свом календару везују за 28. април - а 2 + 8 = 10, па ти види...![]()
Supovi su lesinari , zar ne ? Pogledaj link , ponovo !
A ja vidim skroz nesto drugo!
Iza sofe izlazi osoba koja je pozutela od konstantnog ispiranja mozga, a na drugom avataru vidim ruku koja blagosilja!
Interesantno draga devojko ali kao o Suncu ti sigurno masis TEMU ovde niko nepise o "Predvidjanju BUDUCNOSTI" vec ako hoces da znas o uporedjivanju datuma Proslosti i koja je IDENTICNOST izmedju pojedinih
Neznam koju drogu koristis ali sigurno nisi pri cistoj nesto puno masis izgleda da nemozes jos da se povratis od SUNCA i "EREMITE" genija ha ha ha...
Imamo bujnu maštu i koristimo umetničke slobode, pa crtamo sunce u obliku pravougaonika.![]()
Supovi su lesinari , zar ne ? Pogledaj link , ponovo !
...vidim ja po ovim numeroidima,da ce ako oni pobede na izborima,
opet da se pojave u javnosti Vidovite Zorke, Kleopatre, Ljubise Trgovcevici
i ostali javljaci sa tri oka...Lav Gersman je vec aktiviran...![]()