"11"-g IZBORI ili igra sa brojevima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odavno sam gledala jednu poučnu emisiju u kojoj su neki "stručnjaci" pokušavali da dokažu kako se iz svetih knjiga, nekom vrstom šifrovanja, može doći do predviđanja događaja u budućnosti. Koristili su, čini mi se čak i Bibliju i dokazivali sve i svašta. Na primer, svako treće slovo na toj i toj strani, pa svako peto slovo na sledećoj i već tome slično. I ubili su se od dokazivanja i predviđanja, dok se neko pametan nije dosetio da umesto svetih knjiga uzme Andersenove bajke, pa po istom principu pokuša da dokaže nešto. Naravno da je procenat uspeha bio isti kao kod ovih koji su "dešifrovali" Bibliju.

Toliko o tome.

Interesantno draga devojko ali kao o Suncu ti sigurno masis TEMU ovde niko nepise o "Predvidjanju BUDUCNOSTI" vec ako hoces da znas o uporedjivanju datuma Proslosti i koja je IDENTICNOST izmedju pojedinih
Neznam koju drogu koristis ali sigurno nisi pri cistoj nesto puno masis izgleda da nemozes jos da se povratis od SUNCA i "EREMITE" genija ha ha ha...

Можете се ви везивати за број 11 у вези 11. маја - али православци се на тај дан по свом календару везују за 28. април - а 2 + 8 = 10, па ти види...:lol::lol::lol:

opet neka nova lekcija, u vechernjoj "verskoj" shkoli :shock:
Kanda, ne priznajete za pravoverne-pravoslavne- Grke, Rumune.....,zamisli,. njima je 11.maja11 maj!!!

Interesantno draga devojko ali kao o Suncu ti sigurno masis TEMU ovde niko nepise o "Predvidjanju BUDUCNOSTI" vec ako hoces da znas o uporedjivanju datuma Proslosti i koja je IDENTICNOST izmedju pojedinih
Neznam koju drogu koristis ali sigurno nisi pri cistoj nesto puno masis izgleda da nemozes jos da se povratis od SUNCA i "EREMITE" genija ha ha ha...

Da, da....Sad si me ubedio. Neko sigurno negde sedi tajno i razmišlja o tome kog datuma će uraditi nešto, ili neka viša sila odredjuje da se neki događaj desi baš na taj dan, zato što zbir brojeva iz tog datuma daje broj, na primer 8 ili 9, pa će se u budućnosti na taj isti dan, ili na datum čiji zbir brojeva daje neki broj, desitii neki sličan događaj.:confused: Zabole me glava od ovih gluposti.

Molim te, poštedi me takvih nauka. I sunca žute boje i neba plave boje.

Rekoh malopre, dokon pop i jariće krsti.

Imamo bujnu maštu i koristimo umetničke slobode, pa crtamo sunce u obliku pravougaonika.:D

imamo mi i krug na logo-u ;)

http://www.ds.org.yu/sr/index.php

index.php

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back