"11"-g IZBORI ili igra sa brojevima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не мораш баш у сваком посту да се избламираш. Какве везе има ова тема са "прорицањем судбине" - тотално незнање.

Боље размишљај ШТА ТИ ЗНАЧИ ДС ЗАСТАВА - па ме обавести...

E sad si me baš uvredio.:D Totalna sam neznalica kad je u pitanju numerologija. I to povezivanje ko je kad rođen i u koliko sati, pa sabiranje brojeva iz datuma rođenja ili datuma nekog dešavanja, pa podeliš sa .... pa kvadratni koren iz... pa na kub... Ma, daj, molim te. :D:D I to kao ima neke veze sa bojom zastave i pozadine i sa datumom odlaskom prvog čoveka na Mesec....:D

E svašta. Dokon pop i jariće krsti.

Леп покушај, илуминату, само проваљен си. Погледај у колико сати си написао своју поруку? У 1:28 поподне. Кад се сабере 1+2+8 добије се управо 11! Хоћеш да кажеш да је то "случајно"?

channelmb0.jpg

CARE!!! I on i WEISHAUPT i jos po neki, sve to treba banovati!!!

E sad si me baš uvredio.:D Totalna sam neznalica kad je u pitanju numerologija. I to povezivanje ko je kad rođen i u koliko sati, pa sabiranje brojeva iz datuma rođenja ili datuma nekog dešavanja, pa podeliš sa .... pa kvadratni koren iz... pa na kub... Ma, daj, molim te. :D:D I to kao ima neke veze sa bojom zastave i pozadine i sa datumom odlaskom prvog čoveka na Mesec....:D

E svašta. Dokon pop i jariće krsti.

Е баш си ми лепо објаснила ШТА ЗНАЧИ ЖУТИ КРУГ НА ЗАСТАВИ ДС-оваца... а и смислено је, мајке ми...:lol::lol::lol::lol::lol:

NE filozofirajte gde nema filozofije.Ja sam dao "Argumente" tj cinjenicno stanje bez tih vasih matematickih formula,korena,sinusa,tangesa itd. NEW YORK CITY=11,tragedija se dogodila 11.septembra ili kako amerikanci pišu 9/11,Bombaški napad u Madridu-Atocha se dogodio 11.03.2004,Tragedija se dogodila tačno 911 dana nakon napada na blizance, e sad ako to neko vidi kao podudarnosti OK njegov problem,ali ja mislim da nisu samo slucajnosti jer ima toliko stvari da je nemoguce nije logicno i neshvatljivo i neobjasnjivo cak ni sa vasom matematickom formulom "Mogucnosti" neizracunljivo da je sve to samo SLUCAJNOST. Mene brine nesto drugo a to ste "VI" koji se toliko -dzapate- da objasnite da je to ....NEISTINA i neke formule matematicke i racuni gde se oduzise i od neceg sto ja postavih "PROSTO" vi napraviste nesto komplikovano sa nekim algebrama ha ha ha... ZNATE za ono "Kad nemas sta Pametno da kazes,pametnije je CUTATI".

NE filozofirajte gde nema filozofije.Ja sam dao "Argumente" tj cinjenicno stanje bez tih vasih matematickih formula,korena,sinusa,tangesa itd. NEW YORK CITY=11,tragedija se dogodila 11.septembra ili kako amerikanci pišu 9/11,Bombaški napad u Madridu-Atocha se dogodio 11.03.2004,Tragedija se dogodila tačno 911 dana nakon napada na blizance, e sad ako to neko vidi kao podudarnosti OK njegov problem,ali ja mislim da nisu samo slucajnosti jer ima toliko stvari da je nemoguce nije logicno i neshvatljivo i neobjasnjivo cak ni sa vasom matematickom formulom "Mogucnosti" neizracunljivo da je sve to samo SLUCAJNOST. Mene brine nesto drugo a to ste "VI" koji se toliko -dzapate- da objasnite da je to ....NEISTINA i neke formule matematicke i racuni gde se oduzise i od neceg sto ja postavih "PROSTO" vi napraviste nesto komplikovano sa nekim algebrama ha ha ha... ZNATE za ono "Kad nemas sta Pametno da kazes,pametnije je CUTATI".

Odavno sam gledala jednu poučnu emisiju u kojoj su neki "stručnjaci" pokušavali da dokažu kako se iz svetih knjiga, nekom vrstom šifrovanja, može doći do predviđanja događaja u budućnosti. Koristili su, čini mi se čak i Bibliju i dokazivali sve i svašta. Na primer, svako treće slovo na toj i toj strani, pa svako peto slovo na sledećoj i već tome slično. I ubili su se od dokazivanja i predviđanja, dok se neko pametan nije dosetio da umesto svetih knjiga uzme Andersenove bajke, pa po istom principu pokuša da dokaže nešto. Naravno da je procenat uspeha bio isti kao kod ovih koji su "dešifrovali" Bibliju.

Toliko o tome.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back