latisa
Veoma poznat
- Poruka
- 13.663
Salu na stranu, koji ce moj nekome da zivi 110 godina? Da izmuze penzioni fond?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
није битно колика ти је пензија већ колико дуго је примашSalu na stranu, koji ce moj nekome da zivi 110 godina? Da izmuze penzioni fond?
није битно колика ти је пензија већ колико дуго је примаш
– Moj savet vam je da se klonite muškaraca! Oni donose mnogo više štete nego koristi, a tajna moje dugovečnosti je upravo u tome što sam ih se čuvala. Nikada nisam želela da zavisim ni od koga– rekla je vremešna Džesi.
Мој покојни свекар је дуже примао пензију него што је радио.![]()
Kad bi se moglo zivjeti sto godina,ali da budes mlad osamdeset,a ostalo star.Ali sto duze zivis,sve si stariji,a to mi se ne svidja
)
Radila kao mlekarica i sačuvala se od muškaraca? Koga laže bakuta? Neka joj neko objasni da je 109 godina 109 godina, koliko god neprobušena bila.Škotlađanka Džesi Galan proslavila je svoj stotinu i deveti rođendan, ali je i dalje visprena, zdrava i pokretna za svoje godine. Evo u čemu je njena tajna:
– Moj savet vam je da se klonite muškaraca! Oni donose mnogo više štete nego koristi, a tajna moje dugovečnosti je upravo u tome što sam ih se čuvala. Nikada nisam želela da zavisim ni od koga– rekla je vremešna Džesi.
Iako ova bakica nije imala nikakvog ljubavnog iskustva, oduvek je bila veoma aktivna. Sa 13 godina našla je svoj prvi posao, kao mlekarica, a posle je već izgradila karijeru. No, nije se zapustila ni pod stare dane.
– Svakog jutra probudite se s osmehom, pojedite porciju zobenih pahuljica i redovno vežbajte – poručuje mladim ženama ova starica.
Inače, trenutno najstarija žena na svetu je Misao Okava iz Japana, koja je prošlog marta proslavila svoj 116. rođendan. S obzirom da je Misao udovica već zadnjih 83 godine, sasvim je moguće da se i ona može da zahvali svojoj dugovečnosti to što se dobar deo života odricala muškaraca.
Tekst preuzet sa telegraf.rs
Radila kao mlekarica i sačuvala se od muškaraca? Koga laže bakuta? Neka joj neko objasni da je 109 godina 109 godina, koliko god neprobušena bila.
"Dok sam bila mlada, davala sam, a sad kad sam stara, krivo mi što nisam i nudila."Nja nja nja
Plačite i verujte u zlatno moodo
Zasto baka da laze ?
Dokaz samo da od neebice zenama dodje do poremecaja i onda sviraju kurtzuNja nja nja
Plačite i verujte u zlatno moodo
Zasto baka da laze ?
Dokaz samo da od neebice zenama dodje do poremecaja i onda sviraju kurtzu
Leone jel bi to ti da se čupamo?
![]()
ja ovoj baki nista ne verujem ipak je to zena![]()
Cuj
Pa realno baka nije glupa skuzila je da je ona sebi najvažnija
Malo koja je imala sreću da odabere muškarca koji u potpunosti odgovara