Dobro situirani gospodin Elita Poruka 19.333 juče u 09:10 - .. #2 prema LGBT istrazivanjima, postoje 2 vrste osoba na svetu Pritajeni gejovi Otvoreni gejovi
pop80 Elita Poruka 16.172 juče u 09:13 - .. #3 obrisao sam temu.. da ne olajavam čoveka, ipak nije moralno
Alter_Ego_ Stara legenda Poruka 91.919 juče u 09:19 - .. #4 Dobro situirani gospodin: Pritajeni gejovi Kliknite za proširenje... Мислиш на ове што имају мајице са словом Z? То им је знак распознавања. Као, нпр. што је свингерима обрнути ананас знак распознавања.
Dobro situirani gospodin: Pritajeni gejovi Kliknite za proširenje... Мислиш на ове што имају мајице са словом Z? То им је знак распознавања. Као, нпр. што је свингерима обрнути ананас знак распознавања.
lapsi Veoma poznat Poruka 12.881 juče u 09:26 - .. #5 Alter_Ego_: Мислиш на ове што имају мајице са словом Z? То им је знак распознавања. Као, нпр. што је свингерима обрнути ананас знак распознавања. Kliknite za proširenje... Svašta čovjek može od vas da nauči!
Alter_Ego_: Мислиш на ове што имају мајице са словом Z? То им је знак распознавања. Као, нпр. што је свингерима обрнути ананас знак распознавања. Kliknite za proširenje... Svašta čovjek može od vas da nauči!
pura moca Starosedelac Poruka 163.324 juče u 09:29 - .. #6 pop80: obrisao sam temu.. da ne olajavam čoveka, ipak nije moralno Kliknite za proširenje... savitja?
pop80: obrisao sam temu.. da ne olajavam čoveka, ipak nije moralno Kliknite za proširenje... savitja?
Gerda La Femme Moderator Poruka 50.193 juče u 09:38 - .. #7 pop80: obrisao sam temu.. da ne olajavam čoveka, ipak nije moralno Kliknite za proširenje... Ok...