10 stvari koje vaš horoskopski znak mrzi

OVAN

Ljude koji se gegaju dok hodaju.-naravno ko to voli..?

Neuzvraćene telefonske pozive.-naravno ko to voli..?

Mobilne koji ne rade.-najvise mrzim kada neko stavlja pokvarene telefone u ladlice, za ne daj boze,
samo ne znam za koje ne daj boze moze da ti zatreba... Ili ako ti susti nesto na polovnom ajfonu pa te ne cujem prodaj ***** i kupi normalan telefon, koji radi...

Životinje u kavezima.-Mislim ne razumem sta ce zivotinja u kavezu, zolioski vrtovi mi nisu jasni osim onih koji imaju skoro pa prirodno staniste za iste, najvise me nervira kada vukove strpaju u kavez od 12 kvadrata, a zivotinja treba da trci po sumama...

Ljude koji tvituju online chatove.-Ovo me toliko nervira, da u stvari nisam sigurna ni sta to znaci...

Ljude koji odmah ili vrlo brzo ne prelaze na poantu.-ne podnosim preduge uvertire, 15 digresija za pricu koja moze da se zavrsi za 2,30min... Kao hoces da je ucinis zanimljivijom, dinamicnijom, sta..? Smaras...

Loše plesače.-Ovo mi je svejedno, s obzirom da ni ja ne znam, ali ja bar sedim uglavnom, i ocekujem od ljudi koji ne znaju da igraju da isto to rade, posebno ako su u kontaktu sa mnom...

Kašnjenje vozova, aviona ili autobusa.-E ovo stvarno mrzim, znaci nervni slom, KASNJENJE UOPSTE NE PODNOSIM, tolerisem pet minuta, jer kontam da to jednostavno ljudi rade, deset minuta prebacujem, 15minuta je zadnje sto cekam nema te ja odoh...

Ljude koji se oblače previše obično.-Ne volim, jednostavno po oblacenju se moze dosta toga zakljuciti, boli me uvo sta si gde kupio/la kolika je cena mora da bude upecatljivo cudno, neobicno, posebno, iskombinovano... Mrzim uniformisanost, mada volim uniforme...

Narodnu muziku.-Zavisdi koju ako mislite na grand i tu narodnu muziku, o da..... Ali izvorna mi ne smeta, pogotovo ako su motivi rata, ruza, tuznih ljubavi, smrti, prevare, izdaje, razumevanja i sl...

Pogodili ste dosta toga, ali mislim da ima jos bitnijih primera...

Ovan

Ljude koji se gegaju dok hodaju.- više mrzim usporene ljude

Neuzvraćene telefonske pozive.- ovo niko ne voli

Mobilne koji ne rade.- za ovo mi je svejedno, bitno mi je da moj tel. radi :zcepanje:

Životinje u kavezima.- da..to ne volim, žao mi je zatvorenih životinja

Ljude koji tvituju online chatove.- nejasno...

Ljude koji odmah ili vrlo brzo ne prelaze na poantu.- ovo zaista mrzim

Loše plesače.- netačno u mom slučaju, ne obraćam pažnju na to

Kašnjenje vozova, aviona ili autobusa.- slažem se

Ljude koji se oblače previše obično.- ne obraćam puno pažnju na to ali ja pazim kako izgledam i oblačim se

Narodnu muziku- Grand i te gluposti zaista mrzim ali volim našu kvalitetnu pravu narodnu muziku koju pjevaju zaista talentovani pjevači/ce

ŠKORPIJA

Ljude koji pozajme olovku i nikad je ne vrate. - Može se reći.

Ljubavnike koji ne doživljavaju orgazam.- Jeeeste odmah uzmem pa ih izbodem nožem, sram ih bilo. Ok to sa Škorpijama da su neki seksualni demoni je izlizana pesma.

Kad ih partner čini ljubomornim. - Zapravo činjenica da neko ima nameru da se ja loše osećam, to mrzim.

Kad je neko bolji od njih u poslu. - Ko ume bolje široko mu polje! Ne mrzim bolje. Mrzim folirante.

Kad ljudi jedu bez manira. - Jaoo ovo je apsolutno tačno.

Kad su tema tračeva. - Ooo da.

Kad ih optužuju da su nevjerni. - Šta znam.

Ljude koji previše prate modu. - Agree. Površnost me užasava.

Ljude koji tvrde da imaju nadljudske moći. - Upoznala sam Škorpiju sa nadljudskim moćima! To postoji

Činjenicu da ne mogu da parkiraju na mjestu za invalide. - Neam vozačku. Više me živciraju svi mogući automobili tj nekulturni vozači istih. Mrš

VAGA
Ljude koji im govore da stišaju muziku... Odakle im to pravo?!:rtfm:

Ljude koji “omalovažavaju” brzu hranu... hrana je hrana, jelte?!

Smeće u parku... ovoga se uzasavam

Ljude koji kradu cvijeće... jedino ako je cvece namenjeno u romanticne svrhe, onda nije greh, sve ostalo, je..

Ljude koji su grubi prema životinjama... grr.. tad grizem

Ljude koji ne odgovaraju na pozive... uzas, toliku ne kulturu ne moze podneti ni neko jaci, a kamoli pravicna vaga...

Ljubavne avanture za jednu noć... . ko moze, ok, ali ja ne..

Loše frizure... To tek ne oprastam...

Ljude koji se drogiraju... to ne odobravam

Ljude koji su prestrogi prema djeci.... zar prema tim malim andjelima, ma nema opravdanja..

Paaaa , rekla bih, i nisam tako opasna... :rumenko: :zcepanje:

Ovaj Lav ništa ne mrzi ali ima dosta toga što ne ceni niti želi da prihvati kao pravilo.

LAV
Ljude koji se oblače bolje od njih. Nikad mi nije bitno bilo ko se kako obuče, a ja sam komplikovan što se tiče odevanja i obuvanja

Ljude koji imaju bolje automobile od njih.Nije mi stalo do prevoza, ali bih vozila klase Audi, kao što imam Apple i Asus, Nikon.

Kad ih okolina ignoriše. Ima istine u tome.

Kad ih neko provocira da budu ljubomorni.Naravno. Ali s iskustvom ne može se to lako učiniti ovom lavu.

Kad je prehladno.Komforma temperatura je bitna ali ne i presudna, važnije je zašto se smrzavam kad već moram da trpim nešto što ne volim.

Kad pokisnu. Meni lično ne smeta.

Kad ih tjeraju da idu u crkvu. Niko ne voli da na silu radi nešto.

Poslednja izmena:
Kao Jarac najvise mrzim pomodarstvo(osobe koje nemaju svoga stava nego im se misljenje uvijek povinuje misljenju vecine,iako i mozda sami znaju da ono nije ok,ili se ne potrude ni da misle,sto je najgore od svega),licemjerstvo(osobe koje na osonovu necijeg fizickog izgleda,polozaja i slicno odabiru proracunato kako da se ophode prema toj osobi),teatralnost(mislim da osobama koje vrijede teatralnost nije potrebna,da joj pribjegavaju samo oni koji na taj nacin nadomjescuju nesto,komlexasi),povrsnost ne podnosim(osobe koje zive od danas do sutra,pa ti prekosutra docu traziti 100 maraka da im posudis,nemaju nista u dzepu,pa sutra opet sve isto),neodgovornost,kasnjenje itd.

Preveliku vrućinu. Tačno

Vunu koja ih pecka. Tačno

Ako moraju da spavaju na kauču. Krevet mora da bude udoban,velike smo spavalice.

Ljude koji prerano dolaze na sastanak. Ne, nego ne volimo mi da dolazimo prerano. Često kasnim, iako živim u centru grada.

Kad ih ljudi kritikuju. Tačno

Nasilne filmove. Samo komedije i romantične filmove gledam.

Nezahvalnu djecu. Možda sam i sama nezahvalna.

Gubitak sunčanih naočara. Ništa bez njih.

Ljude koji su umjesto njih u središtu pažnje. Apsolutno istinito.

Kašnjenje vozova, aviona ili autobusa.

Ako ne lete prvom klasom.

Suputnike kojima je muka na putovanju.

Ljude koji se previše žale.

Ljude koji se boje da rizikuju.

Kad ih optužuju da ne znaju s novcem.

Kad ljudi od njih očekuju da dođu na vrijeme.

Izgubljeni prtljag.

Nasilje nad životinjama.

Da čitaju o kršenju ljudskih prava.

- Када касне воз, аутобус или авион? Навикао сам да све касни. И да је гужва. Али није да гледам на време. Кад крене, кренуло је.
- Летење првом класом? Волим, али не значи да је нешто друго испод просека...
- Не волим када неко повраћа. Не гајим осећања знатижеље према таквим ситуацијама.
- Људи који се превише жале? Па ко се не жали превише?
- Да, ко се боји да мало ризикује нема појма шта је адреналин.
- Ја да не знам с новцем? С'луд?
Joker_burns_money.jpg

- Да, ко очекује да дођем у одређеном сату и минуту може комотно да заборави на то. За мене је то лудост, никада не знаш шта може да искрсне.
- Хехехе, волим да нађем изгубљени пртљаг, поготово с туђим новцем ту. Пртљаг не губим. Стрелац сам.
- Шутнеш куче, глава у зид, о бунар, на неку фино обличену ивицу. Ко не поштује животиње мени не може да буде пријатељ.
- Људска права нису и закони природе. Природна селекција више но људски хирови.

Back