10 poza, uspeh 100%

poza5a.jpg

Petrana, još uvek ti nije jasno,nije reč o pozama

petrana
e jeste, baš se radi o pozama
ko jaši ne može da promaši
ps. to sam ukrala, al nema veze, dobro je

zeljena
Jel to neko spomenu temu o pozama

dellffiinn
Čekamo temu..

poza1s.jpg

poza2.jpg

poza3f.jpg

Pegazovo grčko ime Πήγασος Heziod povezuje s riječju πηγή, pêgế = "izvor", "vrelo". Naime, gdje god da je taj konj udario kopitom tlo, nastalo bi vrelo[2] - primjerice - na Helikonu izvor Hippocrene[3] ("konjev izvor") i drugi u Trezenu.

Najvjerojatnije ime potječe od luvijske riječi pihassas = "munja" ili pihassasas = "bog vremena i munje". I kod Hezioda[4] Pegaz služi kao donosilac munja Zeusu.

Pegaz je živio na visokim planinama, ponajviše na Helikonu, domu Muza. Letio je brzinom vjetra. Bio je prekrasan, snažan i jakih kopita - kad se jednom spotaknuo i udario kopitom po zemlji, nastao je izvor - Hipokrena ("konjski izvor")[5]. Bio je također i nježan i mudar, čista srca - mogao je odletjeti sve do Olimpa.

Pegaz je donio Zeusu munje, a nakon Belerofontove smrti vratio se na Olimp pomagati bogovima. Poslije se oženio Euipom s kojom je začeo naraštaj krilatih konja.

....

Lucko.Pegaz.TF_Pozdrav.jpg

Al ste se raspisali,vidim svima vam ''lezi'' tema...:zper:

Tigre odrzao si obecanje..Ja sam imala drugaciji pristup na umu,ali je i ovaj :ok: sjajan...

Volim ovakve teme,nisam dzabe na pdf Erotske fotografije postavila nekoliko...:zper:

Ja bih pocela ovako...Mnjam...

728977387499aab6751257898727475_orig.jpg

Poslednja izmena:

Back