10 poza, uspeh 100%

poza5a.jpg

Petrana, još uvek ti nije jasno,nije reč o pozama

petrana
e jeste, baš se radi o pozama
ko jaši ne može da promaši
ps. to sam ukrala, al nema veze, dobro je

zeljena
Jel to neko spomenu temu o pozama

dellffiinn
Čekamo temu..

poza1s.jpg

poza2.jpg

poza3f.jpg

gagili48;bt75442:
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:..ja se bojim zeljena tog dr Lazica....cuvaj se :zper:zao mi sto kasnim...;)
Tigru je u ovom blogu asistent bila zeljena:D...da je zacini i ucini jos zanimljivijom...:zcepanje: A temu si tigre obecao i obecanje ispunio...:ok: Svaka cast...lepa lepeza poza...;) kopiracu je da je drzim pod jastukom...;):klap:

Pod jastukom mozes da ih drzis samo kao podsetnik

SibirskiTigar;bt75507:
petrana - ako nesto zelis treba ponavljati i zeleti dok se ne ispuni
:lol: ovo me podsetilo na onu pricu cvrcak i mrav
kad dodje u zimu cvrcak mravu na vrata i kaze: " evo ti kljucevi da mi pricuvas gajbu. Pevo sam na splavu pa me primetili neki francuzi idem da sviram u PArizu :lol: " a mrav ce njemu " ako sretnes La Fontena posalji ga u ... "
e tako bi ja sad trebala sa Jovom :zcepanje: on kaze da ono sto se previse ponavlja to se izbrise iz mozga :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

ima jedan film sa Fej Danavej, nema sanse da se setim kako se zove, davno nesto a i nisam gledala citac film
ona je stara i pijanica i upozaje u baru isto tako jednog pijanicu i oni pocnu da zive zajednom jedva sastavljaju kraj sa krajem, da li je on neki umetnik ili ne ne znam (to pijanice mozda deluje grubo, al ne mogu sad da nadjem rec) uglavnom on odlazi da trazi posao u nekoj fabrici i zena koja ga intervjuise za posao obucena u minicu i veliki dekolte skroz izazovno i on gleda i pokusava da se skoncentrise na njena pitanja ono kad je gde redio i ne izdrzi nego kaze nesto na konto situacije ne secams e tacno al od prilike "kako da ti pricam o tome kad mi se digo" i naravno da ga izbace
mnogo dobar film

a ima jos jedan, to sam isto gledal samo deo ali se secam da se zove "vrelina" i opet sa Fej Danavej, ona glumi prostitutku u malom gradu i film skroz opisuje datu temu, ustvari opisuje razlicitost nacina na koji se ljudi muce kao posledicu razlicitih odnosa prama seksu, to sam sasvim pojednostavila, film je isto tako neverovatno dobar
citava je radnja sasvim pojednostavljena...
uglavnom, skoro da svi muskarci iz tog malog mesta dolaze kod te protitutke,
i jedna lepa mlada zena ne moze da zadrzi pored sebe muza nego i on ide kod prostitutke
njih dve se sastaju u toj vreloj noci i prostitutka joj da to tako kazem, odaje tajnu, mada to nije bas sasvim dobro obradjeno ta situacija prenosenja te tajne
uglavnom, tajna te prostitutke se svodi na to da im bude zagonetna, na nekei nacin, mada to je sloboda gledaoca

SibirskiTigar;bt75569:
Takva mestra nisu za zivot vec za uzivanje. Oni koji tamo zive od posla ne vide beli dan

Ako...brate mili...nemam nista protiv rada...umela bih ja da spojim i korisno i lepo...i manje lepo...Gaga Zeljica i ja otvoprimo kafe sa sitnim finim zalogajcicima+koktelcici+sladoled...ti budesh konobar exkluzivni..onaj sto za shankom pravi vratolomije i 'peca' strendzerke
food-and-drink007_2.gif
na suvo.
love048_2.gif
happy020_2.gif
.
nas tri "heklamo"..svaka iz svog domena znanja.
sporty060_2.gif
sporty006_2.gif
sporty007_2.gif
..ih...da vidish sta je zivot!!!:per:

Komuna brate..to je hedonizam (kada se voli ono sto se radi)...:manikir:
A moze i Petrana...da bude zvezda veceri i recituje:...Daj se Ines???
music019_2.gif
music026_2.gif

Poslednja izmena:

Back