jeremijabg
Poznat
- Poruka
- 9.921
koji su moguci scenariji posle 10 decembra?sta mislite,koje su nase opcije kao odgovor na jednostrano proglasenje nezavisnosti od strane albanaca?sta mislite,sta treba raditi?
10 decembra treba ustati ranije , popiti kafu, oprati zube, istusirati se, i otici na posao, jer pocinje nova radna nedelja..........
Ma dobra je tema, samo si mogao da stavis nesto efektniji naslov...na primer:a i ja bas nasao koju temu da postavim....koga zanima nema odgovor,koga ne zanima ni ne rtazmislja o tome....bar svi znamo da ne valja...:-(
Ma dobra je tema, samo si mogao da stavis nesto efektniji naslov...na primer:
DAN 'D' ! ! !
ili tako nesto...marketing je najvazniji![]()
vidi se da sam Srbin...ne obracam paznju na takve stvari...zato cu i da naebem(mislim tema:-?)
10.... 'apse cedu u 05.23 minuta....
koji su moguci scenariji posle 10 decembra?sta mislite,koje su nase opcije kao odgovor na jednostrano proglasenje nezavisnosti od strane albanaca?sta mislite,sta treba raditi?
sto rece IDI_DADA nov radni dan, a politicari srbije izjavljuju da jos jedna velika pobeda rkasi srpske politicare,jer albanci i pored svih napora nisu smeli da proglase nezavisnost, a ni svet nije smeo da ih prizna plaseci se ekonomske blokade kojom je srbija pretila i.....
pa bas ti i nemozes da das resenje za problem posto ti predstavljas problem al ajde...probaj...kako kazu:upoznaj neprijatelja da bi ga pobedio...(mada ti to vec radis,jel da?)
ps.jedino bi ono neprijatelj stavio pod znacima navoda![]()
Uci sa Albancima u ozbiljne pregovore o uslovima pod kojim ce Srbija prihvatiti nezavisnost Kosova. To bi bilo racionalna i pravedna opcija kojom obezbedjujemo mir.
E sad,posto su sanse da se to desi iste onolike kao i sanse da u NIN-u pocnu da se pisu normalni tekstovi,scenario je sledeci: Najbolje bi bilo da Kostunica ode u Njujork i da se popne na Kip Slobode.Da stane na ivicu i da zapreti da ce skociti zato sto je Amerika izdala sve slobodarske tradicije na osnovu kojih je osnovana i da ne vredi dalje ziveti.Onda ce Bus da se mnogo potrese i sastace se po hitnom postupku sa Putinom i na tom sastanku ce konacno da shvate da su Srbi u stvari 'dobri momci'-onda pustaju Sesalja iz Haga koji organizuje dobrovoljacke garde pojacane americkom i ruskom vojskom i u roku od 10 dana pale,siluju i kolju sve sto je albansko.Na kraju,Matija Beckovic to ovekoveci u domoljubnoj pesmici gde opisuje da je pravda konacno pobedila.
Tako se vodi prava drzavnicka politika,Kostunica posle toga postaje i svetski i nacionalni heroj,Kim Dzong Il,Ahmadinedzad i Kastro mu salju telegrame podrske u kojima iskazuju neverovatno ushicenje sto je otvorio oci Amerikancima i nude mu da bude predsednik federacije njihovih drzava,cime ce jedan Srbin vladati najvecom teritorijom u dosadasnjoj srpskoj istoriji,cime Kostunica postaje najveci Srbin ikada...Jedino Caves nece da mu pruzi podrsku zato sto je Caves jedna obicna seljacina...
....a tebe zatvaraju na duze zbog nervnog sloma i teskog oblika manijakalne sizofrenije.....
Ako je to uslov da nasa napacena Srbija sacuva svoju kolevku kulture i drzave i svega,onda idem odmah da se prijavim u 'Lazu Lazarevic'...!! SRBIJA DO TOKIJA!!! Tj.jedne strane Sar-planine,ali lepse zvuci ovako...
pa nece nikakve posledice to imati za Srbiju ali ce sigurno mnogi u tvojoj ulici da odahnu...![]()
E pa onda necu...Ja se zrtvujem samo za Srbiju,Srbija mi je najvaznija-nista porodica,prijatelji,komsije-samo SRBIJA!![]()
odakle BRE tebi onolike ****** u avataru??!jel ti to hoces da nam se ovde umilis takvim slicicama ili podsvesno projektujes neka svoja opredeljenja?:shock:
[[Darko_91]] :adem_ks jel ces biti ovde na forumu 10 decembra? ili ces izaci napolje da vidis da li ima nereda![]()
Сваки дан тероризам, како другачије.