10 Decembar 2007[DESETI DECEMBAR DVE HILJADE SEDME GODINE]

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oni sami hoce rat vidis da ANA[ALBANSKA NACIONALNA ARMIJA] seta po kosovu! ne seta za dzabe

a sta ces ti jado onda ovde ako je vec tako kako pricas... mislim ako je ima i ako ne seta za dzabe... a bre patrijoto.
ps.doduse neke grupe postoje, ali im je glavna preokupacija zaustavljati nocu usamljene putnike u zabitim mestima i kao vrsiti kontrolu. cisto da se vidi da postoje

nisam ni jedno zaklao nego sam gledao kako kolju! Ali ove godine mora da zakoljem mora da ucim! prvo cu joj nabiti u grkljan(10 puta) pa onda naravno u stomak 5 puta i valjda ce biti mrtvo a sad ne znam dal da zakoljem musko ili zensko imam 3 muska i 2 zenska!

jes da se ne razumem bas u svinje, ali bolje zakolji muske, a zeneke zadrzi, trebace ti radi razmnozavanja

a sta ces ti jado onda ovde ako je vec tako kako pricas... mislim ako je ima i ako ne seta za dzabe... a bre patrijoto.
ps.doduse neke grupe postoje, ali im je glavna preokupacija zaustavljati nocu usamljene putnike u zabitim mestima i kao vrsiti kontrolu. cisto da se vidi da postoje

E si ti normalan?! ANA na kosovu zbog usamljenih putnika putnika?! kojih putnika majke ti?! o boze da se prekrstim i levom i desnom! pa oni tu stoje i cekaju naredbu!

ANA preti preuzimanjem severa Kosova
Utorak, 16. oktobar 2007. 11:38

Paravojna Albanska nacionalna armija (ANA) preti preuzimanjem kontrole nad severnim delom Kosova ukoliko to do 1. novembra ne učine Kfor, UNMIK, kosovska policija i Zaštitni korpus Kosova.

Portparol ANA Gafur Adilji je takvu mogućnost izneo za prištinski list "Epoka e re" (Novi svet) i precizirao da su maskirane i naoružane osobe - koje su nedavno prikazane na Radioteleviziji Kosova kao pripadnici ANA - meštani sela iz okoline administrativne linije Kosova i Srbije.

Njihov cilj je, rekao je Adilji, da zaštite albansko stanovništvo u tom području, koje je, kako tvrdi, "konstantno izloženo provokacijama ne samo Garde cara Lazara, već i srpske policije i vojske".

Adilji je naveo da je "albanski narod organizovan bolje nego ikada", navodeći da pripadnicima ANA nije dozvoljeno da prikupljaju novac od sunarodnika za svoje aktivnosti.

ANA je organizacija koju je bivši šef UNMIK-a Mihael Štajner 2003. godine proglasio teroristričkom organizacijom nakon niza pokušaja terorističkih akcija na Kosovu.

(Tanjug)

ANA preti preuzimanjem severa Kosova
Utorak, 16. oktobar 2007. 11:38

Paravojna Albanska nacionalna armija (ANA) preti preuzimanjem kontrole nad severnim delom Kosova ukoliko to do 1. novembra ne učine Kfor, UNMIK, kosovska policija i Zaštitni korpus Kosova.

Portparol ANA Gafur Adilji je takvu mogućnost izneo za prištinski list "Epoka e re" (Novi svet) i precizirao da su maskirane i naoružane osobe - koje su nedavno prikazane na Radioteleviziji Kosova kao pripadnici ANA - meštani sela iz okoline administrativne linije Kosova i Srbije.

Njihov cilj je, rekao je Adilji, da zaštite albansko stanovništvo u tom području, koje je, kako tvrdi, "konstantno izloženo provokacijama ne samo Garde cara Lazara, već i srpske policije i vojske".

Adilji je naveo da je "albanski narod organizovan bolje nego ikada", navodeći da pripadnicima ANA nije dozvoljeno da prikupljaju novac od sunarodnika za svoje aktivnosti.

ANA je organizacija koju je bivši šef UNMIK-a Mihael Štajner 2003. godine proglasio teroristričkom organizacijom nakon niza pokušaja terorističkih akcija na Kosovu.

(Tanjug)

samo da znas da se veca paznja kod vas poklanja "gardi" nego kod nas ANA-i. cisto se neka deca "igraju" vojnika. a ako bi do necega doslo onda je tu KFOR.... doduse moze pomoci i KZK i tek na kraju mozda KPS

@PAC-PAC pricamo o kosovu!

@adem_ks znaci ti si iz ANA?

О Косову?!
Онда имаш опасан поремећај личности, неки Хајдини у теби прича о некаквом свињокољу, колачима, кољачима, приплодној марви...
Опасна саботажа у сопственим редовима ако мене питаш.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back