- Poruka
- 138
ako nam oduzmu kosovo 10 decembra. (izvinite sto sam malu u temu umesao slavu)!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako nam oduzmu kosovo 10 decembra ja idem da ratujem kupicu pusku , bazuku , 100-200 bombi , pa da vidimo dal smeju da nam oduzmu! ima li dobrovoljaca? nisam valjda sam?
i raketa! pa ako ne bude nezavisno oni ce da stvore rat a ako bude onda cemo mi da ga stvorimo tako da ce sigorno biti rata! agim ceku jedva ceka 10 decembar i stalno ga spominje! ne verujem da ce albanci u 2008 uci bez nezavisnog kosova
i sta onda, da li je jedini cilj RAT?
pa rat mozes da napravis kad hoces, to bar nije problem....problem je pobediti u tom ratu.....
Oni sami hoce rat vidis da ANA[ALBANSKA NACIONALNA ARMIJA] seta po kosovu! ne seta za dzabe
ko slavi svetog aranjelovdana 21 novembra?
ANA je nista, takve i slicne tvorevine nasa vojska moze da zgazi kad hoce....
samo, nisu oni jedina strana tamo koja bi se suprotstavila mesanju nase vojske u celu stvar....
Ja...pa sta...
ne znam dal da pecem prase pada se u sredu 21 novembar pa zato pitam de da kupujem saran i oslic?
Nema nista od praseta ove godine,cini mi se...:grin:...meni se vise svidja posna slava-ne volim kada se nesto kolje za praznike...znas li onu cuvenu zivotnu dilemu srpskih prasica-"Ima li zivota posle Bozica...":grin:
pa lako je zaklati prase ali svinju je tesko nekad pobegne po celom naselju! kad joj zabijem u grkljan!
ali bice i riblje corbe!
Ko zna koliko si ih do sada u "crno zavio"...:grin:
e ovo je nesto za mene
koja je riba najbolja za riblju corbu oslic je s#anje!?
ako vec moras da ubijes svinju ne moras da budes kasapin.
pucaj joj u glavu i gotovo....meni se te price sa nozevima....