10.000 postova ?

Ja imam preko 11.000 , pa da odgovorim .Ucestvovao sam u ratu i u uniformi sam proveo oko 4 godine . U ratu , a i poslije rata
su mi se zgadili ljudi kao vrsta .Da ne pisem kakve sam ih vidio jer je ipak danas bozic .Odrastao sam u selu u kojem je bilo pola
Srba i pola Hrvata tako da se moglo uporedjivati . Ni jedni ni drugi se ne bi voljeli sloziti ali potpuno isto ponasanje .
Ovdje preko Krstarice sam prakticno poceo ponovo komunicirati sa ljudima .Pisao sam najprije na LJIS~u i tu sam hvatao sebe
kako se glasno smijem . U realnom zivotu se nisam godinama nasmijao ,tako da je Krstarica bila izuzetna terapija .Za terapiju ne
preporucujem Politiku jer tu ima dobar broj osoba kojima nije bitna polemika nego tu lijece svoje frustracije i najbitnije im je da
uvrijede .Takvi vjerovatno jesu psihicki bolesnici .Inace , Krstarica je izuzetno mjesto za zafrkanciju , druzenje a i moze se dosta nauciti !

Evo, i ja sam ludača, pa šta? z:)

Ko sebe smatra potpuno normalnim, nek baci prvi kamen. :flert:
Prosjek prave oni ispod i oni iznad . Postavlja se pitanje ~ iznad cega ? U realu sam poznavao jako puno ljudi , a radio sam
i 10 godina kao konobar . To je tek bila prava osmatracnica .Interesantnije radno mjesto nego radno mjesto psihologa .
Kad smo kod psihologa a i psihijatara , oni su medju najopicenijim .To sasvim odgovorno tvrdim .
Mene je psihologija interesovala od najranijih dana , a interesovala me je jer sam vidio da spadam medju opicenije , pa sam htio
da saznam da li je tu u pitanju genetika ili zivotno okruzenje . Genetika je tu ipak presudna , samo je pitanje kakva ce ispasti
kombinacija od genetskog naslijedja silnih cukundjedova , striceva , ujaka i tetaka ,a kod svakog imate kojecega , pa lako
mozete postati ili debil ili akademik ili i jedno i drugo u istoj osobi !z:)

E, ali mene zanima zašto bi neko sa 10, 20 ... 100.000 postova bio smatran ludakom?
Zbog vremena koje je ovde ostavio? Čuvene fame o nemanju "stvarnog života"?
Šta je sa ljudima koji po nekoliko sati dnevno sede pred tv ekranom, bez ikakve interakcije, kao pasivni upijači koječega? Jesu li oni više ili manje ludaci od forumaša sa preko 10.000 postova? Žive pravi život samo zato što su nekom opipljivi, vidljivi i sa njim dele isti, ne-virtuelni prostor?

E, ali mene zanima zašto bi neko sa 10, 20 ... 100.000 postova bio smatran ludakom?
Šta je sa ljudima koji po nekoliko sati dnevno sede pred tv ekranom, bez ikakve interakcije, kao pasivni upijači koječega? Jesu li oni više ili manje ludaci od forumaša sa preko 10.000 postova? Žive pravi život samo zato što su nekom opipljivi, vidljivi i sa njim dele isti, ne-virtuelni prostor?

Vidi, ni jedan ekstrem nije dobar, ali je jako tesko naci meru. Ovo sto si rekla za TV isto vazi i za one koji ceo dan sede i igraju igrice. Na forumu bar mozes i da cujes nesto pametno i da upoznas nekoga.

Ja jos uvek nemam dijagnozu. z:lol: 9000
Jedne godine, kad sam bila mnogo besposlena,nakucala sam par hiljada postova.
Otkad radim,nemam vremena toliko za net. Mislim da u 2012. imam jedva 100 postova. Nije da sad nemam bas toliko vremena, imam, nego 8 sati sam dnevno za kompom na poslu, pa kad dodjem kuci,poslednje sto zelim je da i dalje sedim za kompom.
Nije krstarica losa stvar, ako je dobro koristis,malo se zabavis, ponesto naucis.
Zabrinjavajuce je kad bi radije kuckao ovde, nego izasao iz kuce i druzio se sa pravim prijateljima.

Meni je Krstarica super stvar....ima više duše na njoj nego ponekada u realu ili recimo fejsu, tu tek nema.....da sam normalna ne bih najčešće bila na pdf psihologija...iako nemam mnogo postova ne znači da sam kao normalnija....borim se sa svojim demonima svaki dan....mora se ne vredi.....

Hobi kao i svaki drugi. Sa ostalim se slažem. Posebno za TV - ovisnike.

Back