- Poruka
- 4.865
jesu li ljudi sa preko 10 tisuca postova na krstarici psihicki bolesnici ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da hocemo , jer laksi bolesnici ne treba da idu na Politiku . Tu ce im se pogorsati zdravlje .dobro, oćemo sad po pdf-ovima da se delimo na lakše i teže bolesnike?![]()
Kada si više od 6 godina prisutan na Krstarici,normalno da će biti preko 10.000 postova.
U slučaju da je to ispisano za jedan dan - verovatno.jesu li ljudi sa preko 10 tisuca postova na krstarici psihicki bolesnici ?![]()
Prosjek prave oni ispod i oni iznad . Postavlja se pitanje ~ iznad cega ? U realu sam poznavao jako puno ljudi , a radio samEvo, i ja sam ludača, pa šta?
Ko sebe smatra potpuno normalnim, nek baci prvi kamen.![]()
E, ali mene zanima zašto bi neko sa 10, 20 ... 100.000 postova bio smatran ludakom?
Zbog vremena koje je ovde ostavio? Čuvene fame o nemanju "stvarnog života"?
Šta je sa ljudima koji po nekoliko sati dnevno sede pred tv ekranom, bez ikakve interakcije, kao pasivni upijači koječega? Jesu li oni više ili manje ludaci od forumaša sa preko 10.000 postova? Žive pravi život samo zato što su nekom opipljivi, vidljivi i sa njim dele isti, ne-virtuelni prostor?
E, ali mene zanima zašto bi neko sa 10, 20 ... 100.000 postova bio smatran ludakom?
Zbog vremena koje je ovde ostavio? Čuvene fame o nemanju "stvarnog života"?
Šta je sa ljudima koji po nekoliko sati dnevno sede pred tv ekranom, bez ikakve interakcije, kao pasivni upijači koječega? Jesu li oni više ili manje ludaci od forumaša sa preko 10.000 postova? Žive pravi život samo zato što su nekom opipljivi, vidljivi i sa njim dele isti, ne-virtuelni prostor?