- Poruka
- 4.865
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je covjek kreten , bice kreten i na forumu , a takvi se lako otkrivaju .Ne moze se tu puno glumiti , posebno ako ta osobaVidi, ni jedan ekstrem nije dobar, ali je jako tesko naci meru. Ovo sto si rekla za TV isto vazi i za one koji ceo dan sede i igraju igrice. Na forumu bar mozes i da cujes nesto pametno i da upoznas nekoga.

(posledica majdfaka od strane profesorke srpskog na časovima analize lektire i tako to)
jesu li ljudi sa preko 10 tisuca postova na krstarici psihicki bolesnici ?![]()
A tek oni što vise po kafanama? Jesu opipljivi! Zamisli koji je tek to život kada svaku noć započneš ispod kafanskog stola!E, ali mene zanima zašto bi neko sa 10, 20 ... 100.000 postova bio smatran ludakom?
Žive pravi život samo zato što su nekom opipljivi, vidljivi i sa njim dele isti, ne-virtuelni prostor?

jeste a ti isti polupismeni seljaci nam vode drzavu i kroje zivot..svi se u politiku razumeju..k moj

E, ali mene zanima zašto bi neko sa 10, 20 ... 100.000 postova bio smatran ludakom?
Zbog vremena koje je ovde ostavio? Čuvene fame o nemanju "stvarnog života"?
Šta je sa ljudima koji po nekoliko sati dnevno sede pred tv ekranom, bez ikakve interakcije, kao pasivni upijači koječega? Jesu li oni više ili manje ludaci od forumaša sa preko 10.000 postova? Žive pravi život samo zato što su nekom opipljivi, vidljivi i sa njim dele isti, ne-virtuelni prostor?

da bas se razumem i ta tematika me zanima bio bi jako dobar psiholog..a mnogo toga krece od ne/imanja sexa ,za razliku od politike koja nam samo u glavama pravi zbrku bez konkretnog licnog ucesca u krojenju sudbineDa li se ti Georgejune razumes u "ljubav i sex" sa obzirom da imas blizu 40, 000 postova na tom pdf.
Objasni nam kako stizes u praksi, mislim u stvarnom zivotu po tom pitanju da bi to kasnije preneo u svojim "teorijama" na pdf ljis.
da bas se razumem i ta tematika me zanima bio bi jako dobar psiholog..a mnogo toga krece od ne/imanja sexa ,za razliku od politike koja nam samo u glavama pravi zbrku bez konkretnog licnog ucesca u krojenju sudbine
i samo da dodam kakvu korist imaju svi oni koji postuju na politici kao najposecejnijem pdfu?mislim samo da su jos vise u zabludama s povisenim pritiskom..ja sam postovanjem na ljisu dobio mnogo vise od ocekivanog iskustva..mnogo vise sexa

). Jedina korist je sto na politici shvatis kakav smo narod a na ljisu ne mozes da saznas kakvi smo ljubavnici.
pa upravo rakoh da sam tamo navato za sex primerke, u odnosu na politicki opredeljene neistomisljenike kojima je afrodizijak nadjebavanje![]()
jok nego preko ekrana ono virt