10.000 NARKOMANA U BEOGRADSKOJ ARENI - PATRIJOTE BEZ IKAKVIH ŠANSI!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pumps:
Sto jes - jes"...
Uh, kada se sjetim mojih ljubavi po Beogradu. Krenem u jutro pa od 7 sati kod jedne do 10 , od 10 do podna kod druge, kod trece dodjem na ruchak... kod chetvrte zanocim - ZIVOTA MI !
Najbolje mi bijashe na porezu od Medakovica prema Auto Komandi... tu sam imao 4 djevojke na razdaljini od 6-7 stanica !

To si ti pomešao , bio si na "Plavom mostu". A tamo svaka budala može da nadje ženu....

prof`.Grof`:
To si ti pomešao , bio si na "Plavom mostu". A tamo svaka budala može da nadje ženu....
Ma boze sachuvaj... kada sam ja bio ludo zaljubljen po Beogradu nije bilo tih zena na Plavom Mostu...
A i da jeste.. ja sam za opciju LJUBAV ZA LJUBAV - SIR za LJUBAV, takodje.
Uh, u onom Crvenom Soliteru kod benzinske stanice, joj.. pa onda dolje kod Adventistichke Crkve... Pa ovamu u Kumodrazu...
Evo ispada da se hvalim, ali bila su to druga vremena, kojih se ti dragi moj Grofe ne sjecash - NA ZALOST !

Objasni mi kako se osecas nakon popusene cigarete, a kako nakon popusene marihuane. ( neznam dal varis ) Marihuana izaziva izmenjena stanja svesti i halucinacije.
Poredjenje sa duvanom je neadekvatno. Duvan izaziva zavisnost, ali isto tako i cokolada i caj izazivaju zavisnost. Cak i fizicka aktivnost sport moze izazvati zavisnost. Sve sto steknemo kao naviku izaziva teznju za ponavljanjem odredjene radnje... Duvan je stetan, kao i sve ostalo cega uzimas previse... Imas primere dece koja puse i one dece koja puse travu. Pogledaj ko od njih ima vise problema u zivotu.

prof`.Grof`:
Može............. Tri, četiri vatrogasne jedinice, u istom momentu razviju mlaznice u pravcu 10 000 ljudi koji su istovremeno zapalili džoint. Garant svi će biti uskraćeni takvog uživanja, i onda qurac da ga opet upale kad se skvasi !!!!

Aham, i samo jedna jedina školska klupa sa dva podoficira za njom i panoom sa junačkim jurišima iza, i veliki natpis - "polazak na Kosovo", pa da vidiš koliko će biti patriota...

pumps:
Ma boze sachuvaj... kada sam ja bio ludo zaljubljen po Beogradu nije bilo tih zena na Plavom Mostu...
A i da jeste.. ja sam za opciju LJUBAV ZA LJUBAV - SIR za LJUBAV, takodje.
Uh, u onom Crvenom Soliteru kod benzinske stanice, joj.. pa onda dolje kod Adventistichke Crkve... Pa ovamu u Kumodrazu...
Evo ispada da se hvalim, ali bila su to druga vremena, kojih se ti dragi moj Grofe ne sjecash - NA ZALOST !

Eh........., pusti JEBAČE !!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Autobus 88:
Objasni mi kako se osecas nakon popusene cigarete, a kako nakon popusene marihuane. ( neznam dal varis ) Marihuana izaziva izmenjena stanja svesti i halucinacije.
Poredjenje sa duvanom je neadekvatno. Duvan izaziva zavisnost, ali isto tako i cokolada i caj izazivaju zavisnost. Cak i fizicka aktivnost sport moze izazvati zavisnost. Sve sto steknemo kao naviku izaziva teznju za ponavljanjem odredjene radnje... Duvan je stetan, kao i sve ostalo cega uzimas previse... Imas primere dece koja puse i one dece koja puse travu. Pogledaj ko od njih ima vise problema u zivotu.

Najviše problema u životu imaju deca alkoholičara. Najviše problema u životu imaju deca čiji roditelji ne rade. Najviše problema u životu imaju deca koja nisu postigla nikakvo obrazovanje.
Najviše problema u životu imaju deca koja žive u ovakvom korumpiranom društvu gde se sve svodi na "dodjemti-dodješmi" i polako postajemo Tajvan usred Evrope.

Ako misliš na smanjenu motoriku usled konzumiranja cigareta, alkohola i ostalih opijata - tu si u pravu.
Nije li glupo legalizovati samo jednu vrstu opijata a druge se groziti?
Na šta liči organizam alkoholičara?
Zašto alkoholičari ne prave - ALKO PARADU? Zato što ne znaju ni gde im je dupe a gde glava

pumps:
Sto jes - jes"...
Uh, kada se sjetim mojih ljubavi po Beogradu. Krenem u jutro pa od 7 sati kod jedne do 10 , od 10 do podna kod druge, kod trece dodjem na ruchak... kod chetvrte zanocim - ZIVOTA MI !
Najbolje mi bijashe na porezu od Medakovica prema Auto Komandi... tu sam imao 4 djevojke na razdaljini od 6-7 stanica !

I zamisili sve si to moga bez droga i drugih matraka :lol: :lol:
Što su ti geni i vrijeme kumara :lol:

Danas da bi moga, prvo se moraš kljukat, šmrkat, špricat....Propast svijet. :confused:
Pa se pitamo onda đe nam je nartalitet?
Otiša u onu rabotu, đe drugo :roll:

monti7-krstas:

Danas da bi moga, prvo se moraš kljukat, šmrkat, špricat....Propast svijet. :confused:
E moj prijatelju..
Ko ti veli da ja onda nisam neshto konzumirao od toga... Kada je pushenje te trave ili hashisha bilo bogami OUT sto bi ovi danas rekli ;)
A bogomi, djevojke bile lijepe ko gorske vile.
Sto da radim, ostarah i ja.. evo, prebachih 40 i koju...

monti7-krstas:

Eh da je natalitet tako jednostavna stvar pa da samo zavisi zbog par procenata zavisnika. Natalitet zavisi od mnogo čega drugog to i sam znaš. Nisi ti naivan.
Na kraju krajeva, ako ćemo svi završiti isto - čemu briga za one koji sami sebi presudjuju?

Iron Lord:
Eh da je natalitet tako jednostavna stvar pa da samo zavisi zbog par procenata zavisnika. Natalitet zavisi od mnogo čega drugog to i sam znaš. Nisi ti naivan.
Na kraju krajeva, ako ćemo svi završiti isto - čemu briga za one koji sami sebi presudjuju?
Natalitet PRIJE SVEGA zavisi od ovakvih djevojaka :arrow:
Sto vishe takvih, to vishe sexa !

Iron Lord:

Najviše problema u životu imaju deca alkoholičara. Najviše problema u životu imaju deca čiji roditelji ne rade. Najviše problema u životu imaju deca koja nisu postigla nikakvo obrazovanje.
Najviše problema u životu imaju deca koja žive u ovakvom korumpiranom društvu gde se sve svodi na "dodjemti-dodješmi" i polako postajemo Tajvan usred Evrope.

Ma ja sam te pitao koja deca imaju vise problema u zivotu ona koja puse travu ili ona koja puse duvan? Ovo sto si napisao nije odgovor na pitanje vec skretanje sa teme u desetom pravcu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back