1

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Drugo pakovanje. ;)
Koji jos muskarac kaze "volim te" :thumbdown: to je onako za povracku. :lol:

Svidjas mi se i zelim te je vec nesto sto zvuci manje placipickivije. :lol: A sve u svemu istu poruku nose te reci. ;)
nije za povracku. nemas pojma. za povracku je ako je laz.
a svidjaju mi se i snicle..cvece..oblaci..haljine..:D
a zelim te..to je..onako..nije neka nauka da pozelis nekoga..mosh misliti..malo feromona..
a volim te..to kazes..nekoliko ljudi u zivotu..jedno, dvoje, troje..ajd , bas me zanima..koliko ljudi ste rekli volim te?
:)

a zelim te..to je..onako..nije neka nauka da pozelis nekoga..mosh misliti..malo feromona..
a volim te..to kazes..nekoliko ljudi u zivotu..jedno, dvoje, troje..ajd , bas me zanima..koliko ljudi ste rekli volim te?

Pa isto tako da se zapitamo pored 10ak ili vise veza u zivotu..svako ti kaze da te voli..i na kraju se nadjes u cudu da li je moguce da su svi mislili ozbiljno a niste zajedno..ili jos te kao voli ali nije to to..bzvz

:neutral:
Pa isto tako da se zapitamo pored 10ak ili vise veza u zivotu..svako ti kaze da te voli..i na kraju se nadjes u cudu da li je moguce da su svi mislili ozbiljno a niste zajedno..ili jos te kao voli ali nije to to..bzvz
a bas svaka ti je rekla da te voli?:think:
a ti, jesi rekao svakoj?
i pri tom ne mislim na iznudjen..ono kao a jeeell meee volooliis? aha:neutral:
vec na prave, iz srceta...
ps.
buki...ne moras vise da lazes da bi dobio..idi vidi sa decaci pisu..ima tema:bye:

Nisam to rekao nikom i nikad. A vi se durite koliko vam volja. :P Ali su uvek one to znale. ;) kao sto i ja znam i vidim kad ona to oseca.

Jeste za povracku je ako je laz a nikad ne mozes znati da li je laz zato je bolje i ne reci.
Meni se snicle svidjaju na jedan nacin... sise i dupe na drugi nacin... a devojka na treci... Poredis cipke i krompirace... ;)

Shta mislite,da li treba reci osobi koju volite da je volite bash uvek ako je tako?

da.

zasto?
zato sto je zivot samo jedan, i ljude se plase da rizikuju jer se boje da budu povredjeni... Ako kazes moze se desiti da te odbije i da ti to nanese bol, a ako ne kazes moze se desiti da ceo zivot patis jer nisi rekao/la... A usput nikad neces saznati sta ta druga osoba oseca ako je ne pitas.
Nista ne mozes izgubiti, mozes samo saznati dokle si stigao i kuda dalje...

Doduse nisam najbolje razumela pitanje, jesi mislio da li treba osobi sa kojom si u vezi ili prijatelj, pa si se zaljubio tj zavoleo je, ili mislis kad si vec u vezi i rekli ste vec ono prvo "volim te" pa treba li joj govoriti to cesto odn. svaki put kad pozelis? :confused:

Ali po mom misljenju, u oba slucaja, odgovor je - da.

:neutral:
a bas svaka ti je rekla da te voli?:think:
a ti, jesi rekao svakoj?
i pri tom ne mislim na iznudjen..ono kao a jeeell meee volooliis? aha:neutral:
vec na prave, iz srceta...
ps.
buki...ne moras vise da lazes da bi dobio..idi vidi sa decaci pisu..ima tema:bye:

Vecina kaze..neke se i plase reci..ja gotovo nikad ne kazem..nekako od starta kad dajes sve otvoreno bilo bi previse zbunjujuce..jednom prilikom bez izgovorene reci devojka me pita kako je moguce da je toliko volim..kapiras:D

da.

zasto?
zato sto je zivot samo jedan, i ljude se plase da rizikuju jer se boje da budu povredjeni... Ako kazes moze se desiti da te odbije i da ti to nanese bol, a ako ne kazes moze se desiti da ceo zivot patis jer nisi rekao/la... A usput nikad neces saznati sta ta druga osoba oseca ako je ne pitas.
Nista ne mozes izgubiti, mozes samo saznati dokle si stigao i kuda dalje...

Doduse nisam najbolje razumela pitanje, jesi mislio da li treba osobi sa kojom si u vezi ili prijatelj, pa si se zaljubio tj zavoleo je, ili mislis kad si vec u vezi i rekli ste vec ono prvo "volim te" pa treba li joj govoriti to cesto odn. svaki put kad pozelis? :confused:

Ali po mom misljenju, u oba slucaja, odgovor je - da.

Ne mislim svaki put...i nevazno da li je prijatelj ili veza...jednostavno ako ti tako dodje..zbog nechega shto uradi da prosto imash potrebu...neki gest te jednostavno dotakne na taj nachin..nije da zelish al je hm...pfff nekako u tebi pa bi da se olakshash...grozno zvuchi ovako napisano:lol:Mislim,generalno "ljubav" moze da bude shitri pojam...ne samo momak-devojka ili whatever romantichna kombinacija.I strah ne u smislu odbijanja mozda vishe kao strah od promene odnosa unazad zbog toga.Strah da si time sebichan nekako spram one druge strane.

Pitam se kako ti zivis sa sobom....toliko analiziranja...lele...ces poblentavis...kad se voli ne razmislja se..;) ..vec se pokazuje i govori ono sto se oseca...kad god osetis potrebu za tim...nebitno jel u tramvaju, kolima..:lol:

Ne mislim svaki put...i nevazno da li je prijatelj ili veza...jednostavno ako ti tako dodje..zbog nechega shto uradi da prosto imash potrebu...neki gest te jednostavno dotakne na taj nachin..nije da zelish al je hm...pfff nekako u tebi pa bi da se olakshash...grozno zvuchi ovako napisano:lol:Mislim,generalno "ljubav" moze da bude shitri pojam...ne samo momak-devojka ili whatever romantichna kombinacija.I strah ne u smislu odbijanja mozda vishe kao strah od promene odnosa unazad zbog toga.Strah da si time sebichan nekako spram one druge strane.

:lol:

aha, da da kontam te... e to je prokletstvo ljudskog uma... shto previshe razmislja... sve mora biti savrseno spakovano u logickom prostoru kojim smo ogranicili ovaj nas siroki svet... a, iako nije naucno dokazano, covek ima i dusu. Srce koje mora da istera svoje, i mozak koji te u tome sprecava...
Mozda ispadas sebican, al s druge strane zar ne ispadas lazov ako cuvas osecanja koja ukljucuju i drugu osobu?
ne znam, mlada jesam jos, ali dolazila sam u ovakve situacije, i cesto sam zelela da samo viknem te dve reci, ali me je neka logika sprecavala... sto sam starija, sve mi je vise muka od silnih igrica, i sve karte stavim na sto... bar sto se ljubavi tice.
Jer puno ljudi mi je zabilo noz u ledja, i prijatelji i momci, da vise ne zelim da gubim vreme sa takvima...

"Volim te" govorim samo kad to zaista osecam, bez obzira prema kome, kada, zasto, gde i sl. A ako osecanja nisu obostrana, sta sad... mozda cu patiti, mozda cu se ohladiti, udaljiti, al ce vreme sve to svakako izleciti....

...do sada je sve uspesno izlecilo. ;)

Treba rechi svaki put kada je umesno da se kazze i kad ima potrebe....nije dovoljno pokazati. Pokazati je ponekad kao igra pantomime, onaj drugi mozzda pogodi rech a mozzda istripuje ko zna shta.

Nije neophodno da osoba kojoj to kazzemo bude osoba sa kojom smo vech u vezi.
Nikad se ne sme rechi ako ochekujemo da te rechi urade neshto, da se posle toga neshto desi, da nekog time ucenjujemo i maltretiramo. I ne sme se rechi osobi koja je jasno stavila do znanja da to ne zzeli da slusha.

Treba rechi svaki put kada je umesno da se kazze i kad ima potrebe....nije dovoljno pokazati. Pokazati je ponekad kao igra pantomime, onaj drugi mozzda pogodi rech a mozzda istripuje ko zna shta.

Nikad se ne sme rechi ako ochekujemo da te rechi urade neshto, da se posle toga neshto desi, da nekog time ucenjujemo i maltretiramo. I ne sme se rechi osobi koja je jasno stavila do znanja da to ne zzeli da slusha.

Draga...bas si nam nedostajala:D

Puna čarapa pravila! :D

Back