Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
Drugo pakovanje.![]()
Koji jos muskarac kaze "volim te"to je onako za povracku.
Svidjas mi se i zelim te je vec nesto sto zvuci manje placipickivije.A sve u svemu istu poruku nose te reci.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drugo pakovanje.![]()
Svidjas mi se i zelim te je vec nesto sto zvuci manje placipickivije.A sve u svemu istu poruku nose te reci.
![]()
nije za povracku. nemas pojma. za povracku je ako je laz.Drugo pakovanje.![]()
![]()

nije za povracku. nemas pojma. za povracku je ako je laz.
a svidjaju mi se i snicle..cvece..oblaci..haljine..
a zelim te..to je..onako..nije neka nauka da pozelis nekoga..mosh misliti..malo feromona..
a volim te..to kazes..nekoliko ljudi u zivotu..jedno, dvoje, troje..ajd , bas me zanima..koliko ljudi ste rekli volim te?
![]()
a bas svaka ti je rekla da te voli?Pa isto tako da se zapitamo pored 10ak ili vise veza u zivotu..svako ti kaze da te voli..i na kraju se nadjes u cudu da li je moguce da su svi mislili ozbiljno a niste zajedno..ili jos te kao voli ali nije to to..bzvz

nije za povracku. nemas pojma. za povracku je ako je laz.
a svidjaju mi se i snicle..cvece..oblaci..haljine..
a zelim te..to je..onako..nije neka nauka da pozelis nekoga..mosh misliti..malo feromona..
a volim te..to kazes..nekoliko ljudi u zivotu..jedno, dvoje, troje..ajd , bas me zanima..koliko ljudi ste rekli volim te?
![]()
Ali su uvek one to znale. Shta mislite,da li treba reci osobi koju volite da je volite bash uvek ako je tako?
a bas svaka ti je rekla da te voli?
a ti, jesi rekao svakoj?
i pri tom ne mislim na iznudjen..ono kao a jeeell meee volooliis? aha
vec na prave, iz srceta...
ps.
buki...ne moras vise da lazes da bi dobio..idi vidi sa decaci pisu..ima tema![]()
da.
zasto?
zato sto je zivot samo jedan, i ljude se plase da rizikuju jer se boje da budu povredjeni... Ako kazes moze se desiti da te odbije i da ti to nanese bol, a ako ne kazes moze se desiti da ceo zivot patis jer nisi rekao/la... A usput nikad neces saznati sta ta druga osoba oseca ako je ne pitas.
Nista ne mozes izgubiti, mozes samo saznati dokle si stigao i kuda dalje...
Doduse nisam najbolje razumela pitanje, jesi mislio da li treba osobi sa kojom si u vezi ili prijatelj, pa si se zaljubio tj zavoleo je, ili mislis kad si vec u vezi i rekli ste vec ono prvo "volim te" pa treba li joj govoriti to cesto odn. svaki put kad pozelis?
Ali po mom misljenju, u oba slucaja, odgovor je - da.
Mislim,generalno "ljubav" moze da bude shitri pojam...ne samo momak-devojka ili whatever romantichna kombinacija.I strah ne u smislu odbijanja mozda vishe kao strah od promene odnosa unazad zbog toga.Strah da si time sebichan nekako spram one druge strane.Vecina kaze..neke se i plase reci..ja gotovo nikad ne kazem..nekako od starta kad dajes sve otvoreno bilo bi previse zbunjujuce..jednom prilikom bez izgovorene reci devojka me pita kako je moguce da je toliko volim..kapiras![]()

Cutljiva devojka.![]()

Ne mislim svaki put...i nevazno da li je prijatelj ili veza...jednostavno ako ti tako dodje..zbog nechega shto uradi da prosto imash potrebu...neki gest te jednostavno dotakne na taj nachin..nije da zelish al je hm...pfff nekako u tebi pa bi da se olakshash...grozno zvuchi ovako napisanoMislim,generalno "ljubav" moze da bude shitri pojam...ne samo momak-devojka ili whatever romantichna kombinacija.I strah ne u smislu odbijanja mozda vishe kao strah od promene odnosa unazad zbog toga.Strah da si time sebichan nekako spram one druge strane.

Shta mislite,da li treba reci osobi koju volite da je volite bash uvek ako je tako?

Treba rechi svaki put kada je umesno da se kazze i kad ima potrebe....nije dovoljno pokazati. Pokazati je ponekad kao igra pantomime, onaj drugi mozzda pogodi rech a mozzda istripuje ko zna shta.
Nije neophodno da osoba kojoj to kazzemo bude osoba sa kojom smo vech u vezi.
Nikad se ne sme rechi ako ochekujemo da te rechi urade neshto, da se posle toga neshto desi, da nekog time ucenjujemo i maltretiramo. I ne sme se rechi osobi koja je jasno stavila do znanja da to ne zzeli da slusha.

da bez obzira na situaciju i ishodShta mislite,da li treba reci osobi koju volite da je volite bash uvek ako je tako?
Treba rechi svaki put kada je umesno da se kazze i kad ima potrebe....nije dovoljno pokazati. Pokazati je ponekad kao igra pantomime, onaj drugi mozzda pogodi rech a mozzda istripuje ko zna shta.
Nije neophodno da osoba kojoj to kazzemo bude osoba sa kojom smo vech u vezi.
Nikad se ne sme rechi ako ochekujemo da te rechi urade neshto, da se posle toga neshto desi, da nekog time ucenjujemo i maltretiramo. I ne sme se rechi osobi koja je jasno stavila do znanja da to ne zzeli da slusha.
onda treba reci.nego ako neshto iskreno osecash a imash potrebu da zna.
Shta mislite,da li treba reci osobi koju volite da je volite bash uvek ako je tako?