1

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
progutaj
icon10.gif

Jao masteru pa samo si josh ti falio:)
Pa znam da bi voleo to tebi ali nisam takav tip.:)

Zato sto ni najpreciznija vaga ne moze izvagati koliko ima istine u tome;)
evo...doslo je june da nam objasni,sa sve ovim najpederskijim wink smajlijem,koji bi trebao da oznacava...sta?namazanost,iskustvo??
izadji bre malo iz stana,izadjiiiiiiii...zardjace ti onaj kabrio juneeeeeeeeeetiiiiiinooooooooooooo

e...ali koja je krpa ovo june,ybt svi pishaju po njemu,ono...provaljen je xy puta da je lazovcina,dosadni indijanac i sve to...ali on kao kulira,znas...kao sve je u redu :lol:

Ma šta ima da se "vaga" količina istine...? Oseti se to. ;)
Biće da je nekim ljudima vrlo teško reći "volim te". A ima i onih, poslovično nepoverljivih, koji u svemu vide licemerje, laž, korist.
Uuu, bre, ljudi, opustite se. :D

Да, то су оне ситуације с отуђеношћу друштва и теме које воле да обрађују холивудкси филмови и серије...
Јбт, сто година прође док неко неком први пут каже да га воли...

Ma šta ima da se "vaga" količina istine...? Oseti se to. ;)
Biće da je nekim ljudima vrlo teško reći "volim te". A ima i onih, poslovično nepoverljivih, koji u svemu vide licemerje, laž, korist.
Uuu, bre, ljudi, opustite se. :D

Bas zato sto se oseti vise puta..izjave ljubavi onako reda radi..posle par nedelja..u nekim kracim vezama..vise mi znaci i govori pogled..dodir...osmeh nego volim te.

pa nista, zato i kazem
cemu pricati uopce ista...zar je to uopce bitno?

Pa, ne treba iz bilo kog cilja, ali ako se tako osecas, ako imas utisak da ce samo izleteti, pa pusti ga (goluba :lol: )... A ne ono, e veceras cu da mu kazem da ga volim... Meni je tako jednog jutra samo izletelo :lol: neplanirano... Bez ocekivanja da i on kaze ono "i ja tebe" ili sta ti ja znam... Eto, samo to... : )

e pa ..ne znam dal treba..ali kad osetim da volim, ja i kazem...
nije mi se desavalo cesto
ali ljubav koje si svestan je sama po sebi toliko znacajna, da njeno izricanje ili neizricanje ne znaci mnogo...
nekad osecas da te neko voli iako ti nikad nije rekao..
nekad dobijes to volim te kao samar, jer znas da nema veze sa mozgom..a bogami ni sa srcem...
reci nisu vazne. vazna je ljubav.

Shta mislite,da li treba reci osobi koju volite da je volite bash uvek ako je tako?

Zavisi vrlo diskutabilno. Zavisi kakva je osoba i zavisi kakav je trenutak.

Posto postoje osobe koje ako im kazes da ti se svidjaju onda one prosto nekako odlete u nebo uobraze se i pocnu da misle da su vrednije od tebe i to je lose.

A sa druge strane opet ne reci nekom da ti se svidja na ovaj ili onaj nacin je greska. Ipak ta osoba treba da zna da ti se svidja i da je zelis. Nekad ne mozemo sve sami zakljuciti zato postoje reci da se sporazumevamo.

Mada ebes reci bitno je da neko oseti da ga ti gotivis.

ja kažem....jednostavno to je jače od mene....al ne volem često...a još važnije..ne volim ni bilo koga.......nikad mi nije bilo žao što sam rekao......pa čak i da se desilo da sam se mnogo razočarao.....to kad sam rekao..bila je istina....tako sam osećao.....ne kajem se...al da li može to da boode zloupotrebljeno.......pa verovatno......al ni o tome nisam nikad razmišljao...i ne vidim da me je neka baš iscimala zbog toga..........ako i jeste...nije mi ni bilo stalo........onda je prestalo..............

Back