Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
progutaj![]()
Jao masteru pa samo si josh ti falio

Pa znam da bi voleo to tebi ali nisam takav tip.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
progutaj![]()

Banalizuješ ti, zlotvore!
Bolje pokazati nego reći.
A zašto ne i jedno i drugo?
Zato sto ni najpreciznija vaga ne moze izvagati koliko ima istine u tome![]()

evo...doslo je june da nam objasni,sa sve ovim najpederskijim wink smajlijem,koji bi trebao da oznacava...sta?namazanost,iskustvo??Zato sto ni najpreciznija vaga ne moze izvagati koliko ima istine u tome![]()
Zato sto ni najpreciznija vaga ne moze izvagati koliko ima istine u tome![]()
Ma šta ima da se "vaga" količina istine...? Oseti se to.
Biće da je nekim ljudima vrlo teško reći "volim te". A ima i onih, poslovično nepoverljivih, koji u svemu vide licemerje, laž, korist.
Uuu, bre, ljudi, opustite se.![]()
Ma šta ima da se "vaga" količina istine...? Oseti se to.
Biće da je nekim ljudima vrlo teško reći "volim te". A ima i onih, poslovično nepoverljivih, koji u svemu vide licemerje, laž, korist.
Uuu, bre, ljudi, opustite se.![]()
pa nista, zato i kazem
cemu pricati uopce ista...zar je to uopce bitno?
)... A ne ono, e veceras cu da mu kazem da ga volim... Meni je tako jednog jutra samo izletelo
neplanirano... Bez ocekivanja da i on kaze ono "i ja tebe" ili sta ti ja znam... Eto, samo to... : )A zašto ne i jedno i drugo?
Ako niste zajedno, mozda je cutanje zlato....![]()
Shta mislite,da li treba reci osobi koju volite da je volite bash uvek ako je tako?
Shta mislite,da li treba reci osobi koju volite da je volite bash uvek ako je tako?
a sto to tebe zanima kad provereno nikada nisi imao devojku,pises neki naucni rad na tu temu ili..?

covek prica o ljubavi, a ti o svidjanju...
ali ok, ako ti je to krajnji domet![]()

A sve u svemu istu poruku nose te reci.