1. novembar Novi Sad

ako je zapad resio da ga drzi do posle expa, tako ce i biti...osim ako se ne desi desavanje naroda sto je vise nego izvesno, jer ovakav bahati odnos mogu imati samo oni koji su dobili zeleno svetlo od gazda da rade sve isto jos dve godine.

ево ја типујем на тресла се гора родио се миш
Nista se ne trese niti iko ocekuje nasilnu promenu vlasti.

Rekao sam da ce ovo biti najveci skup u istoriji Srbije nako 15. marta.

Drugo, opet ce biti prijave bombi u Srbijavozu, evo tipujem 1.2 kvota. Svaki put istu foru koriste.

Trece, SNS ce napraviti incidente kao onda kada su zapalili gradsku kucu.

Tako da ko ocekuje da ce se 1. novembra promeniti vlast je politicki retard.

Rekao sam da ce ovo biti najveci skup u istoriji Srbije nako 15. marta
нема шансе
нови сад нема капацитет а и народу је докурчило, а још ако буде хладно или киша пиши пропало. једино усијане главе.
направи селфи као доказ да си био и покажи нам :D

Neće biti kiše. :think:

Screenshot_2025-10-26-00-40-26-750_pure.lite.browser-1.jpg

Neće se ništa spektakularno desiti verovatno.
Skup u rangu vidovdanskog sa nadam se boljom selekcijom govornika i dostojanstvenijom tematikom s obzirom na povod. Možda neka standardna provokacija BIA navijača za Informer, ali lepo neko reče prilično je Vučiću ograničena sloboda reakcije.
Dakle ko ide pamet u glavu, dalje od ekipica sa kapuljačama i motkama, i ne idite sami.

Neće se ništa spektakularno desiti verovatno.
Skup u rangu vidovdanskog sa nadam se boljom selekcijom govornika i dostojanstvenijom tematikom s obzirom na povod. Možda neka standardna provokacija BIA navijača za Informer, ali lepo neko reče prilično je Vučiću ograničena sloboda reakcije.
Dakle ko ide pamet u glavu, dalje od ekipica sa kapuljačama i motkama, i ne idite sami.
Na sam taj dan verovatno ne.

Ali

meni deluje kao da su nikad odlučniji da im jebbu majku.

Ko se seća perioda pred 5. oktobar, zna da je bilo isto ovako.

Back