1. novembar Novi Sad

Propustio je da raspiše izbore, novi zahtev treba da bude njegovo momentalno napuštanje politike.
Ne postoji način da on mirno siđe sa vlasti jer je svestan da ga čeka robija. Lepo je da su mu studenti ponudili opcije da svojevoljno i mirno ode na robiju ili da bude bačen tamo, ako uopšte stigne čitav tamo. Jasno je da je izabrao drugu opciju. Kas kažem on mislim na celu njegovu ekipu.

Studenti su pozvali narod.

Mislim da ce ovo biti drugi najveci skup posle 15. marta.
Sacekacemo da se datum priblizi ali imam osecaj da bi moglo biti svacega taj dan.
eksplozija plinske boce sinoc u kosovskoj ispred same skupstine i dva cacilenda, sad i ovog u takovskoj, bila je boziji znak i opomena ovim dilejema na vlasti sta ce se desiti ako ne stanu na loptu zla i sile.

Ne postoji način da on mirno siđe sa vlasti jer je svestan da ga čeka robija. Lepo je da su mu studenti ponudili opcije da svojevoljno i mirno ode na robiju ili da bude bačen tamo, ako uopšte stigne čitav tamo. Jasno je da je izabrao drugu opciju. Kas kažem on mislim na celu njegovu ekipu.
poslednju rec, daje americki ambasador...NATO sluzbe, malo tacnije

Nema tu straha od robije. Ima novac,ima veze. Može da se skloni gde god hoće od običnog naroda u Srbiji i da živi kao što ovde niko u mogućnosti nije. Strah je druge prirode. Da bi imao ovo što sada ima, upregnuo je i povezao sa sobom mnogo moćne igrače koji ozbiljno zarađuju kroz ovaj sistem. Sada, nakon gomile usluga koje je dobio i dobija, ostao im je dužan. Kada bi pao, oni bi ostali bez ozbiljnih prihoda i ne bi mu to oprostili. Našli bi ga i na kraju sveta. Mora da ostane na vlasti i mora da neguje sve one koji ga drža na vlasti

Nema tu straha od robije. Ima novac,ima veze. Može da se skloni gde god hoće od običnog naroda u Srbiji i da živi kao što ovde niko u mogućnosti nije. Strah je druge prirode. Da bi imao ovo što sada ima, upregnuo je i povezao sa sobom mnogo moćne igrače koji ozbiljno zarađuju kroz ovaj sistem. Sada, nakon gomile usluga koje je dobio i dobija, ostao im je dužan. Kada bi pao, oni bi ostali bez ozbiljnih prihoda i ne bi mu to oprostili. Našli bi ga i na kraju sveta. Mora da ostane na vlasti i mora da neguje sve one koji ga drža na vlasti
Šećerni blokatori će se istopu ako bidne ovaki posran dan ko danas

1759524232696.jpeg

Glišić: Očekujem najveće moguće nasilje 1. novembra, oni to vide kao poslednju šansu da spale ceo Novi Sad
дакелможе се очекивати да ће батинашима и нарко јуришницима поновода исценирјау нереде и нападну полицију. наравно ти напади на полицију су благи и ударци палицам су овлаш и тек тек... да би полиција добила зелено светло да гази народ

протестанти до првог новембрА морај уда смисле како да се то ОНЕМОГУЋИ

КАКО ДА СЕ РЕЦИМ ОПСОЕДА НА ПОД ЧИМ СЕ ПОЈАВЕ ОВИ МЛАДИ ЉУДИ СА ПАЛИЦАМА И МАРАМАМА НА ЛИЦУ...

то су батинаши народе. они који су вас млатили који искачу иѕ кола да вас бију јер пртоестујете... они служе сам ода се оцрне протести

када се тог проблема решити , режим је пао. неће имати више метода да вас оцрни а ни да нађеразлоге за репресију

ДАКЛЕ ТИПОВИ КОЈИ НСОЕ ПАЛИЦЕ И МАРАМЕ НА ЛИЦУ ак осе појаве на протресту 01.11 имај задатак
да оцрнепротест и прикажу као насилан

не заборавите да је снс овако најављивао сваки сукоб са полицијом ... ап соел сте видели ...

Back