1. novembar Novi Sad

Nista se ne trese niti iko ocekuje nasilnu promenu vlasti.

Rekao sam da ce ovo biti najveci skup u istoriji Srbije nako 15. marta.
I šta ćeš s tim?

Njih tako boli patka za to kao i do sada

Drugo, opet ce biti prijave bombi u Srbijavozu, evo tipujem 1.2 kvota. Svaki put istu foru koriste.

Trece, SNS ce napraviti incidente kao onda kada su zapalili gradsku kucu.

Tako da ko ocekuje da ce se 1. novembra promeniti vlast je politicki retard.
Toliko si naduvavao taj 1 novembar a sad kurko...

Ubacen element si ti, kontra bot

Više hiljada studenata 30. oktobra iz Beograda peške kreće za Novi Sad​

https://n1info.rs/vesti/vise-hiljada-studenata-30-oktobra-iz-beograda-peske-krece-za-novi-sad/

Kako su dodali, zbog nezapamćenog broja prijavljenih učesnika – više od 4.000 studenata i srednjoškolaca – organizacija ovog puta predstavlja veliki logistički i bezbednosni izazov.

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:
Samo 4000 od tolikog beograda od dva miliona people?

Tja tja... BeograDZane zaboli stojko ocito...

Studenti su pozvali narod.

Mislim da ce ovo biti drugi najveci skup posle 15. marta.
Sacekacemo da se datum priblizi ali imam osecaj da bi moglo biti svacega taj dan.

Vucic ce da vlada Srbijom dok ne ispuni zahteve svojih EU naredobavaca koji su ga postavili na vlast a to je
Srbija bez Kosova, Sandzaka i Vojvodine. On to radi suptilno za razliku od Natofila kojj bi to brutalno.
:(

A šta je 1. novembra? Komemoracija?
Ne vidim način da komemoracija bude politički skup, a ako bude politički skup onda je država dužna da obezbedi mirnu komemoraciju za pristojne gradjane, a nasilnike da trpa u marice i odvozi u nepoznatom pravcu....to je po zakonu.

Narod koji dodje na komemoraciju lako može da se obračuna sa ljudima koji mu kvare sećanje na poginule ljude, ko god ih zvao na tu komemoraciju....tako da bih ja policiju stavio van okupljenog naroda da ga štite od terorista....

. . . divna, pametna i lijepa omladina. Dace Bog, da ustraje i pobijedi ono najbolje sto imamo.
Odslusao sve, a to predlazem svima nama. Treba da poslusamo studente iz prve ruke, a ne da nam neko drugi sije mrznju i lazi.
I sama voditeljica je bivsi sudia - tuzioc, koja takodjer ima sta pametno da kaze po pitanju korumpiranog tuzilastva i vrhovne tuziteljke, koja ne radi svoj posao, evo vec 18 godina.

Back