1. maj, slavite ga ili ne?

a koto govori u ime srpskog naroda...?s kakvim pravom osim ako nije visokokvalifikovani
političar...:)

Koto više nije moderator. :lol:

Pa JA govorim u ime srpskog naroda. Ja sam jednoglasno izabrani predstavnik srpskog naroda. :mrgreen:

A šta kao "visokokvalifikovani" političari imaju pravo da govore u ime srpskog naroda ? Za šta su oni kvalifikovani ? Za lopovluk, otimačinu i malverzacije.

Pa nije narodu delovati nego predsedniku valjda, nece naro da ostavi prasice i da resava probleme za koje je zaduzen tadic.

Da ali je opet problem u mentalitetu tj. to što narod ladi jaja na livadi umesto da se bori za svoja radnička prava kao sav normalan svet 1. maja. Pogledaj sutra na TV-u slike iz Berlina.

To bi bilo isto kao kad bi ti kuća gorela i ti pozoveš vatrogasce i odeš kod komšije da piješ pivo i kažeš: "Šta me briga, nije moj posao da gasim požar nego je to posao vatrogasaca."

Ne kaže se džabe: "Kuća gori a baba se češlja."

Da ali je opet problem u mentalitetu tj. to što narod ladi jaja na livadi umesto da se bori za svoja radnička prava kao sav normalan svet 1. maja. Pogledaj sutra na TV-u slike iz Berlina.

To bi bilo isto kao kad bi ti kuća gorela i ti pozoveš vatrogasce i odeš kod komšije da piješ pivo i kažeš: "Šta me briga, nije moj posao da gasim požar nego je to posao vatrogasaca."

Ne kaže se džabe: "Kuća gori a baba se češlja."

Valjada ti je jasno da su na doope stvili super lepak kada su dolazili na vlast pre nego sto su seli u fotelju, a i takav zakon doneli da nemogu ti i ja da ga menjamo,Ajde prosvetlime, evo da hocu, sta bi uradio ali da nesto promenis,
da izadjem na ulicu, da me biju kao konja, da me naparve budalom a da daju miskovicu monompol, nije ti ovo nemacka....

Poslednja izmena:
Valjada ti je jasno da su na doope stvili super lepak kada su dolazili na vlast pre nego sto su seli u fotelju, a i takav zakon doneli da nemogu ti i ja da ga menjamo,Ajde prosvetlime, evo da hocu, sta bi uradio ali da nesto promenis,
da izadjem na ulicu, da me biju kao konja, da me naparve budalom a da daju miskovicu monompol, nije ti ovo nemacka....

Sve dok tako budeš razmišljao biće ti loše. Za početak izađi na protest kad ga SNS bude organizovao. SNS uskoro kreće da organizuje proteste protiv vlasti i oni će rezultirati prevremenim parlamentarnim izborima i padom republičke Vlade.

Sve dok tako budeš razmišljao biće ti loše. Za početak izađi na protest kad ga SNS bude organizovao. SNS uskoro kreće da organizuje proteste protiv vlasti i oni će rezultirati prevremenim parlamentarnim izborima i padom republičke vlade.

To ces ti ces da mi predlozis, da je resenje stranacko, i to bas u sns, "kume izdajnice", kome ste vi dobro doneli, sve budale su presle kod vas, i koja je razlika izmedju vas i ds???

Back