gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nisi ti? Mislim, gluv pomalo, pa čuo vest "na pola".![]()
Šta ti to meni šalješ, kad bolje znam istoriju i od te Wikipedije i od tebe.
[/QUOTE][QUOTE=drbob;8198452![]()
Nego, kako rekoh, manje mitologije, više pravih knjiga, objektivnih, uravnoteženih istoričara, evo, na primer, u vezi s temom, preporučujem Dragoljuba Živojinovića:
http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=4&status=jedna&vest=133079
E, sta bi mi sad bili da kralj nije proglasio kraljevinu.
Kreten nije slušao Živojina Mišića koji mu je rekao, kad ga je ovaj poslao u Hrvatsku.
Svi oni jednako misle'rekao je Mišić.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti.To je
najodvratnija fukara na svetu.Ja sam duboko uveren da se sa njima nećemo usrećiti.
Na našu žalost kralj nije slušao Živojina, nego sa većim delom srpske elite,i onda postojali neki Miškovići.
Proglasi to što je se kasnije ispostavilo kao najveći promašaj u istoriji Srbije.
Prvo se uozbilji, što se tiče pogleda na istoriju, pa onda možemo dalje razgovarati."Милунка Савић" pokazi nam tvoje veliko poznavanje istorije i reci koje je teritorije trebala da dobije Srbije posle I sv rata
I šta si ti ovim, kao pokušao reći?
Šta ti to meni šalješ, kad bolje znam istoriju i od te Wikipedije i od tebe.![]()
S tobom se nisam ni upoređivala ovde, već s nekima drugima, koji su dalje širili onu već naširoko znanu mitologiju o tome "šta je nuđeno Srbiji" tokom I sv rata.a kako si sigurna da znas istoriju bolje od mene..kazalo ti se samo
S tobom se nisam ni upoređivala ovde, već s nekima drugima, koji su dalje širili onu već naširoko znanu mitologiju o tome "šta je nuđeno Srbiji" tokom I sv rata.
Eh, kad bi Bog vratio vreme 90 godina unazad, pa da mi sami ukokamo Aleksandra, umesto što smo to prepustili ustašama i velikobugarima.
Kada smo mogli nekoliko godina ranije da koknemo jednog kralja Aleksandra, ne bi nam bilo teško ni ovog drugog.
Ta smrt bi kasnije sačuvala milione srpskih života. A, svakako nije dugo nakon toga poživeo.
Svojom naivnom glupošću Aleksandar je ubio i sebe i par miliona svojih sunarodnika, i ko zna koliko će ih još pobiti.
Prvo se uozbilji, što se tiče pogleda na istoriju, pa onda možemo dalje razgovarati.![]()
,,Srbin, Hrvat i Slovenac, to je jedan bratski venac"
To nas je uništilo za sva vremena, i sad svi žive bolje nego mi, doćiće i njima opet
crni dan, moliće Srbiju da im pomogne,ali toga neće biti.