1/2 Finale, Finale i Utakmica za 3. mesto - Svetsko prvenstvo 2006. u Nemačkoj

FLUID:
Nekako mi se čini da su se ljudi malo zasitili fudbala. Veća je bila euforija kada na utakmicama osmine finala i četvrtfinala nego posle. Evo sad se sve manje o tome diskutuje iako tek predstoji borba za prvaka sveta u fudbalu.

Sta lupas? Kakva borba za prvaka sveta? Pehar je vec u nasim vitrinama! :D

Borba za drugo mesto nije vise interesantna. :lol:

FLUID:
Nekako mi se čini da su se ljudi malo zasitili fudbala. Veća je bila euforija kada na utakmicama osmine finala i četvrtfinala nego posle. Evo sad se sve manje o tome diskutuje iako tek predstoji borba za prvaka sveta u fudbalu.

Znas da si u pravu. Kad je pocelo prvenstvo nisam propustao ni minut ijedne utakmice. Sada cesto gledam nesto drugo na TV-u i prebacim svakih 5 minuta da vidim rezultat.

68Charger440:
Znas da si u pravu. Kad je pocelo prvenstvo nisam propustao ni minut ijedne utakmice. Sada cesto gledam nesto drugo na TV-u i prebacim svakih 5 minuta da vidim rezultat.
Ja sam zaista uživao, do poluvremena sa Argentinom, a drugo poluvreme sam pratio do 50. minuta, a onda otišao na komp. Vratio sam se i video 6. gol. Tada sam uživao u stranim reprezentacijama i kladio se sa ortakom da će u finale Brazil i Argentina. Puko sam u četvrtfinalu, a i da sam dobio, brzo bih se zasitio.
Ovako, s obzirom da opklada nije bila za veliku cenu, uživam što su neki "smrtnije" reprezentacije došle tako daleko, posebno, naravno, finalisti. Žabari nas nisu dobili u kvalifikacijama za Euro 2004, a Francuzi su zaista bili malo bolji od onih 2002. godine.
Slavio sam kad su Italijani izbacili Švabe više nego da su naši pobedili Argentinu.
NEMA VIŠE SLABIH REPREZENTACIJA.

68Charger440:
Gledam, ljudi sve više izlaze u grad da gledaju po kafićima. A ustvari posle nekog vremena više i ne prate. Krenu pića i devojčice da špartaju i više fudbal niko ne gleda. :-D Kod kuće je situacija da se pogleda nešto drugo, rezultat će se ionako desiti. :-D Slično kao i što ti reče.

Kao sto sma i pre mesec dana napisao...Italijani su moji favoriti. Mada necu biti razocaran i da Francuzi pobede,ali ipak tipujem na Talijane. I ako ima pravde trebalo bi Talijani da dobiju. Em nemaju titulu od 82. em su nesrecno izgubili finale EP protiv Francuske,em su osteceni proslo prvenstvo,em igraju najofanzivnije u svojoj istoriji...a i brate imaju odlican sastav i Lipi fenomenalno vodi ekipu.
Francuzima svaka cast,ali...

PLESsitnihDEMONA:
Italijani su moji favoriti. Mada necu biti razocaran i da Francuzi pobede,ali ipak tipujem na Talijane. I ako ima pravde trebalo bi Talijani da dobiju. Em nemaju titulu od 82. em su nesrecno izgubili finale EP protiv Francuske,em su osteceni proslo prvenstvo,em igraju najofanzivnije u svojoj istoriji...a i brate imaju odlican sastav i Lipi fenomenalno vodi ekipu.
Isto razmisljamo Demon :D
Svaka ti se dala :mrgreen:
Jedino mi zao sto Svabe nisu cetvrte, a Portugal treci :cry:

PLESsitnihDEMONA:
Kao sto sma i pre mesec dana napisao...Italijani su moji favoriti. Mada necu biti razocaran i da Francuzi pobede,ali ipak tipujem na Talijane. I ako ima pravde trebalo bi Talijani da dobiju. Em nemaju titulu od 82. em su nesrecno izgubili finale EP protiv Francuske,em su osteceni proslo prvenstvo,em igraju najofanzivnije u svojoj istoriji...a i brate imaju odlican sastav i Lipi fenomenalno vodi ekipu.
...,ali osvojice opet titulu jbg.

Back