1/2 Finale, Finale i Utakmica za 3. mesto - Svetsko prvenstvo 2006. u Nemačkoj

jomini:
Mislim da sad kada je Zidan malo privukao pažnju na sebe da je u formu, dobiće jedan prilepak i nema tu onda ovakvih igara. Mislim da će neko drugi odlučivati utakmice Francuske.

Pa dobice, ali ne moze jedan prilepak tako lako da ga zaustavi. Ako budu dvojica, tu je Riberi da prenosi loptu i asistira. Anri mi je prilicno kilav, puno lopti trosi, al' srecom ubada.

gogabg:
Cao!Ja sam nova i jos sam zensko,ali obozavam i pratim fudbal.Mnogo mi je zao sto je Francuska pobedila,zato sto obozavam Brazilce,posebno Ronaldinja,iako su juce stvarno podbacili.Mislim da Francuzi ne smeju biti prvaci,mislim kakav je to tim-Francuzi-a 90 posto crnaca.I onaj Riberi je grozan.Ja verujem da ce do finala doci Portugalci i Nemci,i iako su Nemci veoma jaki,navijam za Portugaliju.Kako vi ljudi prognozirate?Kiss

:p

etnicki Francuzi ne postoje kaze francuski ustav iz 1791...svako ko ima drzavljanstvo je Francuz...

LIBERTAS:
Italija je do sada igrala sa Cekom,Ganom,Amerikom,Australijom,Ukrajinom...Sve me to nekako podsjeca na Brazil!
I Brazil je imao ,,pacere,,do cetvrtfinala ali cim je dosla evropska velesila NIJE SE NI VIDIO!
Isto tako je i sa Italijanima!Do sada su igrali sa ekipama koje su takticki toliko naivne da su ,naprosto,smijesne!

Češka je druga na svetu....po FIFI-noj listi

neverovatno je kako 99% zaboravlja na koga ste se ložili na početku prvenstva...

torrente_bg:
Sudija je bio standardno ocajan,ali sva sreca to nije uticalo na rezultat.

Pa sto je kukavicki?Lipi je za razliku od Klinsmana maximalno pojacao napad u produzetcima dok je Klinsman zadrzao istu formaciju.A i realno Italijani imaju jaci tim.
Torrente, ne znam gde si mi ono ostavio avatar. Na kojoj temi? Yebote, ne mogu da ga nadjem!!!

Back