063 ili 064

Ako do sad niste odlučili koju od ove dve mobilne mreže da odaberete evo stručnog mišljenja:
-064 Telekom Srbija je mnogo bolja iz više razloga, ali evo glavnog i najubedljivijeg, a to je cena razgovora. Što se tiče pokrivenosti teritorije Srbije i tu je sada u prednosti 064. tako da između 063 i 064 nema dileme.
Definotivno je to 064!
 
064 je sranje! kada sam jednom dopunio 064 morao sam da cekam 6 sati da mi kredit "legne na racun!" a i domet im je ocajan.A 063 ima do jaja roaming i sa pre-paidom i post-paidom.
 
Anonymous:
Ako do sad niste odlučili koju od ove dve mobilne mreže da odaberete evo stručnog mišljenja:
-064 Telekom Srbija je mnogo bolja iz više razloga, ali evo glavnog i najubedljivijeg, a to je cena razgovora. Što se tiče pokrivenosti teritorije Srbije i tu je sada u prednosti 064. tako da između 063 i 064 nema dileme.
Definotivno je to 064!

"Strucno misljenje" ? Hahahahahahaha.
Kao najubedljiviji razlog ovog "s.m." je cena razgovora, pa ej, klipane, jel to sto je yugo jeftiniji od golfa, znaci da je bolji ?

I drugo, nemo da lupas za pokrivenost ! 063 je oduvek i jos uvek u ihahaj prednosti sto se pokrivenosti tice !

Pokrij se usima i grebuckaj te kartice !
 
Imam i 063 i 064 karticu vec duze vreme tako da znam prednosti i mane i jedni i drugih. Sto se tice pokrivenosti sada su otprilike jednaki mada je Mobtel jos uvek u maloj prednosti (neke selendre i sl., ali ima i mesta gde Mobtela nema, a Telekom je tu). Sto se cena tice - Mobtel je trenutno jeftiniji. Cene poziva su iste, a dopune za pre paid su jeftinije (sto se pst paid tice isto). Jedini problem javlja se kod SMSa. Dok je npr. report iliti izvestaj o dostvljanju poruke na 064 besplatan na 063 se placa i to 1.40din, a i poruka nije bas 3din nego malo vise. Mobtel naravno ima prednost sto se pre paid sistema tice jer postoji roaming (sad nesto cujem u CG moze i da se zove, salju poruke..), kao i sa nekim funkcijama za post paid (wap, besplatni info servis (radi i na pre paid), gprs i sl.).
Nadam se da sam ti dao dostra obavestenja. Vidi sta ocekujes i sta mislis da ces raditi sa telefonom pa se odluci. Inace mislim i da su cene paketa otprilike iste.
 
063 je najbolji,a 064 je kao bolja jer je jeftinija,a samim ti i losija mreza,recimo pre neki dan je bio neki zastoj i par sati se na 064 nije mogao ni kredit ukucati,a kamoli da se posalje poruka ili pozove....Dovoljno govori ! A 063 roaming je stvarno zakon,doduse,s obzirom da 064 imaju vecina njih koji nemaju ni pasos,onda o tome ni ne vredi dalje objasnjavati.
 
Ne vidim zasto se smatras vecom od onih sa 064 karticom, iskreno mislim da imas izvezni psiholoski problem. Mozda je tako u tvojoj okolini, a to ne znaci da je u svakoj. Roaming sa pre paidom - do danas nista i nije znacio ako cemo posteno. Sto se tice cena sad je Mobtel jeftiniji.
Ja nisam cuo da se neko zalio da ne moze da ''ukuca'' kredit vec su sve svi hvalili kako su razgovarali za dz (gde li sam ja bio).
I dalje mi ne ulazi u glavu kako se neko oseca tako uzvisenim samo zato sto ima 063 karticu, a drugi ne. Kako treba da se osecaju oni sa dve ili vise kartica...
Srecno u zivotu...

Pozdrav
Tasa!
 
Glasam za 063 ciji sam korisnik vec pet godina, nikada nikakvih problema nisam imao, ni kao post-paid, ni kao pre-paid korisnik. Paleta tarifa je mnogo sira i samim tim za svakoga se moze naci odgovarajuca, a isto vazi i za dodatne usluge.
 
Drago mi je da Vam se svidja 063 mreža. Moja kesa se sve vise i vise puni a vaša sve više i više prazni, jesmo NAJSKUPLJI ali šta je tu je.

Dok je vukova biće i ovaca za šišanje. Sve vas Voli vaš dragi BOGOLJUB.


PS Nažalost, sada je 064 mreža uvela PREPAID roming i mnoge druge novine... loše nam se piše ;)
 
Najviše mi se dopada zaokruživanje na 063 mojoj mreži (ne vašoj), tu Vas DEREM samo tako - na minut pa na trideset sekundi. Što je lep ovaj život... šta ću kada ste naivni...

Sve Vas voli Vaš BOGOLJUB!!!
 

Back
Top