Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Inace ja sam danas odstampala i pocela Djakuzi u liftu...iako sam rekla da necu...al aj da zaokruzim serijal...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

da li da pocinjem Ostavljenu., razmislicuda li da pocinjem Ostavljenu.

zavrsila Nasledje Bolenovih i Razum i osecajnost.
Vidim ja da cu da kupim i Kraljicinu ludu
Sto se tice Dzejn Ostin, vise mi se svidja Gordost i predrasude od ove. Ali dobro.
Sutra idem u biblioteku, a do tad...od svih knjiga iskopala sam Sjajnu Sofiju, od Zorzet Hejer, dzepno izdanje.
Vec sam je citala, ali mogu opet, bas je zabavna![]()

A kome ces ako neces namaBeleške s malog ostrva-Bil Brajson,počela sam da je čitam,glasno se nasmejala 2-3 puta,stigla do 50-e strane i shvatila da mi se ne sviđa.
Požalih se .....možda me neko i uteši![]()

inače, danas sam počela Matematiku ljubavi
ništa ne mogu da izjavim jer sam tek na 3o strani, a ima 42o..kol'ko je to 1/12 ?
Emocijo, ne se sjekiraš, ostavi je..i meni je TA bila malo smorna, žalila sam se, al' su me izignorisali

ili se bavi samo ljubavlju iz te Matematike ljubavi 
MiiiEmocijo, ne se sjekiraš, ostavi je..i meni je TA bila malo smorna, žalila sam se, al' su me izignorisali

nije,računaj daljeili se bavi samo ljubavlju iz te Matematike ljubavi
![]()
)

imaju za prostor 6ooo eura mjesečno )

Ja bih im izdala svoj stan za 3000 eura mesečno, pa od kirije do godine kupila drugi, a i ovaj mi ostane.![]()
...i to nisam daleko, da drže kutije ili što god..ma samo sobu da uzmu, al' džaba..kao ne pitaju se one (bibliotekarke)..da kupiš Ludu, nego šta
a o čemu se radi u Sjajnoj Sofiji, čisto informativno...mislim, knjiga koja se može bez problema čitati dva puta, zavređuje pažnju
zavrsila Nasledje Bolenovih i Razum i osecajnost.
Vidim ja da cu da kupim i Kraljicinu ludu
Sto se tice Dzejn Ostin, vise mi se svidja Gordost i predrasude od ove. Ali dobro.
Takve su i druge dve knjige od Zorzet Hejer koje sad prodaju po ulici za 100 din.
Čini mi se da je nalence čitala skoro.Imam ja Rimljanku. Trebalo bi da pročitam ponovo, ničeg se ne sećam posle 30 godina.Čini mi se da je nalence čitala skoro.
U senci nara – Tarik Ali, Laguna, 260 str.

Citala sam i ja Rimljanku, ali deluje kao da je to bilo u nekom drugom zivotu. Dobro je sto ste me podsetili, moglo bi da se cita ponovo....
A sto se tice knjizica nisu one lose, Venisa mi se najmanje svidja iako sam nju citala prvu, ove dve su zabavnije, taman za GSP do posla. Meni podignu raspolozenje.
Evo i spiska knjiga koje sam danas dovukla iz biblioteke...kao i obicno, nesto novo i nesto sto sam vec citala.
Prava porodica - Toni Parsons
Zena jednog Bordzije - Dzin Kalogrdis
Pompeja - Robert Heris
Putovanje na kraj sveta - Dzon Bojn
Kratka istorija bezmalo svacega - Bil Brajson
Carobnica iz Firence - Salaman Ruzdi
Badalpurski vrt - Kenize Murad
Smena generacija - Stevan Jakovljevic
Kraljica Margo - Dima
Tajna Krvavog mosta i Kontesa Nera - Zagorka
Poslednje 4 sam vec citala, naravno.
I sad vi mene ubijte, ako znam odakle da pocnem