Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li ste čitale Vedranu Rudan? Kakvo je vaše mišljenje o njoj? Vidim po trafikama za 349 dinara njenu novu knjigu.
http://www.mvinfo.hr/najnovije-knjige-opsirnije.php?ppar=6251

uho grlo noz je neprevazidjen, cini mi se da posle toga ne moze sebe da nadmasi, malo se ponavlja, pise i dalje "sokantno", zanimljivo, ali po receptu...

za neke je mozda previse vulgarna, bez dlake na jeziku, ostra... u svakom slucaju nije mlako stivo koje ostavlja bez utiska :)

Narucila telefonom.
Jel imas ti karticu ??
Jesu ti dali?

Ja imam br al nemam karticu a to je kao da nemam ..
Sad ce da mi posalju postom.

Mnogo bzvz organizacija, sto puta sam do sad narucivala knjige mogli su do sad bas i da mi je posalju.

Meni su poslali poštom karticu posle telefonske intervencije.
Popust u knjižari je 10%. Dakle, 449,00. Raspravljasmo o tome nedavno.

Meni su poslali poštom karticu posle telefonske intervencije.
Popust u knjižari je 10%. Dakle, 449,00. Raspravljasmo o tome nedavno.

Mada kad razmislim bolje nema sanse da idem ikad u knjizaru al mi se bas htelo da naterujem mak na konac sa ovom karticom...:cool:

Kad sam zvala danas rekose mi da imaju molitvu i poslece mi , iako na sajtu stoji da je rasprodata.

Doci ce u petak ...

Trenutno citam ....Vruce pantalone ...lagano al ne preglupo, svidja mi se , zabavlja me kako misli glavna junakinja, obecala sam Jednoj forumasici da cu poceti "Opsadu crkve sv. spasa" po drugi put, al jos nemam zivaca da krenem , dani su mi natrpani a za to mi treba mirna glava, zato sam u tralalajkama.

Al racunam u petak sam free pa cu da se bacim na Petrovica ponovo , prosli put me nije zadovoljio :lol:

http://www.laguna.rs/statics.php?id=ljubavni_romani_299

Preporucite! Nijednu knjigu sa spiska nisam citala. Za sada sigurno uzimam Macje oko, Margaret Atvud je provereno dobra. Mozda i Beli oleander, Dzenet Fic.

Ovako: Margaret Atvud - Mačje oko - pročitaj obavezno, kao i Beli oleander. Hvalila sam ih više puta.:super:
Daljina među nama - meni se baš svidela i čitala sam je nekoliko puta, mada sam čula da se nekima ne sviđa. ljubav moje ljubavi je po mom mišljenju totalni promašaj od knjige, kao i Kaži kada i Fotografija. Oskar i Lusinda - pročitala sam samo par strana, dosadna mi je bila. Slikari i modeli - i ona mi je bila dosadna, izgleda da je u modi (mislim da Devojku sa bisernom minđušom) pisati o slikarima i slikama, mada mi nije jasno zbog čega.:confused:

Preporucite! Nijednu knjigu sa spiska nisam citala. Za sada sigurno uzimam Macje oko, Margaret Atvud je provereno dobra. Mozda i Beli oleander, Dzenet Fic.

veridba je dugo trajala je bas fina :) mozda si gledala film, zan pjer zeno je snimio sa odri (kako se vec audrey tautou izgovara :lol:) odmah nakom ameli pulen :) preporucujem i film i knjigu

ondak... i gojine utvare su dobar film, predpostavljam da je knjiga bolja-nisam citala...

za ostale ne znam

Čitala sam Bujno leto, Brak-duet i Igračicu goa. Sve mi se dopadaju. Imam i Beli oleander, Slikari i modeli, Muzika i tišina, Perece za doručak, Sirenina stolica, Tenor ljubavi, njih još nisam pročitala. Ne propuštam ni jednu akciju (čitaj: rasprodaju :) ). Da vidim šta ću sada da kupim?

ja sma vec odabrala 11 koje cu sigurno kupiti
a, mogu da ti preporucim
Oskar i Lusinda (neobicna ljubavna prica, neobicno ispricana)
Beli Oleander (odlicna zenska knjiga, ali sa muskarcima perifernim likovima, iako na prvi pogled nije tako, teska, meni bar, specifican odnos majka-cerka, ali dobra)
Brak Duet (vrlo, vrlo interesantno pisana, malo me ucinila depresivnom, preispitivanje braka, prevare, ljubavi..ali neobicna knjiga, bas mi je ostala u secanju, a citala sam je pre par godina, sad je kupujem da je "imam')
Tri Juna-meni bila slatka, onako za leto...

Zaobidji Andreu Sempl - Faktor bivsi, losa kopija Sofi Kinsele.

Mene bi zanimalo da mi neko, od ponudjenih knjiga,
preporuci neku duhovitu,optimisticnu..
nisam trenutno raspolozena za teske i tuzne ljubavne price:confused:

Pih sad ja ne znam od svih ovih knjiga koje da uzmem , bas mnoge bih.
Izabrala sam Macije oko, Beli oleander, Bujno leto, Muzika i tisina, Kazanova mi je rekao i tri juna.

Smara me to sto znam da necu naci sve na jednom mestu ....kad god su akcije imam taj problem, a ne vdim da mogu da ih kupim netom po toj ceni.

Pih sad ja ne znam od svih ovih knjiga koje da uzmem , bas mnoge bih.
Izabrala sam Macije oko, Beli oleander, Bujno leto, Muzika i tisina, Kazanova mi je rekao i tri juna.

Smara me to sto znam da necu naci sve na jednom mestu ....kad god su akcije imam taj problem, a ne vdim da mogu da ih kupim netom po toj ceni.

U Nišu uvek ima sve. A mislim da ćeš moći netom posle 3. maja, kad te cene budu bile važeće.
Ja izabrala Gojine utvare, Kazanova mi je rekao, Dnevnik jedne obične žene, Poslednji susret, Oko čega smo se ..., Lučijinim očima, Tri juna, Samantina pisma Dženifer.
Izbaciću nešto što okarakterišete kao loše.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back