ISTRAŽIVANJE Šta građani misle o statusu Kosova, kako bi glasali na REFERENDUMU

Дефетизам се шири као пожар. "Све је изгубљено, Брба добила сина, Бонбардоваће нас опет, Вучићу педеру, А где је слинин отац, ртс не сме пасти"

Na ovom forumu su debili postavljali teme tipa "Šta ako nam EU uvede sankcije zbog Kosova?", zaboravljajući pri tome da pet država članica EU takođe ne priznaje nezavisnost terorističke tvorevine, a odluke na nivou EU se donose konsenzusom.

чанак добија око 40 000 гласова на изборима, то се поклапа са бројем хрвата, оне малобројне икебане које истурају у први план у медијима служе да се створи привид мултиетничности, значи нема ништа од тога јер им се број смањује.

муслимани у рашкој области су бројнији и већ су једном покушали и војно да дестабилизују стање али су полупани на планини нинаји

ako dođe nekoliko hiljada pripadnika ISIS-a...Amerikanci ih prebace preko Bosne, biće problema za nas...pogotovo što strane službe kontrolišu našu vojsku, policiju i službe

Na ovom forumu su debili postavljali teme tipa "Šta ako nam EU uvede sankcije zbog Kosova?", zaboravljajući pri tome da pet država članica EU takođe ne priznaje nezavisnost terorističke tvorevine, a odluke na nivou EU se donose konsenzusom.

Овде је више изражено јер је анонимно па се људи распојасају, иначе медији су 70% у власништву странаца, проценат који довољно говори што не значи да су домаћи бољи. Мењају свест србљу, жути су то радили а Поглавица кувано виме је то поносно изјавио. Видећемо да ли су се прерачунали.

ako dođe nekoliko hiljada pripadnika ISIS-a...Amerikanci ih prebace preko Bosne, biće problema za nas...pogotovo što strane službe kontrolišu našu vojsku, policiju i službe

у босни се већ насељавају арапи из арабије и ко зна одакле, важно је само да су муслимани, зато је добро што је босна подељена.

што се тиче наше војске и полиције ту нема никаквих проблема, довољно су јаки да изађу на крај са исиловцима. да сам на месту муслимана не бих почињао никакву кавгу јер их је свима већ доста.

Uostalom mislim da se slazete da to sto mi mislimo i nije toliko odlucujuce u medjunarodnim odnosima, Ja sam procitao ono pismo Trampa Vucicu i Taciju,Nekako se tu nasao i Haradinaj koji ne zelli da bude skrajnut i moze mozda nesto da pokvari ali i to sumnjam, Podsecam da se blize USA predsednicki izbori i Tramp racuna da je ovo neki njegov plus uspeh, Nemam ilizijz da ce to biti reseno do septembra sa razmenom teritorija ili ne ali to je taj neki rok, Vidim da su rekli Siptarima da njihovo strpljenje ima granica a to ce reci i Vucicu, Nekima se ne svidja USA uplitanje ali oni jedino i resavaju probleme kada hoce a hoce sada,

Zanimljivo. Moram priznati da nisam znao. Vjerovao sam da UN više štiti prava suverenih država, ali očito nije tako.

.

УН итекако штити права суверених држава и то је један од темеља Повеље УН.

Чланство у УН није обавеза. Нпр.

:mrgreen:

.

Rezultati istraživanja obavljenog tokom prve polovine marta.

1. Da li je Kosovo izgubljeno?
* 47% DA
* 41% NE
* 12 NE ZNA

2. Da li je ostvarivo da Srbija povrati suverenitet nad Kosovom?
* 49% NE
* 36% DA
* 15% NE ZNA

3. Da li ste učestvovali u unutrašnjem dijalogu o Kosovu i Metohiji
* 93% NE
* 3% DA
* 4% NE ZNA

4. Da li će vlada Ane Brnabić priznati nezavisnost Kosova?
* 54% NEĆE
* 27% HOĆE
* 19% NE ZNA

5. Da li biste priznali nezavisnost Kosovu u zamenu za brže evrointegracije?
* 78% NE
* 13% DA
* 9% NE ZNA

6. Šta predstavlja ideja razgraničenja Srbije i Kosova koju pominje predsednik Vučić?
* 29% RAZMENA SEVERNOG KOSOVA I PREŠEVSKE DOLINE
* 14% PRETVARANJE ADMINISTRATIVNE LINIJE U MEĐUNARODNU GRANICU
* 57% NE ZNA

7. Podržavate li razgraničenje Srbije i Kosova?
* 41,8% NE
* 24,5% DA
* 9,9% NE ZNA
* 3,8% PRVI PUT ČUJE ZA RAZGRANIČENJE

8. Kako biste glasali na referendumu o priznanju nezavisnosti Kosova?
* 74,5% PROTIV
* 6,2% ZA
* 11% BOJKOT
* 8,3% NE ZNA?

https://www.blic.rs/vesti/politika/...o-statusu-kosova-i-kako-bi-glasali-na/k63gnz9

Zašto ovakva anketa baš sada..? :think:

Od svega ovog možemo videti da su građani Srbije vrlo blizu jasnom prihvatanju da je Kosovo izgubljeno i da ga Srbija neće povratiti. Takođe se može videti nedostatak koncenzusa oko razgraničenja, sa vrlo blagom većinom od 42 odsto koja se protivi toj ideji, no ti procenti mogu značajno varirati jer prema istoj anketi ubedljiva većina građana Srbije uopšte ne razume šta bi to razgraničenje uopšte trebalo da predstavlja.

Ali ovih 3% koji su učestvovali u unutrašnjem dijalogu :rotf:

Ti su prsli.Pričali sami sa sobom?

Albanija i Kosovo su zabranili kockanje.

Po tome se vidi da smo dva sveta nespojiva, kocka kod nas i kladionice jedna od ključnih grana.

Tačno, ali odluka o tome nije došla iz brige o zdravlju nacije, već zato što se u prethodnih nekoliko nedelja u kockarnicama i kladionicama dogodio talas mafijaških ubistava i obračuna.

Ali ovih 3% koji su učestvovali u unutrašnjem dijalogu :rotf:

Ti su prsli.Pričali sami sa sobom?

.

f10479c04241ada3897ec6f6fce77e54dc1e303c.jpg

Три посто у унутрашњем дијалогу...

.

Koliko bi građana Srbije glasalo za to da se Kosovo uzdigne na rang republike i da se stvori federalna država Srbija i Kosovo, kao nekoć Srbija i Crna Gora?
Bi li se takav dogovor smatrao u Srbiji povoljnim scenarijem i rješenjem problema?
Isto onoliko koliko bi hrvata glasalo za federalnu zajednicu Hrvatska i RSK....

Imaš žuti karton. Još jedan i stavljam te na (ne)određeno vrijeme na crnu listu, što znači da možeš pisat što te volja, ali ja ne odgovaram. To da znaš, a ti ako ćeš prostačit, slobodno nastavi. Meni svejedno.

potresao sam se.Neko ko tupi da bi Srbija trebala da prizna Kosovo koje je imalo punu autnomiju u okviru Srbije,cak i vise od toga,dok pri tome dolazi iz sredine koja Srbima nije pomislila ni najosnovniji oblik autonomije da pruzi nakon genocida nad tim istim narodom,diskutuje o treba li ili ne Srbija da prizna Kosovo ? Puca mi bas krasni za ignor listu,ali na srecu objasnio si mi sta to znaci:lol:

Poslednja izmena:
Kada bude da se glasa nekad, bilo kad, dok sam ja ziv

Ja kupujem kartu i dolazim u Srbiju da glasam protiv menjanja Kostunicinog Ustava odnosno Ustav me ne zanima specijalno nego protiv menjanja formulacije Kosovo je Srbija i sta proistice iz odvajanja od takvog prioriteta

Vi zakazite referendum, ja dolazim da glasam protiv vas, a ima nas jos.

Nikako ne bih voleo da imam 1,8 miliona Siptara u drzavi, Ne vidim nacin da bi mogli da zivimo zajedno posle svih ovih ratova od balkanskih pa do danasnjih dana, Ako je cena Kosovo ok ,ionako je to virtuelno Srbija, Niti idemo tamo ,niti smo isli, niti cemo,

Pa nisi valjda rasista u 21. veku! Zašto ne bi živeo u državi gde živi 1,8 milion šiptara? Jer su sti naneli neko veliko zlo? Znam da ima Srba kome su silovali žene i kćeri, ubili dete ili povadili unutrašnje organe i prodali za veliki novac. Jer ti oni deluju ružno, prljavo ili te podsećaju na islamske teroriste. Ne voliš islam ? A možda je nešto treće u pitanju. .
Znam čoveka koji je pukim slučajem preživeo streljanje 1999. kada je kfor ušao u srpsku Prištinu, a sa njima su ušli i šiptarski teroristi i počeli dozvoljeni lov na građane Prištine. Uđu mu u stan i odvedu na streljanje. Sreća je bila što je njegov školski drug trebao da izvrši egzekuciju.

па то је тај мрежни рат преко гласина, само слушај и памти ко шта прича, јес да је заморно пратити глупости али зато постоји сарказам

Баш о томе се и ради, рецимо за пример број шиптара на КиМ никада није прешао 1,1 милион, а данас их је далеко мање.
Још анкете које измишља БЉУЦ ......

Upravo zbog takvog mogućeg scenarija, EU neće primiti Srbiju u članstvo prije dogovora s Kosovom, čime Kosovo postaje Srbiji omča oko vrata.

A zašto mora sad Srbija da prizna Kosovo?

U Samoj EU nema koncenzusa oko statusa Kosova (bez obzira što velika većina država priznaje nezavisnost).

Ja još uvek čekam da neko navede na ovom forumu zašto bi se moralo to dogoditi. Ti si spomenuo, još manje će znati ljudi srpski jezik, ali očito ne svestan kakvo je stanje na Kosovu već zadnjih 50 godina. Klasično Liberalni je pominjao da je to strateški bitno, ali bez ikakvog obrazloženja. Jami pominje da bi Kosovo priznalo i Srbiju, što je...zašto bitno?

Dakle, zašto bi iko preuzeo neki potez ako on nije smislen i nema neki jasni cilj, sa pozitivnim ishodom?

A zašto mora sad Srbija da prizna Kosovo?

U Samoj EU nema koncenzusa oko statusa Kosova (bez obzira što velika većina država priznaje nezavisnost).

Ja još uvek čekam da neko navede na ovom forumu zašto bi se moralo to dogoditi. Ti si spomenuo, još manje će znati ljudi srpski jezik, ali očito ne svestan kakvo je stanje na Kosovu već zadnjih 50 godina. Klasično Liberalni je pominjao da je to strateški bitno, ali bez ikakvog obrazloženja. Jami pominje da bi Kosovo priznalo i Srbiju, što je...zašto bitno?

Dakle, zašto bi iko preuzeo neki potez ako on nije smislen i nema neki jasni cilj, sa pozitivnim ishodom?

PUTIN ZAPRETIO ALBANIJI: Rekao je da moraju da prekinu sa svim što rade, inače će RUSI PREDUZETI OVAJ KORAK

02.04.2019. 21:04h

Predsednik Putin je dodao da destabilizacija Makedonije i narušavanje mira na Kosovu mogu prisiliti Rusiju da pomogne svojim Balkanskim saveznicima

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas da će Rusija biti prisiljena da uperi svoje oružane snage prema Albaniji i izrazio zabrinutost zbog sistematskog maltretiranja srpskog naroda na Kosovu.

Predsednik Putin je dodao da destabilizacija Makedonije i narušavanje mira na Kosovu mogu prisiliti Rusiju da pomogne svojim Balkanskim saveznicima.
Albaniji je poručio jasnu poruku.

"Како се на двадесету годишњицу НАТО агресије српски политички врх окреће од народа

29-03-2019 16:03

Прошла је и двадесета годишњица НАТО бомбардовања Срба. Свако се подсетио на свој страшни тренутак кад је чуо први удар... Углавном то стаје у сећање највећег живог писца на немачком језику: "Сви су очекивали да почне бомбардовање, али кад се то заиста догодило, то је било као фикција, као да није стварно... Али постало је стварно! Сећам се свега. Био сам на улици, дувао је ветар, и била је нека тишина свуда около...", описао је Петер Хандке 24. март 1999. године.

Пише: Слободан Рељић

Без обзира на све безскрупулозне и непрестане притиске српски народ одолева двадесет година. После бруталног, бесправног и нечасног НАТО бомбардовања уследило је пропагандно разарање наших мозгова и загађивање наших душа. Све показује да смо преживели.

На двадесету годишњицу народ је отресао пепео и прах осиромашеног уранијума са своје одеће и јавио да је жив. А и време се променило. Ex oriente lux није мртва историја. Постаје неупитно, да светлост поново долази са Истока. То је и наш спас.

Свима је то јасно, чак и на Западу, једино је оно што ми зовемо „политичка елита“ у Србији спремно да крене у другом правцу !? Да се пређе преко нас, наших страховања, наше жртве. Да „река без повратка“ однесе Милицу Ракић, хероје са Кошара, оне који су оборили „невидљивог“, они који нису потписали Рамбује. Све! А све с образложењем да „рата никад не буде“. Понашају се у складу с западним пропагандним наративом – да су Срби започели ратове, да се ваља прихватити кривице. Заборављен је суманити предложак како би Србин који би прихватио кривицу доживео катарзу, али наше елите „српску кривицу“ не одбацују. Сви који се противе су фашисти. Па, то су нам говорили и пре двадесет година. И исти људи. Тони Блер и Герхард Шредер. Само Александар Вучић тада није успео да им јави да је он „њихов“ више од Чеде Јовановића, да разуме оне који као Јелица Минић виде НАТО као прибежиште Срба. Сад је успео.

За ову годишњицу НАТО агресије судбина ме нанела у Беч. Срби су 12 одсто Бечлија. За време бомбардовања 1999. окупљали су се свих 78 дана. Од неколико стотина до десетина хиљада. Имали су и подршку неких Аустријанца. Обележавају сваку годишњицу. Они су на то данас поносни, али са свешћу да бомбардовање није завршено. НАТО државе покушавају да своје непочинство покушавају прикрију стварањем недржаве на Косову. Противно сваком праву! Зато у Србији траже „савезнике“ који би то прихватили као право.

И сад ме прожиме посебно осећање на тренутак кад Лазар Билановић, који је ту све ове године - после говора у којем је то зло описано као поход Четвртог рајха, а у коме су учествовали и многи Словени - објашњава да су тада одлучили да више не певају још званичну химну „Хеј, Словени“... Доста је било. Како тад, тако и сад. И на Штефанплацу петнаестак девојака из црквеног хора запевало је „Видовдан“... „/У небо гледам/ пролазе векови/ сећања давних/ једини лекови.“ Из звоника католичке катедрале посвећене светом архиђакону Стефану су забрујала звона, пратећи наравно своју логику новог сата. Али човеку је понекад топло око срца ако поверује да нису све случајности случајне.

Наилази један црни човек с белом женом, гледа гомилу света на главном бечком Тргу изнад које лелујају црни балони на којима пише НАТО, и пита Ханеса Хофбауера: Шта се то догађа? Хофбауер, озбиљан аустријски интелектулац, низ његових књига је преведено и на српски, објашњава - НАТО бомбардовање, Србија, двадесет година... Човек клима главом. „Сећам се“, каже. Скуп у срцу Беча је дирљив, искрен, људски ... Има све чега у постмодерном свету нестаје. /„Куд год да кренем/теби се враћам поново/ко да ми отме/из моје душе Косово./ Сваки стари народ има своју причу која га прочишћава и чини историјским. То се зове мит, или завет. Србима је то Косово. Аустријанци који су се придружили имају своје идеала, али су спремни да буду део тога става према животу. Племенито је бити субверзиван у мраку капитализма који сем новца нема други идеал. Неки други Аустријанци који су, а да би добили гласове Срба, говорили да „разумеју српски отпор“ сад, кад су добили власт држе се подаље. Вицеканцелар Хајнц-Кристијан Штрахе је тог дана можда стављао прст на чело да се досети како да се Косово, ипак, убаци у Интерпол. Сетих се Мајаковског : ко то тамо корача десном, лева, лева, лева... Живимо у добу у коме „десно“ и „лево“ нису коначне одреднице. У Бечу нас подржавају леви.

На скупу је много младог света. Пре тога је одржан и симпозијум – да се о тако озбиљној ствари, и за Србе и за Аустријанце, и за Европу, каже тврде фактографије, подсети на безакоње. Јер, како се ових дана признаје и од оних који су решили да нас склоне са лица земље „косовски рат је био кратак (само три месеца), али није био мали рат. У фундаменталном учинку, био је покретач нове међународне политике.“ Политика распада чини да Косовски рат траје. А њихова освета према Србима који су покварили њихову „међународну политику“ не престаје.

Појавио се на скупу у згради аустријског синдиката и Волфганг Петрич, који је био амбасадор Аустрије у Београду (1997-1999) и постављен за посебног изасланика Европске уније за Космет. У тој функцији је био и главни преговарач Уније на преговорима у Рамбујеу и Паризу 1999, који су предигра НАТО агресији. По сопственом одређењу „пријатељ Хашима Тачија“. Иако је нешто ублажавао у својим излагањима, ни од чега није одустајао. Међутим, пред Хофбауеровим аргументима у дебати држао се неуверљиво. Као човек који не би волео да га унуци питају: шта си ти радио у том рату деда? Лепо се ту зарадило, али нема ничег часног у тој улози његовог живота.

Кад смо се разилазили са Штефанплаца знало се да без окупљања неће моћи ни двадесет и прва годишњица. /“К'о вечни пламен/у нашим срцима/Косовског боја/остаје истина./ Аустријски пријатељи одавно знају да овај „бој за Косово“ није само српска борба. Разарање европског реда које почиње разбијањем Југославије и онда промовисања „новог светског нереда“ на Космету тече. То се да осетити од Лондона, преко Париза, Орбанове побуне, италијанске промене курса. Вирус који је изазвао косовско лудило је заразан. Кад једном баците бомбу на суседа који вас ни у чему није угрожавао, сви ће вас гледати сумњичаво и плашити се да нису следећи. НАТО бруталности у Србији су дефинитивно утицале на отрежњење Русије и Кине.

Ипак, „српска карика“ - упркос народном расположењу о „Милосрдном анђелу“, утемељености права на одбрану територијалне целовитости и суверенитета земље, недвосмислене подршке све веће групе земаља у свету на чијем челу су две сталне чланице Савета безбедности, пет непоколебаних чланица ЕУ, упркос чињеници да је 81 од сто грађана Србије против давања столице Косову у УН па и кад би нас угурали у Европску унију – је најтања карика у одбрани Косова. Проблем је у матици. И то у на самом врху.

Испада, што располажете већом силом да се борите за Косово и опстанак свог народа то сте неодговорнији . Чак и годишњице које показују вашу снагу опстајања користите за подривање народне моћи. Као да се читава Србија преселила на Губеревац.

Кад после двадесет година од почетка НАТО бомбардовања погледате ко је наша „прва петорка“ за одбрану Косова и Метохије буде вам хладно око срца. Дакле, Брнабић Ана, Мали Синиша, Вучић Александар (капитен), Михајловић Зорана и Дачић Ивица. На клупи Ђурић Марко, Ружић Бранко и сл. Коуч тима је Тони Блер а његови помоћници Герхард Шредер и Кајл Скот.

...

Како САД врше меку окупацију над Србима сазнајте ОВДЕ."

Nastavak je na :

https://www.pravda.rs/2019/3/29/kak...resije-srpski-politicki-vrh-okrece-od-naroda/

2.04.2019. Tri srpska generala otkrivaju ZAŠTO ALBANCI ŽELE NJIHOVU GLAVU: Mi smo branili svoju zemlju, a ti lažnjaku od države radi šta hoćeš!

Lažni kosovski sudovi su
preuzeli slučajeve ratnih zločina od Euleksa, pa će se, osim zločina koje su počinili pripadnici OVK nad Srbima, baviti i zločinima nad Albancima za koje su osumnjičeni Srbi.

Od 11 optužnica, tri su protiv penzionisanih srpskih generala: Božidara Delića, Ljubiše Dikovića i Momira Stojanovića.

Penzionisani general Ljubiša Diković, bivši načelnik Generalštaba i sukoba na Kosovu, pita se za Sputnjik zašto Euleks nije na vreme podigao optužnice protiv šiptarskih terorista koji su činili zločine. Ovo je sada još jedan postupak kojim je potrebno pravdati agresiju iz 1999. i sve što se dešavalo u Srbiji, kaže Diković.

- To što su sud predali Šiptarima jasno govori ko je na čijoj strani i ko šta hoće. Ne znam šta bih novo rekao, dosta se govorilo o tome, a nije ni slučajno što smo se baš mi našli na optužnici. Jasno je da su ciljano birali. Mi smo branili svoju zemlju, sve smo radili po Ustavu i zakonima, a drugi neka rade šta hoće - kaže general Ljubiša Diković.

On dodaje da će se najverovatnije odazvati na poziv suda, ali će se o tome prethodno, kako kaže, konsultovati sa svojom državom.

General Božidar Delić, kao i Diković, još nije saznao za šta je konkretno optužen. Kaže da ga, s obzirom kakav je sud u pitanju, ne bi čudilo da izmisle bilo šta. Veruje da su Albanci u ovom procesu imali pomoć Nataše Kandić, odnosno Fonda za humanitarno pravo, koji ga je tri puta neosnovano optuživao, jer ni za jednu optužbu postupak nije pokrenut.

Dodaje da Albanci na sve moguće načine "Kosovo" pokušavaju da predstave kao državu, a to je, kako kaže, lažna država kriminalnih klanova. Iako je sud formiran sa ciljem da prvenstveno odgovaraju njihovi, koji su činili ratne zločine prema Srbima, do sada ništa nije uradio, pa su zato proširili optužnice, kaže Delić.
- To je u najmanju ruku smešno, ali uvek treba imati u vidu da su oni mezimče Evrope i Amerike, njima se dozvoljavaju razne stvari. Međutim, nisu ni u Interpolu, nisu većinski priznata država, ni članica Ujedinjenih nacija. Ovo doživljavam samo kao pokušaj po metodologiji koju su već isprobali Hrvati - ocenjuje general Delić.

On ističe da je više puta bio pred Haškim tribunalom, kao veštak i tri puta kao svedok, te da ima dokument u kome stoji da taj sud ne smatra da može biti potencijalni optuženik. Na pitanje da li će se odazvati na poziv suda u Prištini, general Delić kaže da se ne može odazvati sudu države koja ne postoji.
- Kao neko ko nikada takvu državu neće priznati, naravno da neću. Imam svoju državu koja ima sudski sistem, ako ona smatra da treba nešto da objasnim, rado ću se odazvati - kaže Delić.

General Momir Stojanović
, koji je u ratu bio načelnik Vojne službe bezbednosti na KiM, kaže da ga optužuju zbog govora koji je održao na sahrani ženinog brata od strica u Đakovici, koji je kao pripadnik MUP-a ubijen u zasedi. Navodno sam rekao da će za njegovu glavu platiti 100 albanskih glava, a to apsolutno nije tačno, kaže nam Stojanović.

- Toj sahrani nisam ni prisustvovao, niti bilo kad to izjavio, što je u istrazi lako dokazivo. Optužuju me i da sam zajedno sa načelnikom policijske uprave u Đakovici i načelnikom DB-a držao sastanak u nekoj kući u kojoj sam isplanirao neku akciju na području Meje, to je oblast pored Đakovice, da je u toj akciji stradalo oko 100 Albanaca, odnosno streljano - kaže on.

Stojanović objašnjava da kao pripadnik organa vojne bezbednosti ni na koji način nije mogao da učestvuje u planiranju, niti da komanduje borbenim dejstvima, da je opštepoznato da se ljudi na takvoj poziciji time ne bave.
On veruje da su optužbe neka vrsta opomene za njega, jer su vezane za izveštaj Anketnog odbora Skupštine Srbije za ispitivanje kršenja budžetskih sredstava koji je on vodio na Kosovu i Metohiji, a koji se nikad nije ni našao pred poslanicima. Verujem da su se i neki uticajni ljudi iz Srbije našli prozvanim, neke interesne grupe, pre svega na severu Kosova, kaže on.
- Kroz izveštaj koji se nalazi na sajtu Vlade na 84 stranice, utvrdio sam da je oko 2,8 milijardi evra budžetskih sredstava od 2000. do 2012. godine nezakonito potrošeno. Srpska i albanska mafija su mi napisale tu poternicu, zato što sam očigledno kroz izveštaj džarnuo neko osinje gnezdo gde su se sistematski odlivala sredstva iz budžeta Republike Srbije - ocenjuje Stojanović.

On dodaje da je dva puta bio svedok odbrane u Haškom tribunalu, generalu Lazareviću i generalu MUP-a Vlastimiru Đorđeviću.
- Sve te događaje od 1998. sa Tužilaštvom za ratne zločine u Hagu smo pretresli, nikada nije bilo nikakve sumnje, mrlje u mom postupanju na dužnosti - ističe on i kaže da se duboko ponosi svime što je radio za svoju državu.

Ето вам ваша смрдљива ЕУ, ваш ЕУлекс,,,,,,,,,,

Back