- Poruka
- 29.307
Kad će te da shvatite da od kada ste srušili Miloševića imate umesto države-protektorat.Bez obzira ko vam je na vlasti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel možeš da zamisliš kakva bi tek danas Srbija bila da ga nisu srušili... Ne mogu ni ja. [emoji23]Kad će te da shvatite da od kada ste srušili Miloševića imate umesto države-protektorat.Bez obzira ko vam je na vlasti.
Kad će te da shvatite da od kada ste srušili Miloševića imate umesto države-protektorat.Bez obzira ko vam je na vlasti.
Има ли ко ово да нареди Вучићу да не може прећи преко овога а да га народ даље подржава?
Вучић мисли да је наставак дијалога могућ чим укину таксе од сто посто али зар последице тих такси нису гаранција да Срби не знају шта чине?
Једину ову агонију у коју је упао Александар Вучић може зауставити Српски народ.
А тај народ једино што треба да зна је да је превише трпео некога ко мисли да је то једини начин за светлу будућност.
Наравно, дијалог је највећим делом фарса јер у суштини само претпоставља техничко усавршавање онога што велике силе доставе. Ана Брнабић је потпуно неспособна и неспретна у политици, што је нешто због чега је врло ценим. Вучић ће увек лагати грађане Србије, али она (ANTE) је зато признала да заправо не постоји никакав план у вези Косова, а то је зато што су ти преговори заправо састанци за фоткање и лично упознавање; да се Вучић и Тачи на персоналном нивоу упознају и тако омекшају.
Glupo je da polemisemo o necemu za sta ne znamo ni sta je sadrzaj ni kakav je dogovor ,kakav je cilj ,Samo jedan covek zna i to krije,Saznacemo na potpisivanju, Nesto kao Dejtonski sporazum potpisano i saznali smo da je dato celo Sarajevo
Колеге по вама колике су реалне шансе да падне договор-сјевер Косова Србији а остатак "независном Косову"-крај приче?!
Ја колико кужирам Алек је за такву причу, Американци јесу за такву причу, Харадинај вјероватно јесте, Руси апсолутно нису, Европа куку леле и та Европа неодлучна али више против а од ње зависи све.
Шта ће бити само Бог драги зна...међутим ако нам је за утјеху ни Албанци не дјелују сигурно као некада и све више им се нервоза увлачи у редове.
Једно је бити терориста у шуми а друго водити вањску политику.Нервоза је на око видљива.
Да ли зато што им иде сјајно или зато што смо у офанзиви после дуго година, службе вршљају по Косову као у време Слобе 1999-е, не зна се ко пије а ко плаћа а Шиптари не могу више похватати ко ту кога и због чега.Први пут након самосталног проглашења независности Шиптари не могу да држе корак и не знају шта даље...јер не знамо ни ми а у офанзиви смо.Ситуација *ајебана, што би рекао доктор Неле као и за многе ствари раније што је предвидио у тексту:
_nobody_:Mislim da su odnosi Srba unutar Srbije i Kosmetskih Srba jos uvek unutrasnje stvari samih Srba (nebitni su za strane sluzbe). U koje se strane sluzbe mnogo ne mesaju. NE VERUJEM da su se mesali u odnos Olivera Ivanovica i Beograda. Cak stavise, ubedjen sam u to. Oliver Ivanovic je bio isuvise mali igrac, poprilicno nebitan za MI6/CIA.
Ali za Vucica, da, bio je bitan. Vucicu je trebala ocajnicki podrska Srba sa Severa Kosova. Da sprovede Nezavisnost Kosova po njegovom planu. I da u to ubedi Ruse (da Rusi otstupe od Rezolucije 1244, i da legnu na njegov plan). A bez te podrske visi, na americkoj sisi, koja mu trazi da prizna Kosmet u AVNOJevskim granicama. Eto zasto!
U tom priznanju celog Kosmeta u AVNOJevskim granicama, Vucic gubi zivot/glavu. Sa 10% izboksovanim Kosmetom, Vucic postaje srpski Heroj! Amerima ni iz dzepa, ni u dzep. Njima treba ili ovako, ili onako priznato NEZAVISNO Kosovo!
Dakle, Oliver Ivanovic je za Vucica bio KLJUCNI igrac, biti ili ne biti. NE za amere (they could not care less)!
Зашто ми бришете постове у којима вређам друге форумаше?
Има ли ко ово да нареди Вучићу да не може прећи преко овога а да га народ даље подржава?
Вучић мисли да је наставак дијалога могућ чим укину таксе од сто посто али зар последице тих такси нису гаранција да Срби не знају шта чине?
Једину ову агонију у коју је упао Александар Вучић може зауставити Српски народ.
А тај народ једино што треба да зна је да је превише трпео некога ко мисли да је то једини начин за светлу будућност.
Kaze Drecun kod retarda Marica u njegovoj emisiji bolje sad da uzmemo nesta nego sutra nista.Neka amerika i EU danas otmu sve mi sutra imamo pravo da vratimo sve bitno je da mi to ne predamo nasom voljom.Nece ni ova izdajnicka vlast jos drugo, umrece Vucic od neke bolesti (SIDA) staracku smrt nece docekati ja sam vidovit i to vidim doci ce neko ko ce napraviti savez sa nekom vojnom silom i vratiti ono sta nam je oteto.
Колеге по вама колике су реалне шансе да падне договор-сјевер Косова Србији а остатак "независном Косову"-крај приче?!
Vidi nisi dovoljno patriota pa zato![]()
Kakv bre crni kraj priče???
Ukradem ti 1000€, vratim ti 100€, i kažem KRAJ PRIČE?! Svidja ti se to?
Nema kraja priče....
Ne znam koliko ste vi svesnii, ali ovaj dijalog je upravo ona vrsta zamrznutog konflikta kojem tezimo. Naravno da je ovaj dijalog takav da nece imati konacno resenje. Niti ce Srbija formalno priznati Kosovo, niti cemo mi povratiti delic suvereniteta koji smo izgubili (onomad kada je zemlju vodio veliki patriota Slobodan Milosevic, koji je svojim potpisom na Kumanovski sporazum povukao nasu i uveo stranu vojsku). I dobro je neko opazio.
Fobose11, zato je i bila izglasana Rezolucija 1244 u UNu. 10/06/1999. Ova:
https://forum.krstarica.com/showthr...setimo-1-2?p=36742257&viewfull=1#post36742257
Ta se Rezolucija UOPSTE nije postovala. A mi, Srbi i nasa svekolika vlast od DOSa (Demokratskog Olosa Srbije) do SNSa (Shutz Neonazi Staffel), NIJEDNA sama po sebi nije PASIVNO postovala 1244 i NIKADA nije u UNu signalizirala krsenje 1244 od strane shiptara i stranih sila na KOSMETu? A zasto???
Moze li bilo ko da mi objasni ZASTO?
_nobody_
Ја колико кужирам Дачић, Алек и остала екипа владајућа форсирају ту причу.
Народ по обичају нико ништа и не пита.Бум видел хоће ли му проћи?