електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja cu ga prijavim, al ne zbog zivotinja, Nego jel se to jos uvek prijavljuje ( vidim da si specijalka za prijave narodnoj miliciji)Пријавићу те због сталковања. Шарај мало.
I ja cu ga prijavim, al ne zbog zivotinja, Nego jel se to jos uvek prijavljuje ( vidim da si specijalka za prijave narodnoj miliciji)
u 29. novembra?
Nego koji ti je bio moy da menjas "identitet"![]()
Odmah u Narodnu miliciju ( mada njih boli DZoka za to) ili u prvu ispostavu drustva za zastitu zivotinja.Народе, шта да радим ?
Нови комшија има неко мало куче
које ујутру закључа у стану и оде на посао.
То јадно цвиљење и гребање по вратима треба чути.
Траје све док се власник не врати.
Da, shvatila sam, ali mi je malo shashavo da neko u momentu moli za trajni ban, a onda zaboravi sta je i kako je bilo.Шта да ли се пријављује 29. новембра?
Идентитет сам морала да променим јер сам у једном моменту затражила трајни бан. И добила га.
Da, shvatila sam, ali mi je malo shashavo da neko u momentu moli za trajni ban, a onda zaboravi sta je i kako je bilo.
Gde se prijavljuje stalkovanje, to sam pitala. Koja je milicija nadlezna za to?
Slazem se da ti je to bila blesava ideja ( napustanje foruma), ali svako od nas nekada malo ili mnogo pukne pa udaraМожда комунална.
Што шашаво. Људи се предомисле. Што због једног усраног пдф-а да напуштам цео форум.