Potukla se sa svekrvom

gost 388309

Poznat
Poruka
7.764
Sretnem sinoc jednu prijateljicu, i imam sta da cujem...Pola sata mi je ispred zgrade pricala o bivsoj svekrvi. Razvela se u martu ove godine, i kako kaze-iskljucivo je kriva za to njena svekrva. Muz i ona su se voleli, i lepo slagali ali se njegova majka toliko mesala da su se na kraju njih dve potukle.
Sta mislite, da li je uopste realno da se dvoje vole, imaju dete i na kraju razvedu zbog nekog od clanova familije?
Ko je po vama ovde kriv?

Neam podatak koja je u fajtu gore prosla, bilo mi je glupo da pitam:malav:

Brate,to se prvo pitaju pojedinosti...Aperkat ili krose,ko je prvi bacio peskir,ko je imao modrice...cccccc.... :think:

Ali tu je jedini krivac taj njen vec bivsi klipan. Kad nije umeo da objasni mami prvenstveno da gleda svoja posla.I zeni da je ignorise.Cuj,voleo je a pustio da mama zvoca zeni i obrnuto.

Sta mislite, da li je uopste realno da se dvoje vole, imaju dete i na kraju razvedu zbog nekog od clanova familije?
Ko je po vama ovde kriv?

Jeste realno, nažalost. Verovatno su svi krivi na svoj način - svekrva što se meša, sin što nije našao odgovarajući način da spreči tu katastrofu, a žena što nije imala snage da izdrži agresiju od strane svekrve. Užas.

Za sve je kriv muškarac,
jer je bio nesposoban da stvari postavi na svoje mesto,
tj, da i jednoj i drugoj objasni neke stvari.
Ako to ne uradi sledi katastrofa.
Brakovi u kojjima se majke pitaju uglavnom propadaju.
A slične je situacija i ako se žena sve pita

Za sve je kriv muškarac,
jer je bio nesposoban da stvari postavi na svoje mesto,
tj, da i jednoj i drugoj objasni neke stvari.
Ako to ne uradi sledi katastrofa.
Brakovi u kojjima se majke pitaju uglavnom propadaju.
A slične je situacija i ako se žena sve pita

potpis

plus...i majka i ženče treba da budu ljudi...poštovanje...kultura...tolerancija
čak i kad iz cipela izuvaju jedna drugu:mrgreen:

meni moja svekrva mnogo nedostaje, ko hoće nek veruje, ko neće ne mora
ali, ona je bila DIVNA žena

potpis

plus...i majka i ženče treba da budu ljudi...poštovanje...kultura...tolerancija
čak i kad iz cipela izuvaju jedna drugu:mrgreen:

meni moja svekrva mnogo nedostaje, ko hoće nek veruje, ko neće ne mora
ali, ona je bila DIVNA žena

Da, to je to.
Moja pokojna nikad nije nešto kupila čerkama (moje dve sestre)
a da ne kupi i mojoj ženi.
A moja žena češće nego ja obilazi mog oca.
PS; Žena to donese od kuće.
Nijednu muž ne može da "prevaspita".

Poslednja izmena:
Sretnem sinoc jednu prijateljicu, i imam sta da cujem...Pola sata mi je ispred zgrade pricala o bivsoj svekrvi. Razvela se u martu ove godine, i kako kaze-iskljucivo je kriva za to njena svekrva. Muz i ona su se voleli, i lepo slagali ali se njegova majka toliko mesala da su se na kraju njih dve potukle.
Ko je po vama ovde kriv?

nema tu pravih , svi su krivi :lol:

Ko je po vama ovde kriv?

kriv je on jer nije umeo da stavi zid između njih dve

naime u svakom braku postoji rivalstvo između majke sina i sinovljeve drage...tu se javlja posesivnost majke, podsvesna žal za sinom kojeg "gubi" i tako te stvari, vi to bolje znate od mene...i na muškarcu je da još pre situacije varničenja između njih dve napravi prazan prostor...prvo zbog sebe, a poosle i zbog njih dve...ako ne postavi, sve će da ide preko njegovih leđa i na kraju će on najviše da najebe

Poslednja izmena:
kriv je on jer nije umeo da stavi zid između njih dve

naime u svakom braku postoji rivalstvo između majke sina i sinovljeve drage...tu se javlja posesivnost majke, podsvesna žal za sinom kojeg "gubi" i tako te stvari, vi to bolje znate od mene...i na muškarcu je da još pre situacije varničenja između njih dve napravi prazan prostor...prvo zbog sebe, a poosle i zbog njih dve...ako ne postavi, sve će da ide preko njegovih leđa i na kraju će on najviše da najebe

vidiš kako si pametan kad ne gledaš Parove
:cmok2:

a jbg. Sta cu trolujem.

- - - - - - - - - -

Ajd dobro cek da detaljnije procitam temu, pa se javljam.

- - - - - - - - - -

Aha, znaci brak, uzeli se, svekrva tu negde kinjila ovu, potuku se i onda se razvedu zbog svekrve....

A otkud ta svekrva toliko okolo? Mislim da se potuces sa nekim treba bas da dodjes do crvene zone netrpeljivosti. Osim ako si u kaficu pijan, gurate se a glasna muzika dodatno pravi ambijent za agresiju.

- - - - - - - - - -

Naravucenije, nemoj da se udajes/ zenis ako nemas svoj licni zivotni prostor.

a jbg. Sta cu trolujem.

- - - - - - - - - -

Ajd dobro cek da detaljnije procitam temu, pa se javljam.

- - - - - - - - - -

Aha, znaci brak, uzeli se, svekrva tu negde kinjila ovu, potuku se i onda se razvedu zbog svekrve....

A otkud ta svekrva toliko okolo? Mislim da se potuces sa nekim treba bas da dodjes do crvene zone netrpeljivosti. Osim ako si u kaficu pijan, gurate se a glasna muzika dodatno pravi ambijent za agresiju.

- - - - - - - - - -

Naravucenije, nemoj da se udajes/ zenis ako nemas svoj licni zivotni prostor.

Svekrva im se doselila u gajbu pre dve godine, do tad je bila u NS, zivela sa nekim dedom koji je umro a njegova deca je proterala.

Onda svekrvu na lanac i da joj se objasne neke stvari inace lti u dom za stare.
Osim ako je zena neki baksuz. E onda i neka ju je isprangijala.

- - - - - - - - - -

Dobro, da se ispravim, nije trebalo da dodje do konflikta ali muz tu treba da vidi o cemu se radi. Da nije mozda sa pogresnom osobom a keva ko keva ne moze da cuti.

Ko je po vama ovde kriv?

Kriv je muž jer je dozvolio da mu se majka (ili bilo ko drugi iz familije) meša u brak. Ako si već neku zavole, oženio i napravio joj dete red je i da joj držiš stranu. :cool:

Back