- Poruka
- 36.962
tako se isto volemo moja mačkica i ja i njuškamo se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A evo ga i tatek radi u noćnoj smeniU bre al se rano lezeajd i ja cu, ali na klupu posto kreveta u blizini nema... Pogledajte prilog 501098
tako se isto volemo moja mačkica i ja i njuškamo se![]()
dirljivo
jel reko mali pulin ,,sto mi miSeva postao sam majka,,![]()
da si se ranije javio imao bi i žuto i belo, pisala sam na ženama da poklanjam mačiće ali nisi video.
vidi kako su se postrojili![]()
Pogledajte prilog 501114
Mali je, ima 4 meseci, ali pametan
P.s. lepi su ti macici![]()
Lepi vam ljubimci![]()
sad su udomljeni i žive kod drugih vlasnika, ali bio je šou program po stanu dok su se smucali po sobama...
- - - - - - - - - -
titice spavaš li ti ponekad?
- - - - - - - - - -
Sebastiane, brišem kućne ljubimce nije im mesto na ovoj temi.
vidimo se drugari....
loš je dan bole me leđa i spava mi se...
titice spavaš li ti ponekad?
Hahaha nisi normalna
Caki idemo ti i ja u isti dom za babe ali pošto ja idem prva sačuvaću ti krevet pored mog![]()
![]()
Nije, bre, ja sam radila noćnu, pošto mi u dnevnoj naskaču svi na glavu, e ona kad svi spavaju, ja mogu da završim šta treba. Kako vidim, horoskop mi takav da ću i narednih noći da čekam zoru radno.Aj sto se on u pola noci kaci, nego sto si ti budna hahaha...
Ima ovde jos baraba, vidim ja...
- - - - - - - - - -
A slatis je Djuka, glej ga, kad mu se ne vidi stomak ki maneken![]()
Jbg, zar nije bolje kad ima nesto da strci nego da je sve ravno...kao daska?![]()
gotovo
gumica je proradila brže od pameti
Немојте да бришете љубимце, да репутирам данас када буде могло.![]()
Pogledajte kako mali pulin cuva napusteno mače, igra se sa njim, stiti ga, nerazdvojni su. A pas ima samo 4 meseci.
Pogledajte prilog 501115
Nije, bre, ja sam radila noćnu, pošto mi u dnevnoj naskaču svi na glavu, e ona kad svi spavaju, ja mogu da završim šta treba. Kako vidim, horoskop mi takav da ću i narednih noći da čekam zoru radno.![]()
A si videla kako nam je Đuka lep....l
U bre al se rano lezeajd i ja cu, ali na klupu posto kreveta u blizini nema... Pogledajte prilog 501098