gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja jutros natopila isti (mislim, ne taj isti koji si ti pojela, nego pasulj) pa ću da kuvam večeras kad dodjem kući...

ženske, može li neki recept za ćufte u sosu?
iskoristiću pretragu al ipak da pitam
u paradjaz sosou, to je to : )
hvala na recptima, odoh da kupim tomatino
samo ne znam da li da stavim prezle ili krišku natopljenog hleba?

Gde je taj recepis?

[/QUOTE]BELA HUANITA
1,5l mleka osladiti sa 20 kašika šećera i kuvati da provri. Od mlakog mleka odvojiti 10 kašika i razmutiti 30 g želatina, vratiti u vrelo mleko,i kada provri, kuvati 5 minuta.Ostaviti potpuno da se ohladi )najbolje uveče skuvati, pa ujutru nastaviti sa radom). Ohlađeno preručiti u veći sud, dodati 800 g šlaga i dobro umutiti mikserom.
Masu podeliti na nekoliko delova, pa kombinovati po želji. Lomljene napolitanke, euro krem, ml. orasi, ili lešnici, rendana čokolada....Milion kolbinacija.
Isprobano 100 puta, i uspeva 100%![]()

bolje razno voće da se stavi nego slatkišiBELA HUANITA
1,5l mleka osladiti sa 20 kašika šećera i kuvati da provri. Od mlakog mleka odvojiti 10 kašika i razmutiti 30 g želatina, vratiti u vrelo mleko,i kada provri, kuvati 5 minuta.Ostaviti potpuno da se ohladi )najbolje uveče skuvati, pa ujutru nastaviti sa radom). Ohlađeno preručiti u veći sud, dodati 800 g šlaga i dobro umutiti mikserom.
Masu podeliti na nekoliko delova, pa kombinovati po želji. Lomljene napolitanke, euro krem, ml. orasi, ili lešnici, rendana čokolada....Milion kolbinacija.
Isprobano 100 puta, i uspeva 100%![]()

Ja kao lenju zenu znam malo drugaciju osnovu.
Muti se slag sa kiselom vodom, pa podeli u tri dela pa se dodaje ko sta voli.