Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ima i u Uscu vec dugo. :D Ali nema S&S :sad2:

@Cronwel nisam nikad video tu sliku. Provalio sam da se ovde delimo na peridoe. Cronwel koliko sam primetio vise voli Madonu sa pocetka karijere. :mrgreen: Ja vise volim "noviju" Madonnu, Micaa voli sve :mrgreen: Poklepo se nije bas izjasnio. :D

Ima i u Uscu vec dugo. :D Ali nema S&S :sad2:

@Cronwel nisam nikad video tu sliku. Provalio sam da se ovde delimo na peridoe. Cronwel koliko sam primetio vise voli Madonu sa pocetka karijere. :mrgreen: Ja vise volim "noviju" Madonnu, Micaa voli sve :mrgreen: Poklepo se nije bas izjasnio. :D

da to si pogodio ti si opsedutnut sa S&S a ja pocetkom karijere..to je madonna..za svakog po nesto...:D

U vulkanu knjizari opet ima da se kupi Confessions tour DVD.

9937-the-confessions-tour.jpg

Thanx za info.

Ma docekacemo mi i S&S DVD. Znate ono, strpljen spasen ;)

Ona sledece godine ponovo ide na turneju, a pre toga snima album a do sad se bavila filmom. :lol: Gde je tu odmor? :lol: :think: Racunam u to njeno treniranje, pa probe, pa koreografije, studio, spotovi. :lol:

Ima li bolje od ovoga? Nemaaaaaaaa :lol:

Naravno da nema.

A to za obradu I feel love mi je ok.
Ta pesma je veoma pozajmljivana, ne samo od strane Madonne. A postoji i statistika koja kaze da joj je popularnost posle cnf-a veoma skocila.
Ok mi je jer nije neki veliki Madonin zastitni znak, vise je u funkciji savrsenosti pocetka koncerta.
A i ne bi bilo tako dobro bez onoga na 6:56 (kakav sjajan prelaz).
Za razliku od toga Ray of light je veoma Madonina stvar koja u stvari nije njena. Sta je onda toliko peva na svakoj turneji.

Poslednja izmena:
Od a do š njena pesma :D

I traded fame for love
Without a second thought
It all became a silly a game
Some things cannot be bought

I got exactly what I asked for
Wanted it so badly
Running, rushing back for more
I suffered fools so gladly

And now I find
I've changed my mind