Da li se izivljavate nad zenama?

Udarati dlanom je demode a in je udarati kujcom po doopetu .
Ako je dobar domaćin doope joj poplavi al se ni jedna ne žali .
Ne znam za feministinje . One valjda vole gospocke kujčiće
a ne seljačke palamare .

ehe hee, ja imam taj gospocki baš
i jednom mi jedna tražila da je išamaram š njim po faci
i ja ajde..sve op..op promašujem ni bradu da joj zakačim :(
kati ona propizdi pa opali samoj sebi tri šamara i kaže ajde oblači se dosta je bilo..

žene..
šta reći..

- - - - - - - - - -

bogami, muskarci pojedini se izivljavaju nada mnom, emotivno, ne sexualno, to ne dam, a ne bi trebalo ni ovo, valjda mi je dosadno u zivotu ili se lako zaljubljujem, svake nedelje zaljubljena u drugog

ni ja ne dam da se nadamnom seksualno tojest iživljavaju.

Jedino okej..ako vidim da ima veliko masno dupe onda kažem sit on maj fejs bejbe, inače C!

bogami, muskarci pojedini se izivljavaju nada mnom, emotivno, ne sexualno, to ne dam, a ne bi trebalo ni ovo, valjda mi je dosadno u zivotu ili se lako zaljubljujem, svake nedelje zaljubljena u drugog

Blago tebi. Ja sam cekala 21 godinu da se zaljubim. A kad me lupilo...dobro sam normalna ostala.
Jbt kad se setim kad sam ga videla, koji su to sve alarmi u telu i glavi zvonili... "Moj je! Moj je! Prva sam ga videla!" :D
Zaljubljivanje je super uzbudljivo. Onako, kao neki psihicki poremecaj. :D Ljubav je mirna i stalozena.

Blago tebi. Ja sam cekala 21 godinu da se zaljubim. A kad me lupilo...dobro sam normalna ostala.
Jbt kad se setim kad sam ga videla, koji su to sve alarmi u telu i glavi zvonili... "Moj je! Moj je! Prva sam ga videla!" :D
Zaljubljivanje je super uzbudljivo. Onako, kao neki psihicki poremecaj. :D Ljubav je mirna i stalozena.

Osetih oba, nisam pickica al zavisnik sam tezak, ostavih cigarete, alkohol, al ljubav ne mogu, a ni ona mene nece da ostavi

Намера је да тема оде у овом правцу:
Жене се иживљавају на мушкарцима (које, када, где???)
Да ли се ви иживљавате над женама (одговори ће бити не)
Постављач теме закључује како су мушкарци жртве злих жена

Знам за гомилу примера иживљавања над женама и то у буквалном смислу.
За иживљавања над мушкарцима не, знам за пар примера мушкараца који су субмисивни својим женама, али они су иначе субмисивни скоро свима по природи и буквално једва да умеју да се изборе за себе.

Back