Vasa cura da sa nekim ima seks putem dopisivanja, price, flertuje...STA O TOME MISLIT

Svaki iole normalan muskarac,treba da zna,da njegova devojka,ili supruga (ako je ozenjen) treba bar jednom mesecno,da se "isprazni" psihicki.To moze da uradi,samo na
jedan nacin.Da "dualno", ima pored stalnog partnera,jos jednog,koji ce je bar jednommesecno,posteno Iz....i,cime ona postize psihicku ravnotezu,i posle toga je spremna,za
sve redovne izazove,koje dnevni zivot,pred nju postavlja.Samo ako tako postavi nacin svog zivota,zena moze biti dobra supruga,dobra majka,i koristan clan drustva,bez
psihickog opterecenja.

Svaki iole normalan muskarac,treba da zna,da njegova devojka,ili supruga (ako je ozenjen) treba bar jednom mesecno,da se "isprazni" psihicki.To moze da uradi,samo na
jedan nacin.Da "dualno", ima pored stalnog partnera,jos jednog,koji ce je bar jednommesecno,posteno Iz....i,cime ona postize psihicku ravnotezu,i posle toga je spremna,za
sve redovne izazove,koje dnevni zivot,pred nju postavlja.Samo ako tako postavi nacin svog zivota,zena moze biti dobra supruga,dobra majka,i koristan clan drustva,bez
psihickog opterecenja.

idiot.jpg

ako sledeci post ne zasluzuje reputaciju, ja onda ne znam koji>

nisam lose uradio po pitanju tom kako sam napisao prvi post, dobro, ali ne dovoljno dobro
jer nije jasna moja zelja

MOJA ZELJA JE DA ZENA BUDE KVALITETNA

-Zenski kvaliteti su>: dobrota, zabavnost, ljepota i predaja
POSTOJE SREDSTVA DA SE IPSOLJE TI KVALITETEI
PRISTANAK NA DOZU LJOBOMORE JE JEDAN - za kvalitet: predaja
-Ljobomora: nedavanje zeni slobode potpune u vezi - to je _sredstvo_ da se ispolji 'kvalitet predaje'.
- Ljubomora i nesloboda zenaka - to nije i _cilj po sebi_
-- DOBRA ZENA ZELi, AKO JEDNOG SEKSUALNO, I I I I I I i I I DRUGOG seksualno iLI EROTSKi, BAR EROTSKI NE-SEKSUALNO DA NAGRADAI, KOJI JE DOBAR OD SVIH LJUDI NAJVISE, POSLIJE 'Dragog', zeli i da je 'DRAGI' neko ko ima vece slobode od nje po tom pitanju, jer se 'predala' posto je dobra
-Zato mi se i svidja pomalo 'k o k e t n i' tip zene...
-Raspustene (u pozitivnom smislu su) zene koje se skidaju brusom na plazi sise da se vide: da mogu da komuniciraju sa nekim, bar prvo pogledom, da li su mu lijepe(te sise) na njoj i da li ih postuje...sto da ne i rijecima, ako dragi nije tu, nego je sama, ili sa jos jednom drugaricom...Ja prosto vidim kako me te zene, koje nekad ne nose brus na plazi, prosto prizivaju onim sitnim detaljima koje mi upucuju jasno a koje ja vidim sa svojim sisama...Mozda ja zato tu vrstu zenskog egzibionizma volim vise nego drugacije, jer sam tu imao 'prolaz' bas me cesto zavoli zena koja ima velike sise...mada su one meni beznacajne, na zeni mi je najmanje bitno da li ima velike i lijepe sise...

DAkLE, JA POKUSAVAM ZENE DA UBIJEDIM DA VISE I JOS VISE CIJENE NE-LJUBOMORNE MUSKARCE.
A normalno je da djevojka, ako ima 16 ili 17 g., oce siugurno, sigurno, prevariti svog momka od 18 sa nekim covjekom od 36, 48...JER ONA JE ZRELIJA od muskarca njenog uzrasta a ovi od 20 i preko do 36 se i rijetko interesuju za nju..a i postoji jedna opravdana *kod dobrih zena, * kod zlih ne, fantazija o predaji covjeku koji nije lijep, ni ruzan, stariji, predaji ne vezanoj za muskri izgeled

Poslednja izmena:
Twice a year seems reasonable to me
To take care of one's extramarital needs
Rise above them - they only grow
So how to deal with the inevitable...

I have seen the result of discipline
Makes a beast what would just been a whim
Always have been one to endorse openness
Now I fear some things best not discussed

To be with others
The need to be with others
For just a couple hours
To be with others

You're the one I choose, the best I ever knew
How to make light of this thing, as to not give it reign
Like the rest
Doesn't deserve to have power over us
Dread to be a couple harboring secrets

We are smart we can crack the formula
Learn to laugh about the occasional fuuck
Always have been one to endorse openness
Now I fear some things best not discussed

To be with others
For just a couple hours
To be with others
Without destroying ours

psihickog opterecenja.

http://knowyourmeme.com/memes/cuck

Muskarci se dijele, pored dobri-losi i sarmantni-seljaci, na jos dvije vrste, to je tacno, one koji vole da tudju zenu pred njenim momkom ili muzem i da ona obracajaci se momku dok, recimo, tebi pusi, ustvari se tim obracanjem momku koji je gleda udvara tebi...
i koji vole da neko njihovu, ako je alfa muskarac.
NEKI KOJI NE VOLI NI JEDNO OD TA DVA NE POSTOJi, AKO NE VOLI SVJESNO VOLI U NESVJESNOM (to je tako)

ALI I JEDNI i drugi priznaju da ce zene da ih varaju, a ne samo oni njih, ako su normalni znaju da ne postoji zena koja ne vara a dobra je zenska ili umijesna ili hrabra osoba, i da tako i treba da ustvari bude...naravno.

Poslednja izmena:
i sve sto moze neko samim umom da smisli, svaka fantazija, recimo to da je zena sa dva muskarca ili da je ona sa drugom sa muskarcem jednim, u vezi svega postoji, ako svijest nije opredijeljena sto joj vise odgovara kad bi morala da bira, s i g u r n o, nesvjesna odluka...

I ja za zene znam da one nisu sve svjesne toga da su bica koja obozavaju da varaju, i razne perverzije, mada su svjesne da ne znaju sve o sebi, pa mi mogu i vjerovati kad popricaju i vide da ja to vidim da umijem ako ocu da izvucem iz njih ono najstrastvenije, ili sto bi neko reko, najkurvinskije...ali uvek znaju da ako su samnom, moze da ja budem sa necijom drugom zenom, ali ne moze da neko bude sa njom, mojom...osim samo jedan jednom u 8 dana, i, o, o, mora u sv VVsilija da se zakune da je samo jedan i jednom...inace, ako ne ispostuje, smrt..u slucaju da mogu da je ubijem a da zakon ne zna...

E...
ja mislim da zeni treba dati neku slobodu
ako ona tebi da vecu, svakako...
tako da...mislim da je to dokaz ljubavi, neke...
ne znam zasto se cure ne pale mnogo na ne-bolesno-ljubomorne momke...mora da su mnogo iskvarene

zato što bi da su centar njegovog sveta
a kad vide da nisu - razočaraju se
s potonjim se slažem ali donekle

Back