Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 99.110
E pa vidiš moraćemo da vratimo ravnotežu da se ne prelivate u budućnosti sa idejama NDH 3 na RSršsku ...
Kapiš ?
Kapiš ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pa vidiš moraćemo da vratimo ravnotežu da se ne prelivate u budućnosti sa idejama NDH 3 na RSršsku ...
Kapiš ?
НД Хрватска је прва држава хрватског народа, а ратни злочинац Анте Павелић је први хрватски председник док први хрватски краљ је Италијан који се гадио да дође у Хрватско због усташких злочина.Ne. Ne razumijem što je NDH 3. Nedićeva država H...? Što je ovo H?
Razumeš vrlo dobro.
Tu Vam spremamo grobove svih nataloženih ustaša NDH 1 i 2.
Znaš itekako, svi vi podsvesno znate zato se i plašite kroz kolektivno nesvesno, ali nama je u interesu da ne vidite !
НД Хрватска је прва држава хрватског народа, а ратни злочинац Анте Павелић је први хрватски председник док први хрватски краљ је Италијан који се гадио да дође у Хрватско због усташких злочина.
То је и једини хрватски краљ за кога има упоришта у историји, све остало су митови.
Naslov članka je manipulacija...piše svi Srbi.
To ti je Juta-mor(m)onka,Jaguarka...Brisi kloncino bezobrazna.......Koga ti predstavljas uopste?
Bežanija opet.
Juta i Jaguar nisu ista osoba.To ti je Juta-mor(m)onka,Jaguarka...![]()
To ti je Juta-mor(m)onka,Jaguarka...![]()
Mislim da jeste.Uvijek za avatar uzima neke obudovjele zene.I laje k"o gladan pas ili neki Hrvat......
Mozes ti da mislis, ali ja slucajno znam da se njihova medjusobna udaljenost meri hiljadama kilometara.Mislim da jeste.Uvijek za avatar uzima neke obudovjele zene.I laje k"o gladan pas ili neki Hrvat......