- Poruka
- 1.770
Sve se vidi iz deviznog iznosa.
Plata od 20 dolara je 15 puta manja od 300, itd.
Plata od 20 dolara je 15 puta manja od 300, itd.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Отварачица теме посебно пати за Смрдљошевићем.
Свака отворена тема јој је цмиздрење над злом судбином овог крвника српског народа.
Dežurna laživčino, šta je trebalo da kaže ovo manipulativno postavljanje novinskog isečka???
Zašto ne postaviš i neki cenovnik iz tog vremena, pa napomeneš da je paritet cena bio potpuno drugačiji i da si za tu penziju
mogao kupiti mnogo više benzina i još više dizela nego što se može danas kupiti od prosečne penzije?!?
Zašto ovako bedno bacaš "kosku" i ne pomeniš i to - Koliko je koštao litar mleka, vekna hleba, koliko 1kW struje za domaćinstvo
i kako su DOSmanlije ukinule jeftinu tarifu u toku dana, a noćnu skratili, zašto ne napraviš uporedni odnos cena u valuti kojom
ste vi najmnici punili džepove?!?
Bedno, veoma bedno!
Da, cudno je kako neko moze da pati za vremenima kad smo struje malo imali, pa nemali, ratove i smrtnu opasnost isto tako, benzin kupovali iz flasa i nismo znali koliko ce nam pare vredeti sledeci dan. To me podseca na mazohizam i ljubitelje S/M filmova, znas one koji vole da ih zenske u koznom vesu bicuju, vezuju lancima i jos svakakve druge gadosti im rade. Ima takvih ljudi.Отварачица теме посебно пати за Смрдљошевићем.
Свака отворена тема јој је цмиздрење над злом судбином овог крвника српског народа.
jel to ona petokolonaska logika
nije kriv nato sto je gadjao zgradu tv i pobio novinare vec je kriv milosevic sto nije kleknuo i sto je naljutio nato
ima u knjizi momira bulatovica dio gde kaze da je milosevic hteo da klekne
i gde je rekao voren kristoferu tadasnjem drzavnom sekretaru da uzme papir i napise sve sta treba da se uradi
a ovaj mu rekao ne gospodine slobo mi tako ne radimo...moras kleknuti i biti poslusna pudlica i raditi sve ono sto mi naredimo u svakom trenutku
dodik ko novi slobo
hoce da drzava gradi fabrike ko u komunizmu i suprostavlja se naredbama mmf
http://www.nezavisne.com/novosti/bi...etak-fabrika-uprkos-protivljenju-MMF-a/417818
Da, cudno je kako neko moze da pati za vremenima kad smo struje malo imali, pa nemali, ratove i smrtnu opasnost isto tako, benzin kupovali iz flasa i nismo znali koliko ce nam pare vredeti sledeci dan. To me podseca na mazohizam i ljubitelje S/M filmova, znas one koji vole da ih zenske u koznom vesu bicuju, vezuju lancima i jos svakakve druge gadosti im rade. Ima takvih ljudi.
А ти ако имаш паритет, бедо, изволи постави тај паритет цена свих производа и услуга..
а ти си познат као релевантан извор информација, сви ти верују, па ти си био модератор јбте, а возо си и камијоне у Вуковару...ти си човек који зна...![]()
Da, cudno je kako neko moze da pati za vremenima kad smo struje malo imali, pa nemali, ratove i smrtnu opasnost isto tako, benzin kupovali iz flasa i nismo znali koliko ce nam pare vredeti sledeci dan. To me podseca na mazohizam i ljubitelje S/M filmova, znas one koji vole da ih zenske u koznom vesu bicuju, vezuju lancima i jos svakakve druge gadosti im rade. Ima takvih ljudi.
Ne razumem sta si sa cim pokusao da uporedis. Onaj ko posle ide jos u skolu ima sanse da dobije bolji posao. Tako je i ova zemlja posle pada Milosevica dobila sansu da zivi bolje. Pre toga je nije imala.
Ne razumem sta si sa cim pokusao da uporedis. Onaj ko posle ide jos u skolu ima sanse da dobije bolji posao. Tako je i ova zemlja posle pada Milosevica dobila sansu da zivi bolje. Pre toga je nije imala.
Krvnikom? Pa nije Milošević bombardovao Srbiju nego NATO.
Meni je jasno da ti ne razumeš. Čudno je i da ima toliko takvih kao ti, čija je inteligencija iznad proseka, ali imaju problema da pohvataju osnovne logičke relacije u svakodnevnim životnim događajima. Da li vam je isprala pamet televizija ili kokakola, ne bih znao, ali su posledice fascinantne.
Neki svestenici su zaista podrzavali Milosevica, ali vecina ne. Stavise, SPC je 5. oktobra podrzala opoziciju.SPC i danas pati za Milosevicem...
Secate li se kada je obilazio Hilendar?
I kada mu je milopocivsi ortak Pavle pruzao podrsku u svemu?
Ти мислиш да се рат завршио, е мој бато немаш ти појма.Lepo ju je branio. 4 izgubljena rata.
Kakve posledice? Treba neko da me ubedjujem da zelim da zivim u normalnim okolnostima, a ne u stalnoj ratnoj psihozi i nekoj vrsti vanrednog stanja? Ne treba. Ako si ti toga zeljan, sta da ti radim. Zato i rekoh da ima svakakvih ljudi.Meni je jasno da ti ne razumeš. Čudno je i da ima toliko takvih kao ti, čija je inteligencija iznad proseka, ali imaju problema da pohvataju osnovne logičke relacije u svakodnevnim životnim događajima. Da li vam je isprala pamet televizija ili kokakola, ne bih znao, ali su posledice fascinantne.
Ти мислиш да се рат завршио, е мој бато немаш ти појма.
Zavrsio se, a tebi ako se ratuje moraces da skoknes do Sirije ili tako nekog mesta.Ти мислиш да се рат завршио, е мој бато немаш ти појма.
Zavrsio se, a tebi ako se ratuje moraces da skoknes do Sirije ili tako nekog mesta.
Geopolitika je nauka ravnoteže interesa, a to da hrvati ne vole krv, genocid ili rat, pusti me tih sranja ...