Ti nisi hteo sta da ti radim

Umri_muski

Legenda
Poruka
72.338
https://www.krstarica.com/zabava/zanimljivosti/kakva-osveta-momak-odbio-poljubac-pred-kamerama-evo-sta-mu-je-devojka-uradila-video/?utm_source=forum.krstarica.com&utm_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

Ovo je svima danas prihvatljivo, a meni je totalno nerazumljivo....
To forsiraju kao model osvete ili ponasanja malo vise zene, sto je i logicnije, jer vise uzivaju da budu objekt nego licnost i karakter...

Ti nisi nesto uradio, pa sam za osvetu uradila seks ili poljubac sa nekim drugim...

Ja cak i ne mogu da analiziram ovakve teme, jer mi cak i deca to ne rade.....i deca gledaju sta hoce a sta nece....
Ko jos radi nesto da bi drugome napakostio.....samo zlobnici...cak ni mentalni bolesnici to ne rade.....
Znaci samo izuzetno zlobne i frustrirane osobe ovo mogu da urade, a opet je tako cesto i moderno...sto meni kazuje kud se usmerilo drustvo....ka zlobi , a i jeste tako...

Ali niko ne vidi nista lose i ovome....
Evo to je cak i zanimljivost na krstarici i to pozitiva.....
To su pravila igre....tako pise, a tako i jeste....u danasnjem modernom svetu...

Doduse nearapskom....
I neruskom...

to zene najvise rade kad muskarci nemaju incijative
i to u pocetnim fazama veze.osvecivanje nije dobro a ni lijepo ako su u ozbiljnijoj vezi
mada i muski vole da manipulisu,narocito ako osjete da se zena zaljubila
ma svi danas glume,samo da bi sebi ustedili trud.i dobili preko hljeba pogace

i to u pocetnim fazama veze.osvecivanje nije dobro a ni lijepo ako su u ozbiljnijoj vezi

Neverovatno je kakvu će žena mentalnu gimnastiku izvesti samo da opravda budalaštinu :roll:

Posle dobrog ljubljenja često ide zaljubljivanje.Nema čovek kapaciteta za to.

Ne. Ona smatra da ju je on izblamirao pred prijateljima i porodicom i po njenim shvatanjima "zasluženo" mu vraća. Suština je da je čoveku uzeto pravo da na miru ode na tekmu i (ako treba i pripit) se opusti uživajući u tekmi nego mu nametanjem nekih komercijalnih sadržaja kao taj kiss cam ubacuju dodatni obrazac ponašanja kojem nije mesto na sportskom doogađaju a koji je usvojen kao "normalan" u USA nakon decenije forsiranja. Zbog toga je devojci po tamo usvojenim pravilima ponašanja manji problem da ljubi neznanca nego da dopusti da je dečko "izblamira" na tv-u i što je najtužnije mnogi će je podržati u tome.

Poslednja izmena:

Back