Je li moguće biti dobar prvi put?

Dr. NN

Primećen član
Poruka
757
Hm?

Ukoliko pretpostavimo to da x muško lice neće svršiti za minut, da je x lice dovoljno seksualno edukovano, da raspolaže sa srednjom alatkom i pritom da se ne use*e ko grlica, koliko je moguće da žena ne prepozna da je njemu prvi put?

Kada udarim pretragu po stranim forumima, ima dosta tipova koji tvrde da su prvi put bili odlični i da devojka nije mogla da veruje da mu je prvi put...

Podelite vaš prvi put, ako je bio sa iskusnijom devojkom?

Imam situaciju da bih verovatno mogao da se kresnem sa iskusnijom devojkom, ne bih da joj kažem da mi je prvi put, stvar je toga da se ja još nisam nikada ni poljubio, a postoji realna mogućnost da ovo ode u krevet direktno, jer se znamo dugo. I nemam frku od toga gotovo nikakvu, nego čisto ne bih da budem šonja tu noć...

- - - - - - - - - -

Ša ste uradili od foruma, je l ovo autoscout24 ili krsta? :D Legla lova u krstu a? hehehehehe

Hm?

Ukoliko pretpostavimo to da x muško lice neće svršiti za minut, da je x lice dovoljno seksualno edukovano, da raspolaže sa srednjom alatkom i pritom da se ne use*e ko grlica, koliko je moguće da žena ne prepozna da je njemu prvi put?

Kada udarim pretragu po stranim forumima, ima dosta tipova koji tvrde da su prvi put bili odlični i da devojka nije mogla da veruje da mu je prvi put...

Imam situaciju da bih verovatno mogao da se kresnem sa iskusnijom devojkom, ne bih da joj kažem da mi je prvi put, stvar je toga da se ja još nisam nikada ni poljubio, a postoji realna mogućnost da ovo ode u krevet direktno, jer se znamo dugo. I nemam frku od toga gotovo nikakvu, nego čisto ne bih da budem šonja tu noć...

- - - - - - - - - -

Ša ste uradili od foruma, je l ovo autoscout24 ili krsta? :D Legla lova u krstu a? hehehehehe

Не залећи се. Крећеш са превеликим улогом, а искуство ти је нула. Води их на пиће за почетак, у шетњу, шта год. Па онда евентуално неко мување.

А сајтови шта пишу... 90% је срање и нема везе са реалним животом.

Не залећи се. Крећеш са превеликим улогом, а искуство ти је нула. Води их на пиће за почетак, у шетњу, шта год. Па онда евентуално неко мување.

А сајтови шта пишу... 90% је срање и нема везе са реалним животом.

Nemam ja 15 godina nego 24.

Moguće da će biti suprotno, da neću moći da svršim. Iz iskustva ortaka rekao bih da je to češće prvi put nego prerana ejakulacija.

veruj samo ubadanje je najveci problem
p.icka je suva a to destimulise q,itu da se zaleti
i onda guras u prazno
bolje da ti pusi laganica nego da se zezas sa gurkanjem oce nece
kad dostigne erekciju reci joj da ovlazi da bi mogo da ubodes bez cimanja i onda ide samo od sebe

Vrlo je moguce ako si procitao prave stvari i ponesto usput provezbao od kljucnih elemenata...
Sto se mene tice , vazno je da znas da ne nanosis njoj bol ako je i njoj prvi put....
Ali ovo je balkan, tako da moje misljenje se ne ceni dok u praksi ne osete prednosti...
Apsolutno cete popljuvati ili nece ali ce skepticno razmisljati...

Literaturu ne znam gde da nadjes....u moje vreme je bilo...

- - - - - - - - - -

Imas 24 godine i nikad nisi yebavo ???

I jos sokantnije nikad se nisi poljubio !!!

WTF ? !
Pa nisu svi muske kurave...

Nemam ja 15 godina nego 24.

Године не значе много, ти треба прво да се отарасиш 101 дилеме око тога шта ће бити у тих пола сата сат.

У почетку ти је најважније да ти имаш њено поверење, и она твоје. Тако се ужива. А форе из порнића... кроз прозор.

Hm?

- - - - - - - - - -

Kazi joj da nemas pojma sta treba i kako da radis u praksi, bice bolje i za tebe i za nju.

Ne pricaj nista, meti zastitu i zabodi. Slazi da nisi imao devojku vec duze vreme i da si ispao iz kondicije i da ce biti bolje u drugom ubacivanju.
Kad budes dosao do drugog puta, onda jebi, pa kad hoces da svrsis ti onda misli o necemu bzvz, pa kad krene da pada ti onda uzivaj u hebacini. Idealno bi bilo da pustis neku muziku.
Ako prosecna pesma traje 3 minuta, ti moras da izdrzis barem dve-tri pesme i tad brate pisti svrsh. Ako mozes i treci put to je do jaja, tad ces moci bas dugo, ali oprosti se od svih mogucih aktivnosti taj i sledeci dan jer ce nogice da klecaju. Penjanje uz stepenice bice put na Mont Everest.

- - - - - - - - - -

Zasto onda da je lazes?

Zato sto je pametan. Nikada ribama ne govori istinu sto se seksa i veza tice.

Back