Šta kuvamo danas six

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kod nas na posao dodju vikendom oni sto prodaju svasat, pa uvaljuju zenama, plate odlozeno, na rate itd
mislim ima tu i ok stvari
medjutim sad za vikend bila jedna sto valja tu robu iz madjarske, prodaje na pijaci, donosi i kod nas
i ja dolazim i s koleginicom caskam, rekoh bila sam u Lidlu, uzela sam na ovu kafu instant da imamo
bla bla
a ona sva bitna, ja sam bila tamo samo jednom, i tamo je takooo prljavo, sa sve nekim zgadjenim izrazom lica

i ja je pogledam, rekoh ja idem tamo jednom nedeljno i nisam primetila nikakvu stroku, objekat nov, standardno izgleda ko i svaki veliki market
nista ne odudara niti bode oci
pa joj jos rekoh, mislim ja ne videh nista prljavo, uostalom ovu robu prodajete po pijaci, na gajbicama, jel tamo sve oribano asepsolom?
:mrgreen:
ucutala
vidim posle 5 minuta se pokupila i ode

mislim svako ima pravo da radi i zaradi kako ume
ali ne podnosim te ljude koji vole da lupetaju

kad pricamo o stroki, meni je aman najprljaviji lanac marketa i tamo kupujem samo kad moram jer mi je najblizi kuci..ono kad mi zatreba bas nesto sto nemam u tom trenutku
a u lidl sam stvarno usla samo jednom u hrvatskoj.mislim daje bila pula ili tu negde oko nje..kupili smo vodu i neke napitke za plazu, uzela sma iz onih gondola dva paketa atlet zenskih majica, od kojih sam sestri dala jedan i jedan zadrzala
kad smo otvorile - i moje i njene majice su bile sa rupom..i to ne sa nekom malom, nego onako posteno velika rupa velicine jajeta
nigde nije pisalo da je roba sa felerom!
to je moj utisak o njima i ja sam sa lindom :) tad zavrsila sto se mene tice
sto ne znaci da imam nesto protiv toga sto se vi snabdevate tamo
svako od nas ima onaj osecaj da mu prija kupovina negde
meni u lidlu ne prija..kao sto iako mi je isto blizu, skoro nikad ne kupujem u idei..ni u rodi..ni u univeru..

E958ADFC-0E69-4ED6-BF4F-A8867C87C079.jpg

Kažu deca nije loša italijanska lazanja ali moja je bolja.. ovo je od sinoc slika. Dodala bih još jednu
0AC414CB-3EE8-4D77-A493-967EDA99A7B5.jpg

Dakle samo je ostalo da prikažem skijanje još...:D

Ово изгледа супер, Домаћице, само бих ја ставила више теста, волим кад преовладава тесто, а кобаја или виршла тек дају шмек.

ne, nabubri ti kad ubacis u to sa cime ces da jedes
i to vrlo brzo
kad ih jedem sa ovsenom kasom, ne cekam da nabubri

Hvala!
Sad sam malo istraživala, može da se ostavi preko noći, može da se pospe na jelo, samelje umesto brašna, ubaci u kašu, svašta može, moraću da probam...

- - - - - - - - - -

....ja samo umutim supenu kasiku u solju jogutra ili pospem po salati...

Hvala, Afro!

Hvala!
Sad sam malo istraživala, može da se ostavi preko noći, može da se pospe na jelo, samelje umesto brašna, ubaci u kašu, svašta može, moraću da probam...

- - - - - - - - - -

Hvala, Afro!

Nema na cemu, da moze u svasta nesto, ali ja u necemu ne volim nekako mi deluje ljigavo i radje ga jedem odmah pa neka bubri u zeludcu, a i tako mi je cerkina drugarica rekla da ona jede od kad je na dijeti i taman fino nije gladna "popuni" zeldac. Inace ja ne mesim nista pa zato ni ne razmisljam da moze tako, a moze naravno. Moze i u corbe samo je meni lepse da stavim jecam nego ciu, bar mi je ukusnije.

Imam u frizu ono povrce sa kinoom to bi trebalo da spremim to mora da je od prilike istog ukusa kao cia, a nikako da resim kad cu to praviti, mozda bi mogla sutra uz pilecu dzigericu, ne bi trebalo nista da pokvari....m?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back