smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
ma i da je lako,ne pada mi na pamet nekome da se pravdam za bilo sta sta radim ili volim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kod nas na posao dodju vikendom oni sto prodaju svasat, pa uvaljuju zenama, plate odlozeno, na rate itd
mislim ima tu i ok stvari
medjutim sad za vikend bila jedna sto valja tu robu iz madjarske, prodaje na pijaci, donosi i kod nas
i ja dolazim i s koleginicom caskam, rekoh bila sam u Lidlu, uzela sam na ovu kafu instant da imamo
bla bla
a ona sva bitna, ja sam bila tamo samo jednom, i tamo je takooo prljavo, sa sve nekim zgadjenim izrazom lica
i ja je pogledam, rekoh ja idem tamo jednom nedeljno i nisam primetila nikakvu stroku, objekat nov, standardno izgleda ko i svaki veliki market
nista ne odudara niti bode oci
pa joj jos rekoh, mislim ja ne videh nista prljavo, uostalom ovu robu prodajete po pijaci, na gajbicama, jel tamo sve oribano asepsolom?
ucutala
vidim posle 5 minuta se pokupila i ode
mislim svako ima pravo da radi i zaradi kako ume
ali ne podnosim te ljude koji vole da lupetaju
Ona okrugla gotova testa za picu smrznuta nisu nesto.ali ono urolano sa maslinovim uljem je super
Kako koristite čia seme?
A jel stavite da nabubri pre upotrebe?
Ili meljete?
ne, nabubri ti kad ubacis u to sa cime ces da jedes
i to vrlo brzo
kad ih jedem sa ovsenom kasom, ne cekam da nabubri
....ja samo umutim supenu kasiku u solju jogutra ili pospem po salati...
Hvala!
Sad sam malo istraživala, može da se ostavi preko noći, može da se pospe na jelo, samelje umesto brašna, ubaci u kašu, svašta može, moraću da probam...
- - - - - - - - - -
Hvala, Afro!