Šta kuvamo danas six

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ustpci ha dorucak. Napekla. Bice i za veceru i nek grickaju danas.
Umesila obicne od dva jaja, pola mleko, pola voda, kvasax, malo secera, soli i brasna da ne bide ni retko testo ni glatko. Onako da se vadi kasikom lepo.

Za rucak supa, i dogovorili smo se da pravim gulas.
Spremicu da imamo i za sutra.
Salata, ima krastavac, oni to vole.
Za mene pecena cvekla.

- - - - - - - - - -

ima neko neki predlog i ideju za nesto sa kokosom
a da nisu cupavci i da je jednostavno?

Spremi one rafaelo kocke. Mozda i ja to napravim.

- - - - - - - - - -

Mi bakinog kolaca imamo jos po kutijama. To moj mali bas voli. Samo on i jede to.
Tako da ja ro napecem za njega pa on samo ode i otvori kutiju, uzme jedan, dva i tako hehehe

Кокос штангле, али не знам напамет, чини ми се да иде цео маргарин или маслац, 300 гр шећера, 300 гр кекса, исто толико кокоса, одозго чоколада, нешто као бајадера се прави...али нисам сигурна за количине...једино поподне, ако те занима.

ma znas tara
ima kora sa kokosom, pa se ta kora natopi mlekom
gore zzuti fil
preko se pospe kokosom
198d4368d3e2f4f6c1bf2b83eae7f838_header.jpg

- - - - - - - - - -

https://www.coolinarika.com/recept/822113/

aa znam, cim sam videla sliku setih se
ok,hvala ili cu to ili ovaj kokos koh, zavisi koliko lenja budem

- - - - - - - - - -

msm ta kora sa kokosom mu dodje kao kokos koh pa mogu da pocnem rafaelo kocke ali da ih ne zavrsim :mrgreen:

Danas ce opet biti podvarak. Totalno sam se navukla... :)

ja sma jutros u krevetu rekla sebi da necu da kuvam, jer cerka ide posle posla na bazen
pa je onda pocela da pada kisa i vidim da je sebi i decku ponela rucak, tako da moram da kuvam
i ja cu podvarak, samo sto moje nije podvarak nego dinstan, pa zapecen kiseli kupus i pire..i sinjski file posebno samo na kratko cu da bacim na gril

Ovo sam jela i kolac je divan, posebno leti

- - - - - - - - - -

a za danas cu pizzu

uzela sam kore za pizzu u Lidlu..ne znam kakve su ali cu da probam pa kako ispadne

Ko rece sem dive da mu sr ne svidja lidl? Jel smo tebe preobratili hehehe ??
Salim se. Ja sam danas trknula do univera i kamendina.
Prosto klinci nisu u elmentu. Mala ima temperaturu. Pa mi je vazno da to brzo obavim.
Idem svuda. Ali volim da odem do lidla. Imam proizvode koje sam probala i koji su mi super.
Javi kakvo je to testo.

Inace sam instalirala aplikaciju lidl na tel. Izaberes svoju zemlji i u toku si sa akcijama. Mozes cekirati , sraviti u omimjeno itd.

- - - - - - - - - -

Ovi upitnici su smajli sa mog telefona hehehe ??

kod nas na posao dodju vikendom oni sto prodaju svasat, pa uvaljuju zenama, plate odlozeno, na rate itd
mislim ima tu i ok stvari
medjutim sad za vikend bila jedna sto valja tu robu iz madjarske, prodaje na pijaci, donosi i kod nas
i ja dolazim i s koleginicom caskam, rekoh bila sam u Lidlu, uzela sam na ovu kafu instant da imamo
bla bla
a ona sva bitna, ja sam bila tamo samo jednom, i tamo je takooo prljavo, sa sve nekim zgadjenim izrazom lica

i ja je pogledam, rekoh ja idem tamo jednom nedeljno i nisam primetila nikakvu stroku, objekat nov, standardno izgleda ko i svaki veliki market
nista ne odudara niti bode oci
pa joj jos rekoh, mislim ja ne videh nista prljavo, uostalom ovu robu prodajete po pijaci, na gajbicama, jel tamo sve oribano asepsolom?
:mrgreen:
ucutala
vidim posle 5 minuta se pokupila i ode

mislim svako ima pravo da radi i zaradi kako ume
ali ne podnosim te ljude koji vole da lupetaju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back