Opljačkao banku da bi pobegao od žene: Radije ću u zatvor nego kući!

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
http://stil.kurir.rs/ljubav-zavoden...ene-radije-cu-u-zatvor-nego-kuci-clanak-52018

Opljačkao banku da bi pobegao od žene: Radije ću u zatvor nego kući!

On je uzeo novac, seo u predvorje banke i rekao čuvaru da je on momak koga traži

Jedan sedamdesetogodišnjak iz Kanzasa,optužen za pljačku banke, rekao je istražiteljima da bi radije otišao u zatvor nego ostao sa svojom ženom!

Džon Ripli optužen je da je blagajniku u banci predao poruku u kojoj je tražio novac, preteći da kod sebe ima pištolj, navodi se u sudskim dokumentima.

On je uzeo novac, seo u predvorje banke i rekao čuvaru da je on "momak koga traži". Policija je brzo uhapsila pljačkaša, navodi agencija AP.

Neimenovani izvor FBI-a rekao je da se Ripli najpre posvadjao sa suprugom i da je poruku napisao pred njom, navodeći da bi radije otišao u zatvor nego ostao kod kuće. Protiv njega je danas podignuta optužnica za pljačku banke.

...................

Kada zatvor postane raj, samo da zena nije tu.

haha, kapiram ga kompletno. men se desilo da radim 13 sati, izdravam joj i majku i oca i sa posla mi tesko da idem kuci, radio prekovremeno. kad dodjem - parkiram se sa mechkom dva bloka dalje i shibam tekilu. onda odem u podrum i zakljucam se. ne samo od zene nego i od njene majke.
imao sam netflix i gledam svoje a dupla vrata, udaraju gpore na prvom spratu al slabo se chuje.

****, hvala bogu da je prestalo

haha, kapiram ga kompletno. men se desilo da radim 13 sati, izdravam joj i majku i oca i sa posla mi tesko da idem kuci, radio prekovremeno. kad dodjem - parkiram se sa mechkom dva bloka dalje i shibam tekilu. onda odem u podrum i zakljucam se. ne samo od zene nego i od njene majke.
imao sam netflix i gledam svoje a dupla vrata, udaraju gpore na prvom spratu al slabo se chuje.

****, hvala bogu da je prestalo

Mnooogo muskaraca koji su prosli slicne situacije. Na zapadu si gde su zene zasticene kao beli medvedi. Potpuno te razumem. Moja to pokusala da iskoristi, ali sam je postavio gde joj je mesto.

Pa mnogi ljudi u 70 godina su neuroticni i nestabilni.
Ovo je tragikomicna situacija i po meni ipak nije za osudu, ali ofc ti imas svoje misljenje.

U svakom slucaju ne postoje sigurne kuce za muskarce.;)
Alternativa je izgleda zatvor.:hahaha:
Pazi nazvala ga je retardiranim. Sta bi bilonda sam ja rekao retardirana zena?! :think:

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Pazi nazvala ga je retardiranim. Sta bi bilonda sam ja rekao retardirana zena?! :think:

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

slab ti je pokusaj

Ako ne kapiras koliko je ovo smesno i ujedno glupo za odrasle ljude..dalje nema sta da pricamo

pitanje je..sta je i gde bio sve te godine sa tom zenom, sto se nije razveo kada je tako losa
vec pod stare dane glumi budalu, tamo u Kanzasu...:lol:

smehotres

Pa mnogi ljudi u 70 godina su neuroticni i nestabilni.
Ovo je tragikomicna situacija i po meni ipak nije za osudu, ali ofc ti imas svoje misljenje.

U svakom slucaju ne postoje sigurne kuce za muskarce.;)
Alternativa je izgleda zatvor.:hahaha:

Treba da dodje u Nis :lol:

Mada cela situacija malo podseca na pricu iz serije 'alo 'alo kada lekler zameni za bratom mesto u zatvoru zbog bolje hrane :lol:

Back